Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- …
- 2228
- chevron_right
Vienīgais, ko A klassei var izdarīt, neizceļot motoru, ir nomainīt riepas...kopitar rakstīja: es ceru ka bus laba ka nevajadzes celt atkal motoru ara MB A160
Un? Ja tev nepatīk kaut kas, tu arī nefotogrāfē. Arī mans auto ir tikai un vienīgi priekš manis, ko gribu, to daru ar viņu. Un popig, ka citiem diski nepatīk... Absolūti neredzu iemeslu justies apdalītam, kaut gan šāda attieksme nu nemaz nav labais tonis... Un, ja erda nebildē, tak bildē pats. Pie tam vari atriebties un principiāli nebildēt melno pērli.ega rakstīja:nu karoč nemāku izstastit ko gribēju teikt un tu ari nesaprati! karoče,piemērs saku uzreiz ka nekā personīgaa pret erdu. bij situācija plazā, tipa sabraucien, un nu tipa fočēšanās. erda man saka"sorry ka nefočēju tavu autiņu, bet man nepatīk tavi diski", nu bļāviens kamon, un ko man tagad darīt skriet pirkt diskus? ok tu teiksi ka tas tipa ir tā lai ir ko padomāt lai mainitu diskus un citi pievērstu vairak uzmanibas? man uzmanība nav vajadzīga, man ir labi kopti E36, un es uzturu tāda limeni ka varu un teikšu ka daži labi exemplāri šeit arī krutaa izskatā nestāv klāt parastam e36!
Dārgie tautieši, man 4. kursu beidzot nepieciešams kāds uzņēmums kuram izstrādāt reklāmas materiālu komplektu (viņš nav jāpieņem) man vajag tikai zaļo gaismu, ka varu šim konkrētajam uzņēmumam izstrādāt - logo, vizītkarti, bukletu, utt.
Ja kādam ir ko piedāvāt PM
Ja kādam ir ko piedāvāt PM
sviests 
Pēdējais labojis ega - 06 Feb 2013, 19:30, kopā labots 1 reizi.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
tiešām jau sāk palikt te gluži ka BMW Power, piedodiet ka izteicu savas domas, un kādu aizvainoju! apsolos vairs te forumā neko lieku nerakstīt! un teicu ka NEKĀ PERSONĪGS UN NEKĀDA NAIDA PRET ERDU, tas bij ka piemērs.marux rakstīja:Vienīgais, ko A klassei var izdarīt, neizceļot motoru, ir nomainīt riepas...kopitar rakstīja: es ceru ka bus laba ka nevajadzes celt atkal motoru ara MB A160![]()
Un? Ja tev nepatīk kaut kas, tu arī nefotogrāfē. Arī mans auto ir tikai un vienīgi priekš manis, ko gribu, to daru ar viņu. Un popig, ka citiem diski nepatīk... Absolūti neredzu iemeslu justies apdalītam, kaut gan šāda attieksme nu nemaz nav labais tonis... Un, ja erda nebildē, tak bildē pats. Pie tam vari atriebties un principiāli nebildēt melno pērli.ega rakstīja:nu karoč nemāku izstastit ko gribēju teikt un tu ari nesaprati! karoče,piemērs saku uzreiz ka nekā personīgaa pret erdu. bij situācija plazā, tipa sabraucien, un nu tipa fočēšanās. erda man saka"sorry ka nefočēju tavu autiņu, bet man nepatīk tavi diski", nu bļāviens kamon, un ko man tagad darīt skriet pirkt diskus? ok tu teiksi ka tas tipa ir tā lai ir ko padomāt lai mainitu diskus un citi pievērstu vairak uzmanibas? man uzmanība nav vajadzīga, man ir labi kopti E36, un es uzturu tāda limeni ka varu un teikšu ka daži labi exemplāri šeit arī krutaa izskatā nestāv klāt parastam e36!
agRo rakstīja:Nu lol lai izgrieztu ārā Powera uzlīmi, jūs sabojājāt bildi... kam par to ir jāpasakās?možais rakstīja:Njaa.. Tikko pats petiju un tiesam - kads mm ieguutsjaprasa agRo sis jautajums... Izdevas noseedinat veel?
Edit: tikko apskatijos bildes originalu - piesedinats nav tikai izgriezts ara no lupas powera uzlime tapec tads robs sanacisun mana bilde debesis arii ok
![]()
dogMa kurš pie tā ir vainīgs?![]()
http://e36.lv/forums/download/file.php? ... &mode=view
Un nekas tur bildē nav sēdināts... rekur ir orgināls
Par kalendāru esmu atbildīgs es un vienīgi es!
Vienīgi neprintēju un nesēju!
Tad nu ir kļūdas, kuras pats pamanīju vēlāk, jeb nepamanīju nemaz!
Sorry, ja kādam uz jūtām uzkāpu! Solos savu brīvprātīgo, publisko pienākumu pildīt skrupulozāk, cik vien brīvais laiks ļaus!
Konkrēto gadījumu neatceros (pilnīgi godīgi), bet iespējams, ka tā bija, pilnīgi un pavisam nenoliedzu!ega rakstīja:nu karoč nemāku izstastit ko gribēju teikt un tu ari nesaprati! karoče,piemērs saku uzreiz ka nekā personīgaa pret erdu. bij situācija plazā, tipa sabraucien, un nu tipa fočēšanās. erda man saka"sorry ka nefočēju tavu autiņu, bet man nepatīk tavi diski", nu bļāviens kamon, un ko man tagad darīt skriet pirkt diskus? ok tu teiksi ka tas tipa ir tā lai ir ko padomāt lai mainitu diskus un citi pievērstu vairak uzmanibas? man uzmanība nav vajadzīga, man ir labi kopti E36, un es uzturu tāda limeni ka varu un teikšu ka daži labi exemplāri šeit arī krutaa izskatā nestāv klāt parastam e36!
Kāpēc tā pateicu: gribēju tik smuku bildi! Parasti, kad fočējos (kādu fočēju), tad , ja man liekās , ka kāds neiederās kadrā tādu vai citu iemeslu dēļ. tād tā arī pasaku! Pieņemu, ka tev līdzīgie ir vēl kāds, kuram tā esmu izteicies! Nekad neesmu runājis ar domu kādu aizvainot, kur nu vēl ar norādi pirkt jaunus diskus!
ega, esmu novērojis arī tavu attgieksmi šeit forumā, pēdējā laikā! Pamatā visu, ko lasu no tevis ir bijis saistībā ar to, ka forums palicis mazāk "kvalitatīvs" un te nav vairs tik forši kā iepriekš, pārsvarā iesaisties diskursā, kur ir kāda runa par negatīvismu! Ja mani pārņemtu šādas sajūtas, tad es šeit nekaisītu negatīvo sēklu, vienkārši kādu laiku nelogotos iekšā, lai nomierinātu sevi un redzētu vai kas mainās uz labo pusi pašā e36.lv. Tā nav ne norāde, ne ieteikums
te leilāka daļa mētā negatīvismu, un no manas puses šeit negatīvisms nav bijis, arī es varu teikt ka tas ir tikai manas atziņas! ok, nav problēmu varu arī nerādīties! kā jau rakstiju nekā personiga ne pret vienu no šejieniešiem! runājot par līmeni forumā, tas ir mainījies un jau sen un nevajag teikt ka nav! ok. of topic un 
ega, parādi diskus 
Tak neķer kreņķi!ega rakstīja:te leilāka daļa mētā negatīvismu, un no manas puses šeit negatīvisms nav bijis, arī es varu teikt ka tas ir tikai manas atziņas! ok, nav problēmu varu arī nerādīties! kā jau rakstiju nekā personiga ne pret vienu no šejieniešiem! runājot par līmeni forumā, tas ir mainījies un jau sen un nevajag teikt ka nav! ok. of topic un
Nāks pavasaris, vasara un viss atkal būs "cilindros", ja liekas, ka tagad nav labi!
Man gan tieši liekas ka forums ir palicis dzīvīgāks un interesantāks.
Un šeit neviens nevienu netur.Ja nepatīk var nelasīt šo forumu.
Un šeit neviens nevienu netur.Ja nepatīk var nelasīt šo forumu.
Nez, man arī kautkā vairāk iepaticies forums - atsaucīgi cilvēki, aktivitāte arī ir...
Principā visu dienu te nosēžu un visu laiku kāds ir onlainā. 
Veči veči mieru.
Ir kā ir. Nu gadās esam tikai cilvēki.
Gribi lai bildē paprasi vai sataisi konfekti i viss.
Negribi lai bildē apsedz ar virsvalku un miers.
Lielākai daļai ir ko bildēt ,man nav ko bildēt. Varbūt tā arī ir labāk.
Ir kā ir. Nu gadās esam tikai cilvēki.
Gribi lai bildē paprasi vai sataisi konfekti i viss.
Negribi lai bildē apsedz ar virsvalku un miers.
Lielākai daļai ir ko bildēt ,man nav ko bildēt. Varbūt tā arī ir labāk.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vienīgais, ko A klassei var izdarīt, neizceļot motoru, ir nomainīt riepas...marux rakstīja:kopitar rakstīja: es ceru ka bus laba ka nevajadzes celt atkal motoru ara MB A160
nu ta var teikt:D
nu bet nacas atkal nemt ara motoru,bet tgd kad zinaju motors bija ara pec 1,5 h un ar visu karbas nonemshanu pagaja 2 h
tgd tik jagaida jauna karba un jaliek kopa
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
kaadam nav AUTODATA, kas iet uz windows 7? bija fleshaa, ko laikam noraku sniegaa 
jaatjuunee m42
A klasei kārbu var noņemt neizņemot ārā motoru..

man liekas A klasei vispaar neko sakariigi nevar izdariit neiznemot dzineeju
sorry par offtopic
sorry par offtopic
jaatjuunee m42
man ir 3.18 autodata - kadreiz liku savam 7tajamv - viss bija bumbaas .. tad gribeeju citam - kaut kas nelikaas.. bet nu fails jau ir..agaFu rakstīja:kaadam nav AUTODATA, kas iet uz windows 7? bija fleshaa, ko laikam noraku sniegaa
možais rakstīja:A klasei kārbu var noņemt neizņemot ārā motoru..![]()
Pusramis jau tapat jalaiz vaļa starteri nevar atvienot savadak un lai iznemtu bez motora iznemshanas es pat nezinu kas but jaizdara..
kad skatijos tad nevareju ieraudzit iespeju iznemt to karbu nenemot nost pusrami un motoru no auto
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Erda'm nepatīk arī mani diski, ko man tagad darīt?
tak katram savs 
piekrītu m4z, ka ar forumu viss ir pilnīgi kārtībā un aktivitāte un atsaucība ir
piekrītu m4z, ka ar forumu viss ir pilnīgi kārtībā un aktivitāte un atsaucība ir
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- …