Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- …
- 308
- chevron_right
Arī dzīvē viss ir ok! :) Es ar to mašīnu sasēdinātā formā nobraucu tikai kkādu pusgadu, pārējo laiku braukāja sencis, tā kā nekas nav safists. Ieguldot 150eur un divus vakarus (sakopt to rūsas pleķīti uz arkas, pieskrūvēt bardačoku taisnāk, salabot loga pacēlāju un uztaisīt gāzei kārtējo plānoto apkopīti), auto būs pilnībā sterils un bez defektiem. :)EJANSONS rakstīja:atrast labu autinu un vel ar gazi vispar ir tuvu nerealam pasakumam. vienigais ch kuts, pec apraksta un bildem spriezot, mos dzive ta nav
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Uzskatu ja ch. Auto tirgotos pa šo pašu summu(vai kaut pa 3200€), bet ar style 5 tad ātri vien kāds nopirktu, jo bez diskiem auto neizceļas.
1997. gads, 1.8i, kruīzkontrole, digitālā klima, pilnais OBC, visi 4 elektro logi, apsildāms ādas salons, pašaptumšojošais spogulis, elektro spoguļi un lūka, Mont Blanc jumta bagāžnieks ar 2 velo turētājiem, skate līdz jūnijai, vai jūlijam hz.
Vizuāli ir kur piepi*ties, cena 1300EUR.
Vēl pieejams arī Audi A6, 2005. gads, 3.2 quattro, 255zs. Ļoti pilns, nav jēga visu uzskaitīt, TA lidz 12.2015. Pirks jauns Latvijā, apkopes Mollerā, 2 atslēgas + servisa atslēga utt.
Cena 6900eur.
PM, info [at] smartbm.lv vai 26119224
Vizuāli ir kur piepi*ties, cena 1300EUR.
Vēl pieejams arī Audi A6, 2005. gads, 3.2 quattro, 255zs. Ļoti pilns, nav jēga visu uzskaitīt, TA lidz 12.2015. Pirks jauns Latvijā, apkopes Mollerā, 2 atslēgas + servisa atslēga utt.
Cena 6900eur.
PM, info [at] smartbm.lv vai 26119224
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Lietotāja kaseenc auto. Sīkāk prasi viņam.
Tas bija domāts kjip: benzīns vai benzīns/gāze,lai dīzeli nepiedāvā un galīgi nojātu vāģi ,pielaboju rakstu...
+ iečekoju forumu, te pa 1750 eirikiem bija tumši violetā krāsa 2.5...
+ iečekoju forumu, te pa 1750 eirikiem bija tumši violetā krāsa 2.5...
Kopš kura laika gāze uz auto ir kā kaut kāda extra par ko papildus jāmaksā? Pa gabalu no tādiem...EJANSONS rakstīja:atrast labu autinu un vel ar gazi vispar ir tuvu nerealam pasakumam. vienigais ch kuts, pec apraksta un bildem spriezot, mos dzive ta nav
Nav naudas, brauc ar golfu, bet nepis labu auto.
P.s. tīņu, studentu viedoklis kapeikas pišanā neinteresē.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Dzhejs rakstīja:Kopš kura laika gāze uz auto ir kā kaut kāda extra par ko papildus jāmaksā? Pa gabalu no tādiem...EJANSONS rakstīja:atrast labu autinu un vel ar gazi vispar ir tuvu nerealam pasakumam. vienigais ch kuts, pec apraksta un bildem spriezot, mos dzive ta nav
What if I told you, ka laba gāzes iekārta nekādā veidā nečakarē auto un, ka es viņu uzstādīju ne tāpēc, ka man trūktu naudas?
Neesmu ne tīnis, ne students.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tad Tu esi slikti informēts par gāzes iekārtām.ch. rakstīja:Dzhejs rakstīja:Kopš kura laika gāze uz auto ir kā kaut kāda extra par ko papildus jāmaksā? Pa gabalu no tādiem...EJANSONS rakstīja:atrast labu autinu un vel ar gazi vispar ir tuvu nerealam pasakumam. vienigais ch kuts, pec apraksta un bildem spriezot, mos dzive ta nav
What if I told you, ka laba gāzes iekārta nekādā veidā nečakarē auto un, ka es viņu uzstādīju ne tāpēc, ka man trūktu naudas?
Neesmu ne tīnis, ne students.
Tēma gari un plaši izrunāta bmwpowerā. Novāc to gāzi, nomaini kolektoru un nevienam nesaki ka tāda bijusi, auto aizies pāris dienu laikā.
Kādēļ tad uzstādiji ja nauda netrūkst?
Es arī nupat nomainiju motoru no 1.8 uz 2.8TU, tagad likšu gāzi
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Izmantot ar auto attāli saistītu sociālo portālu, kā informācijas resursu jau liekas drusku absurdi. Es ar LPG ikdienā rullēju jau kādus 4 gadus - nav bijis pilnīgi neviens remonts, kas varētu būt saistīts ar sekām, ko radījusi gāzes iekārta. Bet vienmēr arī dzinēja vadību esmu uzturējis dzīvu - ja kādreiz kāds dačiks jāmaina, tad tikai jaunu un laba ražotāja utt. Un nevienam no auto nav palielinājusies ne kkāda šķidrumu rīšana, dūmainība, pasliktinājusies dinamika utt.
Bet varbūt vienkārši esmu mēmais veiksminieks
Uzstādīju, jo neredzu jēgu gadā iztērēt kādus 1000-1400eur vairāk tīri, lai pārvietotu savu pakaļu no punkta A līdz punktam B, ja man no tā absolūti nekas nemainās (nu ok, ilgākas un biežākas uzpildes ir vienīgais mīnuss). Varam uzskatīt, ka par ietaupīto naudu iestūmu savam e30 s50 (m10 vietā). :dzhekpots: :veiksmes_stāsts:
Protams, runāju par dailydriveri nevis svētdienas auto ar ko gadā nobrauc 3000km max.
Uzstādīju, jo neredzu jēgu gadā iztērēt kādus 1000-1400eur vairāk tīri, lai pārvietotu savu pakaļu no punkta A līdz punktam B, ja man no tā absolūti nekas nemainās (nu ok, ilgākas un biežākas uzpildes ir vienīgais mīnuss). Varam uzskatīt, ka par ietaupīto naudu iestūmu savam e30 s50 (m10 vietā). :dzhekpots: :veiksmes_stāsts:
Protams, runāju par dailydriveri nevis svētdienas auto ar ko gadā nobrauc 3000km max.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tas nav informàcijas avots, tā ir vieta diskusijām.ch. rakstīja:Izmantot ar auto attāli saistītu sociālo portālu, kā informācijas resursu jau liekas drusku absurdi. Es ar LPG ikdienā rullēju jau kādus 4 gadus - nav bijis pilnīgi neviens remonts, kas varētu būt saistīts ar sekām, ko radījusi gāzes iekārta. Bet vienmēr arī dzinēja vadību esmu uzturējis dzīvu - ja kādreiz kāds dačiks jāmaina, tad tikai jaunu un laba ražotāja utt. Un nevienam no auto nav palielinājusies ne kkāda šķidrumu rīšana, dūmainība, pasliktinājusies dinamika utt.
Kādēļ Tev vajag 2,8 ja negribi iztērēt vairāk eiro par braukšanas baudu un dinamiku utt. (P.s. nemēģini iestāstīt ka ar gāzi iet tikpat labi, tad Tev jābrauc uz servisu ) turklāt saki ka pārvietojies ikdienā?
Par ietekmi - esi iedomājies situāciju kad kādā reizē uz brīdi svecei cilindrā kaut kāda, jebkāda iemesla dēļ nav dzirkstele un pēc brīža atkal parādās?
Paradi piemerus ar bildem studija, kas tad milais cilvek notiek???
Nekas nenotiek!!!
e38 v8 zuda dzirkstele vienas puses visiem 4 cilindriem, un nez kpc vel ir vesels un viss burvigi darbojas.
Nekas nenotiek!!!
e38 v8 zuda dzirkstele vienas puses visiem 4 cilindriem, un nez kpc vel ir vesels un viss burvigi darbojas.
Piekrītu Ch, neredzu iemeslu kurināt benzīnu, ja var kurināt gāzi, interesanti, kā būtu, ja brīnumainā kārtā uzrastos vēlviena alternatīva, kura maksātu, piemēram, uz pusi lētāk nekā gāze ar tām pašām īpašībām, gribētu redzēt, kā visi pārsviestos un te neiet runa par vairāk uz sportu orientētajiem!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nav ko ciinities te, katram savs,vienam benzins, citam dizelis, gudram- gaazeJohnny rakstīja:Piekrītu Ch, neredzu iemeslu kurināt benzīnu, ja var kurināt gāzi, interesanti, kā būtu, ja brīnumainā kārtā uzrastos vēlviena alternatīva, kura maksātu, piemēram, uz pusi lētāk nekā gāze ar tām pašām īpašībām, gribētu redzēt, kā visi pārsviestos un te neiet runa par vairāk uz sportu orientētajiem!
pajauc motoru mīļais cilvēk.Elvijs rakstīja:Paradi piemerus ar bildem studija, kas tad milais cilvek notiek???
Nekas nenotiek!!!
Vel nesen te viens x-a motoru piedāvàja ar tādu stāstu.
Taisnība ir par to ka katram savs.
Tas ir tāpat kā ar dīzeli - ietaupa pirmais īpashnieks, bet tas nenozīmē ka dīzelis slikts.
Dzhejs rakstīja:pajauc motoru mīļais cilvēk.Elvijs rakstīja:Paradi piemerus ar bildem studija, kas tad milais cilvek notiek???
Nekas nenotiek!!!
Tas ir tāpat kā ar dīzeli - ietaupa pirmais īpashnieks, bet tas nenozīmē ka dīzelis slikts.
te buutu noderiigs DOGMA viedoklis, ar gaazi daudz ripinaajis, var komenteet
Labāk gan būtu pārcelties uz citu topikumrkashell rakstīja:Dzhejs rakstīja:pajauc motoru mīļais cilvēk.Elvijs rakstīja:Paradi piemerus ar bildem studija, kas tad milais cilvek notiek???
Nekas nenotiek!!!
te buutu noderiigs DOGMA viedoklis, ar gaazi daudz ripinaajis, var komenteet
Pieredzes ir dažādas un uz to arī balstās viedokļi. Mana pieredze ir pozitīva, līdz ar to arī viedoklis par LPG ir pozitīvs un nekādā veidā neuzskatu to par defektu.
Ar 328 jau esmu nobraucis 5 gadus, nekadu baigo baudu no tā neķeru Baudai ir tricārs, kurš tiešām IET.
Kas attiecas uz dinamikas izmaiņām - mans žopometrs nekādas izmaiņas nejūt
Ar 328 jau esmu nobraucis 5 gadus, nekadu baigo baudu no tā neķeru Baudai ir tricārs, kurš tiešām IET.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ch. rakstīja:Pieredzes ir dažādas un uz to arī balstās viedokļi. Mana pieredze ir pozitīva, līdz ar to arī viedoklis par LPG ir pozitīvs un nekādā veidā neuzskatu to par defektu.
es personiigi ar par gaazi, prieshkam paarmaksaaat.. cik apkaart ripina ar gaaazi, neviens nesuudzaas, tieshi preteeji aiz laimes karstu mii*h! Briivdienu auto jaabuut bezgaazees lielmotoram!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- …
- 308