E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 44
- chevron_right
sarikojat kadu pasacienu Rullu trasee pa gaismu
mes brauksim uz Zelta rudeni sigulda? vai es vienigajs busu parstavis no Jelgavas?
jāstrādā, nebūšu.
vienam ar negribas braukt
dv taisat kaads augshaa sabraucienu
tagad ir tumšs un lietains. auksti
ko sakat ja sarīkotu auto orientēšanos pa jelgavu un pēcāk e36 dragu rulliitī?
protams butu neliela dalības maksa, kurā ietilptu, trases īre, vai arī kādam labi sakari rullītī un var sarunāt bezmaksas, ka arī cenā ietilptu balvas uzvarētājam orientešanās pasākumā un dragā :))
protams butu neliela dalības maksa, kurā ietilptu, trases īre, vai arī kādam labi sakari rullītī un var sarunāt bezmaksas, ka arī cenā ietilptu balvas uzvarētājam orientešanās pasākumā un dragā :))
ko tajaa orentešanas bus jādara, vnk jābraukā un jāmekle kkas? vai ka??
protams esmu par šādu pasākumu , tikai cik apmeram tas vis vareetu izmaksāt?
protams esmu par šādu pasākumu , tikai cik apmeram tas vis vareetu izmaksāt?
Es tak ar savu 1.3 golfu nenoskriesu nevienu
galvenais jau ir izbaudiit procesu
doma ir tāda, autofoto orientēšanās trses garums + - 150 km / Jelgava, Jelgavas rajons/
katram dalībniekam tiek iedota karte kurā ir atzīmētas vietas kuras ir jāatrod un foto pie kāda objekta noteiktajā punkta katram ir janobildējas, finišā jāatrāda visi sabildētie objekti ar sevi fonā, par katru foto tiek doti punkti kurus summējot kopā tiek noskaidrots arī uzvarētājs - vienādu punktu skaita rezultātā uzvar tas kurš ātrāk ir finišējis.
foto orientēšanās laiks varētu būt kādas 4 līdz 5 h
dalības maksa varētu būt kādi 4-5lvl no mašīnas ja savāktos vismaz 10 cilvēciņi kuri būtu ar mieru piedalīties.
bet par dragu rullītī vēl jāpadomā, tajā var piedalīties, var nepiedalīties, atkarīgs no dalībnieku skaita, ja maz dalībnieku tad par dragu vēl + kādi 5lvl no mašīnas jo nav sanācis noskaidrot par trases izcenojumiem. cena protams varētu būt arī mazāka vai lielāka, bet to es noskaidrotu ja būtu atsaucība no cilvēkiem forumā. bet pastāv iespēja, ka varam kopīgi doties pēc auto orientēšanās pašaudīties peintbolā, vai arī pie kāda pacept desas un iedzert alu. ja ir atsaucība un vēlme piedalīties, uzņemos tā visa organizēšanu.
katram dalībniekam tiek iedota karte kurā ir atzīmētas vietas kuras ir jāatrod un foto pie kāda objekta noteiktajā punkta katram ir janobildējas, finišā jāatrāda visi sabildētie objekti ar sevi fonā, par katru foto tiek doti punkti kurus summējot kopā tiek noskaidrots arī uzvarētājs - vienādu punktu skaita rezultātā uzvar tas kurš ātrāk ir finišējis.
foto orientēšanās laiks varētu būt kādas 4 līdz 5 h
dalības maksa varētu būt kādi 4-5lvl no mašīnas ja savāktos vismaz 10 cilvēciņi kuri būtu ar mieru piedalīties.
bet par dragu rullītī vēl jāpadomā, tajā var piedalīties, var nepiedalīties, atkarīgs no dalībnieku skaita, ja maz dalībnieku tad par dragu vēl + kādi 5lvl no mašīnas jo nav sanācis noskaidrot par trases izcenojumiem. cena protams varētu būt arī mazāka vai lielāka, bet to es noskaidrotu ja būtu atsaucība no cilvēkiem forumā. bet pastāv iespēja, ka varam kopīgi doties pēc auto orientēšanās pašaudīties peintbolā, vai arī pie kāda pacept desas un iedzert alu. ja ir atsaucība un vēlme piedalīties, uzņemos tā visa organizēšanu.
Ideja buutu normaala ,bet ir viens liels BET!!! Ja nebuutu Jelgava paarrakta krustu shkjeersu, man jau ikdienaa braukshana tracina ,kur nu lai es veel briivdienaa savus nervus bendeetu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu pagaidām esmu uzmetis tādu mazu plāniņu ar objektiem un pārsvarā tie ir ārpus jelgavas, Jelgavā ir kāds viens vai divi objekti, kurus vēl pārbaudīšu vai ir iespējams tos vispār atrast un vai tādi vispār vēl ir
Vispirms noskaidro vai izrakumi netraucee. Ari tracina Jelgavas krustu skjeersie rakumi un 30 ziimes.
Es nepiedalos.
Bet ņemot vērā to, cik aktīvi visi ir uz riepu plēšanu, mozh drīzāk toch ir vērts paņemt rullīti? Un nevis uz dragreisu vai tamlīdzīgu māžošanos, bet tīri pa pašu trasi pašļūkāt? Ja savāktos tāds bars, kā bija tajā vakarā dzirnavniekā, viss tas pasākums sanāktu samērā demokrātisks un katram pa kabatai.
Bet ņemot vērā to, cik aktīvi visi ir uz riepu plēšanu, mozh drīzāk toch ir vērts paņemt rullīti? Un nevis uz dragreisu vai tamlīdzīgu māžošanos, bet tīri pa pašu trasi pašļūkāt? Ja savāktos tāds bars, kā bija tajā vakarā dzirnavniekā, viss tas pasākums sanāktu samērā demokrātisks un katram pa kabatai.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ziemaa rulliiti ?
Ziemā ielas ir viens liels rullītis!
Kādreiz būs jāsavācās pa ziemu. Varētu būt epic kādām 10-15 mašīnām kopā pašļūkāt pa pilsētu.
Kādreiz būs jāsavācās pa ziemu. Varētu būt epic kādām 10-15 mašīnām kopā pašļūkāt pa pilsētu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
jap tas butu skats
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30