Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- …
- 335
- chevron_right
palabojiet, ja kļūdos, bet šitie orģināli nenāca tikai r18? un 8x18 / 9,5x18?c1c1s rakstīja:Oriģinālie style 65 R17 8J un 9J diski (e39 M5)
http://www.bmwstylewheels.com/bmw/65kkk_24 rakstīja:palabojiet, ja kļūdos, bet šitie orģināli nenāca tikai r18? un 8x18 / 9,5x18?c1c1s rakstīja:Oriģinālie style 65 R17 8J un 9J diski (e39 M5)
Pēc šīs lapas spriežot, tā tas arī ir.
4gb. 225/45ZR17 91W Pneumant PN950 TRITEC.
2gb ar 5mm otri 2gb ar kādiem 2mm.Riepām viss ok nesen tika noņemtas no auto.
Cena 30EUR,nav vietas dzīvoklī,ja nesavāks tiks izmestas nedēļas beigās.
2gb ar 5mm otri 2gb ar kādiem 2mm.Riepām viss ok nesen tika noņemtas no auto.
Cena 30EUR,nav vietas dzīvoklī,ja nesavāks tiks izmestas nedēļas beigās.
Miskuzī, nebiju iedomājies apskatīties un pārliecināties, paldies par atklāsmi un apgaismojumu šajā tumšajā laika periodā! Izlaboju tekstu, lai nemaldinātu cilvēkus, arī price-drop uztaisīts.
Style 65 R17 8J un 9J diski.
Mazliet pabružāti, ar visām riepām (kaut kāds atlikums vēl ir)
300Euro, PM
Pēc apkopotās informācijas nav oriģinālie M5 diski,jo tie nāk tikai R18,bet šie nāk tik tiešām no e39 un tiktiešām no reāla M5. Made in germany, that's for sure!
Style 65 R17 8J un 9J diski.
Mazliet pabružāti, ar visām riepām (kaut kāds atlikums vēl ir)
300Euro, PM
Pēc apkopotās informācijas nav oriģinālie M5 diski,jo tie nāk tikai R18,bet šie nāk tik tiešām no e39 un tiktiešām no reāla M5. Made in germany, that's for sure!
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Pārdodu Style 24 diskus (vienāda platuma 7,5j ) bez riepām, stāvoklis pašvaks.
Cena cieti 110 euro.
Cena cieti 110 euro.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pārdodu BBS RC090(style5) 8j,et20. Šopavasar pulēti, bet derētu pāriet ar spīduma atjaunojošo pastu. Skrūves cinkotas ar balto cinku. Centri oriģinālajā sudraba krāsā(nav krāsoti).Centriem jaunas OE bmw emblēmas. Trīs gabali ir ļoti minimāli uzsisti iekšmalās(ārmalām viss kārtībā.) Tik minimāli, ka nelaiž gaisu un nekrata autiņu(tāpēc neesmu izvalcējis, jo tas vienkārši netraucē gāzēt).
CENA-550EUR(nav riepas) un varat pat nečīkstēt ka dārgi, jo paši visi esat maniem kārotajiem diskiem sacēluši cenas, tādējādi es neesmu gatavs šos atdot pa kapeiku un par cik pārdod nedeg it nemaz, tad kautkā pie dirsas ja neapmierina cena.
Var piedāvāt maiņu, vai nu pret līdzvērtīgiem diskiem, vai arī smukiem(lasīt nesapistiem, un parastiem) lētākiem, bet tad ar piemaksu. Min. prasības r17 un 8J platums. var piedāvāt piedāvāt diskus, kā piem. throwingstarus, rondell 0058,rondell 0063,borbet type t
ja interse kadam, pardodu ari priekšējo cosmosshwarz Mpaku, ir šādi tādi kasjaki, bet nekas traģisks.
CENA-550EUR(nav riepas) un varat pat nečīkstēt ka dārgi, jo paši visi esat maniem kārotajiem diskiem sacēluši cenas, tādējādi es neesmu gatavs šos atdot pa kapeiku un par cik pārdod nedeg it nemaz, tad kautkā pie dirsas ja neapmierina cena.
Var piedāvāt maiņu, vai nu pret līdzvērtīgiem diskiem, vai arī smukiem(lasīt nesapistiem, un parastiem) lētākiem, bet tad ar piemaksu. Min. prasības r17 un 8J platums. var piedāvāt piedāvāt diskus, kā piem. throwingstarus, rondell 0058,rondell 0063,borbet type t
ja interse kadam, pardodu ari priekšējo cosmosshwarz Mpaku, ir šādi tādi kasjaki, bet nekas traģisks.
Leksika vienkārši iespārda
2.3. Ziņojums nedrīkst saturēt pārmērīgu daudzumu nenormētas leksikas nedz latviešu, nedz kādā svešvalodā.
2.3. Ziņojums nedrīkst saturēt pārmērīgu daudzumu nenormētas leksikas nedz latviešu, nedz kādā svešvalodā.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Up..
Tirgoju disku komplektu, R15, skrāpēti! Sauciet savu cenu un raksties PM
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e34 platie bleķinieki, diezgan normālā stāvoklī 30eur !
Čali es jau Tev laiku atpakaļ piedāvāju 400eiro.EJANSONS rakstīja:Pārdodu BBS RC090(style5) 8j,et20. Šopavasar pulēti, bet derētu pāriet ar spīduma atjaunojošo pastu. Skrūves cinkotas ar balto cinku. Centri oriģinālajā sudraba krāsā(nav krāsoti).Centriem jaunas OE bmw emblēmas. Trīs gabali ir ļoti minimāli uzsisti iekšmalās(ārmalām viss kārtībā.) Tik minimāli, ka nelaiž gaisu un nekrata autiņu(tāpēc neesmu izvalcējis, jo tas vienkārši netraucē gāzēt).
Esi reāls. Tas ka želejniekiem patīk tie diski, neceļ viņiem vērtību. Turklāt uzsisti, bez riepām. Ne pa velti neviens viņus nav nopircis, kaut arī teici ka esot pircēji kas jau "tjipa" braucot pakaļ.
Maiņa? Kā tad Man ir Tevis minētie rondell 0058, un diez vai es viņus mainītu pret šitiem , pat tad ja piemaksātu
Man, protams, arī savas mantas liekas visforšakās. Bet tas nenozimē ka par līku, pliku disku var prasīt kosmosu. Kā redzi ss.lv viens jau ļoooooooti ilgu laiku tirgo savus "ideālos" šādus diskus. Tāpat arī te forumā ir viens kas savus remotec 16niekus tirgo pietiekami ilgi un pat cenas laišana lejā nepalīdz.
Ir NEsezona un ir jāsaprot ka vai nu glabā līdz pavasarim, kad želenieki skries pakaļ lai tikai dabūtu spīdīgu maliņu vai arī prasi ADEKVĀTU CENU.
Piedošanu ja izteicos neatbilstoši foruma tradīcijām.
Tevi pis, mudak?Chuxis rakstīja:Čali es jau Tev laiku atpakaļ piedāvāju 400eiro.EJANSONS rakstīja:Pārdodu BBS RC090(style5) 8j,et20. Šopavasar pulēti, bet derētu pāriet ar spīduma atjaunojošo pastu. Skrūves cinkotas ar balto cinku. Centri oriģinālajā sudraba krāsā(nav krāsoti).Centriem jaunas OE bmw emblēmas. Trīs gabali ir ļoti minimāli uzsisti iekšmalās(ārmalām viss kārtībā.) Tik minimāli, ka nelaiž gaisu un nekrata autiņu(tāpēc neesmu izvalcējis, jo tas vienkārši netraucē gāzēt).
Esi reāls. Tas ka želejniekiem patīk tie diski, neceļ viņiem vērtību. Turklāt uzsisti, bez riepām. Ne pa velti neviens viņus nav nopircis, kaut arī teici ka esot pircēji kas jau "tjipa" braucot pakaļ.
Maiņa? Kā tad Man ir Tevis minētie rondell 0058, un diez vai es viņus mainītu pret šitiem , pat tad ja piemaksātu
Man, protams, arī savas mantas liekas visforšakās. Bet tas nenozimē ka par līku, pliku disku var prasīt kosmosu. Kā redzi ss.lv viens jau ļoooooooti ilgu laiku tirgo savus "ideālos" šādus diskus. Tāpat arī te forumā ir viens kas savus remotec 16niekus tirgo pietiekami ilgi un pat cenas laišana lejā nepalīdz.
Ir NEsezona un ir jāsaprot ka vai nu glabā līdz pavasarim, kad želenieki skries pakaļ lai tikai dabūtu spīdīgu maliņu vai arī prasi ADEKVĀTU CENU.
Piedošanu ja izteicos neatbilstoši foruma tradīcijām.
Izskatās, ka Ziemassvētku drudzis visus ir padarījis šausmīgi agresīvus un neiecietīgus
p.s.
pārdodu borbet T, R 16, 5x 120, et13, 9j, plaukts pulēts, vidus melns. metināti un valcēti NAV !!! - 299 eiras
pārdodu MIM juventusi, R15, 5x120, 7j, et10, koši sarkanoranži, ar labām vasaras riepām. metināti un valcēti NAV !!! 149 eiras.
p.p.s.
vai arī abu disku komplektus var dabūt kopā ar manu auto
p.s.
pārdodu borbet T, R 16, 5x 120, et13, 9j, plaukts pulēts, vidus melns. metināti un valcēti NAV !!! - 299 eiras
pārdodu MIM juventusi, R15, 5x120, 7j, et10, koši sarkanoranži, ar labām vasaras riepām. metināti un valcēti NAV !!! 149 eiras.
p.p.s.
vai arī abu disku komplektus var dabūt kopā ar manu auto
varu iemainit 2.5 dzineju pret kadiem diskiem r17
dzinejs m50b25 vanos
dzinejs m50b25 vanos
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 289