Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- …
- 2228
- chevron_right
Par to gāzi nezināju šito visu vai arī nebiju piefiksējis...paldies par noderīgu info.
Tad jau gāzi arī ir vietas kur labāk pildīt vai nepildīt?
Tad jau gāzi arī ir vietas kur labāk pildīt vai nepildīt?
Reiz pildīju vietējā tankā, tagad to vairs nedaru, jo tur reti viņu maina. Staķikā klientu daudz, gāze tiek aši izlietota un iepildīta svaiga, pieļauju, ka attiecīgajai tā brīža temperatūrai ir arī koncentrācija, bet problēmu līdz šim brīdim nav bijis, ko gan nevarētu teikt par gāzi, ko lēju vietējā tankā, tas gan bija pirms gada.
Nav par ko, ar pieredzi jādalās.
Nav par ko, ar pieredzi jādalās.
Kad biju pie Koijota, man stāstīja, ka labāka gāze atrodama Lukoilā un Latvijas Naftā, bet Statoils esot visnetīrākais...Ridlihs rakstīja: Tad jau gāzi arī ir vietas kur labāk pildīt vai nepildīt?
skaidra bilde! paldies par info, ņemšu vērā
es arī došos drīz pie koijota, nevar vairs pieliet tik cik braukt gribētos

Baigais vapros ta teikt
sodien diena ka ierasta, jaucam autinju, oke, njema ara aizmugurejos coupe veramos logus un she tev reku, vinji nak ari apsildami
TATAD! jautajums lielajiem E36 zinatajiem
cik damn liela ekstra ta ir, jo mate gugle nevareja atrast neko tadu, ka BMW e36 REAR HEATED VENT WINDOWS! :) nu 4ali, sakam 
Hmm, skaidrs, nākamo reizi tur pildīšos. Būs jāpārbauda, vai ir jūtama atšķirība.marux rakstīja:labāka gāze atrodama Lukoilā un Latvijas Naftā
Tā jau laikam tas ir, tas lielais, gandrīz monopolists, izrādās vislielākais mēsls.
kad liku gāzi pie Vecā ( liepāja, bmwpower users ) tad šis teica, ka labāk liet statoilā, arī biju dzirdējis, ka lukoilā labāka, bet nezin, katram savs viedoklis. pagaidām leju staķikā un nesūdzos :)
ieteica neliet LPG
ieteica neliet LPG
manam auto sanākušas neplānoti garas brīvdienas,jau sešas dienas stāv pie mājas nekustināts 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
nu ko mīlīši es dodos uz LT
Darbiņš gaida.
Darbiņš gaida.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
pa nakti labi sasnidzis. visu ceļu Rīga - Jelgava <-- 1m -->
pa ceļam laikam slapjums tika uz vadiem (nav izolācijas lenta man) vai arī atnāca vaļā temperatūras devējam vads (temperatūras atšķirība par 8 grādiem vairāk kā patiesībā). pats devējs ir vietā, pārbaudīju
pa ceļam laikam slapjums tika uz vadiem (nav izolācijas lenta man) vai arī atnāca vaļā temperatūras devējam vads (temperatūras atšķirība par 8 grādiem vairāk kā patiesībā). pats devējs ir vietā, pārbaudīju
+36 es visu laiku leju lukoilā, kad biju uz apkopi tad nemot filtrus ārā dzeks brīnijās ka tik tīru filtru nebij redzejis, tad prasīja kur es pildos! un no ta laika tikai un vienīgi lukoils!marux rakstīja:Kad biju pie Koijota, man stāstīja, ka labāka gāze atrodama Lukoilā un Latvijas Naftā, bet Statoils esot visnetīrākais...Ridlihs rakstīja: Tad jau gāzi arī ir vietas kur labāk pildīt vai nepildīt?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
esmu kkur lasijis pa tadu lietu, bet konkreti kas un kaa nezinu, nekad neesmu intresejies pa to. izklausas intresanta lieta, bus japaintresejas...gda33 rakstīja:Baigais vapros ta teiktsodien diena ka ierasta, jaucam autinju, oke, njema ara aizmugurejos coupe veramos logus un she tev reku, vinji nak ari apsildami
TATAD! jautajums lielajiem E36 zinatajiem
cik damn liela ekstra ta ir, jo mate gugle nevareja atrast neko tadu, ka BMW e36 REAR HEATED VENT WINDOWS! :) nu 4ali, sakam
...
tagad kad esmu izgulējies atceros šī rīta prikolu benzīntankā. iebraucu LN (Latvijas Nafta) un piebraucu pie 95. benzīna sūkņa. aizeju līdz kasei un prasu 95. pārdevēja atbild - izklausās tak pēc dīzeļa (domāja manu mega izpūtēju). ar LN devielu patēriņš oi oi i cik mazāks man un arī mašīna ir stipri klusāka. man pat liekas, ka izpūtēja truba vairs tā neskan kā agrāk. (domu spēks)
nav nekāds brīnums ka citur ir krutka 
ieturēsim mazu klusuma brīdi par vienu no tikko aizgājušājām e36 kūtiņām, m4z ceram grandiozu un drīzu atgiezšanos 
šeit es tāpat tupēšu tik pat daudz

kādam no šejienes tika ? godīgi sakot, likās vislabākais tourings iekš SS 2.5 un 2.8 kategorijā.
cik zinu no šejienes nē, nu jau nu jau, labākais jau toč nebija 
Pēdējais labojis m4z - 18 Feb 2013, 19:22, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- …
- 2228