Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- …
- 308
- chevron_right
SS links=https://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars ... 0689612627
Skaista nav.Jo bildēt nemāku(Iphone 4 kamēra) un ir uz ziemas dzelz diskiem.
Labs variants,studentiem(vai tiem kas grib brauks dinamiski un ekonomiski)
Skaista nav.Jo bildēt nemāku(Iphone 4 kamēra) un ir uz ziemas dzelz diskiem.
Labs variants,studentiem(vai tiem kas grib brauks dinamiski un ekonomiski)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
As real as it gets
Pieejams normals 325 e36 sedans ...pagaidam nav TA ...bez TA apalji 1000eur.. Ar TA dargak bus !
Speceni un kadu foto caur PM !
Speceni un kadu foto caur PM !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Pārdodu 328i, 96 g., manuālā kārba, bloķis 2.93, priekšā KW koilas, aizmugurē sēdinātās atsperes ar bilstein amjiem, motoram pilns kapitālais remonts pirms apmēram 8k km, rekaro salons (nesaplēsts, neizsēdēts), perfektā stāvolkī melnie griesti, klima, QSP sporta stūre, pilnībā pārmetināti sliekšņi, ritošā labā kārtībā, priekšējo plauktu aizmugurējās poli bukses, šortšifts no Z3M, aizmugurējā plaukta štorka, digitālā klima, 11 pogu OBC, ir vizuāli rūsa
līdzi iedošu labas Dayton vasaras riepas 195/50 R15
Jaunais, lai nav komentāru/pārsteigums ka mašīnai cits numurs ir HV-8051 (variet skatīties CSDD datus par nobraukumu, TA utt., jo daudzi pērk nobrauktos kilometrus, nevis mašīnu)
Cena: Eur 1900 apspriežama
PM vai 2600855nulle
Jaunais, lai nav komentāru/pārsteigums ka mašīnai cits numurs ir HV-8051 (variet skatīties CSDD datus par nobraukumu, TA utt., jo daudzi pērk nobrauktos kilometrus, nevis mašīnu)
PM vai 2600855nulle
vot šitas ir kosmoss! 1900 par sarūsējušu mašīnu.Zajec rakstīja:Pārdodu 328i, 96 g., manuālā kārba, bloķis 2.93, priekšā KW koilas, aizmugurē sēdinātās atsperes ar bilstein amjiem, motoram pilns kapitālais remonts pirms apmēram 8k km, rekaro salons (nesaplēsts, neizsēdēts), perfektā stāvolkī melnie griesti, klima, QSP sporta stūre, pilnībā pārmetināti sliekšņi, ritošā labā kārtībā, priekšējo plauktu aizmugurējās poli bukses, šortšifts no Z3M, aizmugurējā plaukta štorka, digitālā klima, 11 pogu OBC, ir vizuāli rūsa
PM vai 2600855nulle
Klau a kur tu ruusu redzi?
Es uzskatu ka dziivai 328 zhurkai ljoti laba cena
CaK rakstīja:vot šitas ir kosmoss! 1900 par sarūsējušu mašīnu.Zajec rakstīja:Pārdodu 328i, 96 g., manuālā kārba, bloķis 2.93, priekšā KW koilas, aizmugurē sēdinātās atsperes ar bilstein amjiem, motoram pilns kapitālais remonts pirms apmēram 8k km, rekaro salons (nesaplēsts, neizsēdēts), perfektā stāvolkī melnie griesti, klima, QSP sporta stūre, pilnībā pārmetināti sliekšņi, ritošā labā kārtībā, priekšējo plauktu aizmugurējās poli bukses, šortšifts no Z3M, aizmugurējā plaukta štorka, digitālā klima, 11 pogu OBC, ir vizuāli rūsa
PM vai 2600855nulle
BMW_The Ultimate Repair Bill
Nu pirmkārt viņš pats raksta, ka ir rūsa, otrkārt visa priekša sarūsējusi. Neredzi?!Ramyrez rakstīja:Klau a kur tu ruusu redzi?
CaK rakstīja:vot šitas ir kosmoss! 1900 par sarūsējušu mašīnu.Zajec rakstīja:Pārdodu 328i, 96 g., manuālā kārba, bloķis 2.93, priekšā KW koilas, aizmugurē sēdinātās atsperes ar bilstein amjiem, motoram pilns kapitālais remonts pirms apmēram 8k km, rekaro salons (nesaplēsts, neizsēdēts), perfektā stāvolkī melnie griesti, klima, QSP sporta stūre, pilnībā pārmetināti sliekšņi, ritošā labā kārtībā, priekšējo plauktu aizmugurējās poli bukses, šortšifts no Z3M, aizmugurējā plaukta štorka, digitālā klima, 11 pogu OBC, ir vizuāli rūsa
PM vai 2600855nulle
Bljadj, tā brille ir speciāli rūsināta, un maksā 20 eiro...Jebkrā e36 ir rūsa kkur dziļi iekšā.
P.s. Tā brille, man liekas, ir nokrāsota tizlā krāsā, nevis rūsināta..
Pēdējais labojis Laurix - 27 Feb 2015, 17:52, kopā labots 1 reizi.
Beautiful Mechanical Wonder
labi, es tad neko par sarūsējušiem bmw nesaprotuMlinarts rakstīja:Tas ir speciāli rusināts.
Nez,cena galigi nav slikta priekš ši :)
parādat man e36 kuram nava rūsas
Kur man piebraukt?bembis e36 rakstīja:parādat man e36 kuram nava rūsas
tu gribi teikt ,ka tev virsbūve uz rūsu ir zavods,rīdzinieks esiRamyrez rakstīja:Kur man piebraukt?bembis e36 rakstīja:parādat man e36 kuram nava rūsas
Tas ka vizuāli neredz nenozīmē ka nav rūsas. Pārgriez uz pusēm slieksni vai aizmugurējo arku... Iekšā pa ļubomu būs rūsa.bembis e36 rakstīja:tu gribi teikt ,ka tev virsbūve uz rūsu ir zavods,rīdzinieks esiRamyrez rakstīja:Kur man piebraukt?bembis e36 rakstīja:parādat man e36 kuram nava rūsas
Nu tad, laipni lugts, pariet pari lietotaja KRS topikam..bembis e36 rakstīja:parādat man e36 kuram nava rūsas
Nejiet runa par zavodu bet par e36))bembis e36 rakstīja:tu gribi teikt ,ka tev virsbūve uz rūsu ir zavods,rīdzinieks esiRamyrez rakstīja:Kur man piebraukt?bembis e36 rakstīja:parādat man e36 kuram nava rūsas
100 punkti tāpat bija viņam ruslans kautkurPacha rakstīja:Nu tad, laipni lugts, pariet pari lietotaja KRS topikam..bembis e36 rakstīja:parādat man e36 kuram nava rūsas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- …
- 308