Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- …
- 2228
- chevron_right
batterie master swith nozime ka ir itka sledzis kurs vienkarsi atvieno akjiti no lietosanas. tads pats ka visiem traktoriem
tik vai tiesam e36 tads butu kadreiz likts!? nu mok pec specpasutijuma...
...
Kaut ko par pārējiem vari pateikt?
Tikko iečekoju - tas slēdzis esot bijis tanī brīdī, kad no rūpnīcas nogādā auto pie dīlera un pircēja (kad nonāk pie pircēja, tad nav vairs virsū).
Tikko iečekoju - tas slēdzis esot bijis tanī brīdī, kad no rūpnīcas nogādā auto pie dīlera un pircēja (kad nonāk pie pircēja, tad nav vairs virsū).
jāiet agrais rīta dūms uzvilkt 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Vai vēlā vakara

Drīz BMW man varēs dot medāli par katru auto, kurš ir nopirkts dēļ mana padoma.
Draugiem saku, ka ir jāpērk e36.. un šie arī to dara! (jau otrais pēdējos mēnešos)
Laikam pats par e36 un BMW patriotu sāku palikt.
Draugiem saku, ka ir jāpērk e36.. un šie arī to dara! (jau otrais pēdējos mēnešos)
Laikam pats par e36 un BMW patriotu sāku palikt.
Arī es šad tad kādam iesaku. Tagad viens kolēģis meklē auto, pasviežu domu par e36. Bet šis skatoties uz golfu. Bet uz BMW kārtējie aizspriedumi.
Mani gan praktiski neviens nesaprot kapēc ar to rusas kaudzi ņemos 
Es galu galā sāku skatīties uz e36, jo klasē mācijos ar 4 bembistiem, no kuriem tagad 3 vēljoprojām vālē ar e36 - Imis, Rickz, Kiko
Pirms tam man bija rAudi, nevarat iedomāties, kas bija jāpārcieš.
Pirms tam man bija rAudi, nevarat iedomāties, kas bija jāpārcieš.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ja tie būtu jauni auto, tad, jā, uz medāli varētu pretendēt. Bet lietoto auto tirgus ražotājus neinteresē, vari kaut vai katru dienu pa 10 E36 pirktAlps rakstīja:Drīz BMW man varēs dot medāli par katru auto, kurš ir nopirkts dēļ mana padoma.![]()
Mani ik pa laikam nomāc un nu jau ļoti kaitina HTC One X rīcība. Ceru, ka kādam ir pieredze tieši ar šo telefonu, jo ar citiem Androidiem ir citādi.
Karoč gribu ieiet galerijā - ieeju uz 0,5 sek un mani izmet. Tā var kaut 99x darīt, kaut restartēt, nekas nemainās. Savienojot ar pc atverās mape - tukša taču ar bilžu atmiņas svaru. Tagad tas pats ir sācies ieejot "Lejupielādes"...tagad ne tikai nevaru apskatīties un dabūt bildes, bet arī atjaunot prikidus un tas sāk ēst telefonu. Taisīt resetu negribu, tad pazudīs mans dzīves posms no oktobra.
Galu galā izskatās, ka rīt vedīšu uz garantiju, e36.lv ir mans pēdējais salmiņš.
Karoč gribu ieiet galerijā - ieeju uz 0,5 sek un mani izmet. Tā var kaut 99x darīt, kaut restartēt, nekas nemainās. Savienojot ar pc atverās mape - tukša taču ar bilžu atmiņas svaru. Tagad tas pats ir sācies ieejot "Lejupielādes"...tagad ne tikai nevaru apskatīties un dabūt bildes, bet arī atjaunot prikidus un tas sāk ēst telefonu. Taisīt resetu negribu, tad pazudīs mans dzīves posms no oktobra.
Galu galā izskatās, ka rīt vedīšu uz garantiju, e36.lv ir mans pēdējais salmiņš.
Taisi vien to resetu, garantijas remontā tāpat visu izdzēsīs
Un jā, hvz kāpēc tas One X un One S baigi gļukainie ir, vairākiem paziņām arī čakarējas vislaik... vienam One S vispār 3x dzīvojās garantijas remontā, līdz apnika un ar piemaksu samainīja pret One X+
Pats arī gribēju ņemt to One X (jo iepriekš vairākus gadus lietoju Desire un vispār nekādu problēmu nebija), bet labi ka palasīju par tām problēmām un čakaru ar viņu un paņēmu ekvivalentu no samsung
Un jā, hvz kāpēc tas One X un One S baigi gļukainie ir, vairākiem paziņām arī čakarējas vislaik... vienam One S vispār 3x dzīvojās garantijas remontā, līdz apnika un ar piemaksu samainīja pret One X+
Pats arī gribēju ņemt to One X (jo iepriekš vairākus gadus lietoju Desire un vispār nekādu problēmu nebija), bet labi ka palasīju par tām problēmām un čakaru ar viņu un paņēmu ekvivalentu no samsung
Atmiņas karte ir? Kā reaģē, ja to izņem?
Vienreiz gadījās remontā viens samsung, nevarēja ieslēgt. Izņēmu atmiņas karti un viss darbojās. Kā izrādījās, atmiņas karte bojāta.
Vienreiz gadījās remontā viens samsung, nevarēja ieslēgt. Izņēmu atmiņas karti un viss darbojās. Kā izrādījās, atmiņas karte bojāta.
Gluži kā iphone 
Jā nav atmiņas karte, viens neizjaucams klucis. Labs klucis, bet niķojās. 
One X vajadzētu būt atmiņas kartei, kas darbojās kā cietais disks. vienkārši noņemt vāku nebūs redzama.
Da labi, kā tas būtu, ''darbojas kā cietais disks''?V1Beta rakstīja:One X vajadzētu būt atmiņas kartei, kas darbojās kā cietais disks.
Cietā diska struktūra, un NAND Flash struktūra nav viens un tas pats.
Ja domāji, ka atmiņas modulis ir uz PCB, tad tā arī varēji teikt
ideju tu saprati
datori man tik cik ikdienā forums un filma brīvdienā. nav pamatdarbs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- …
- 2228