Single Vanos Seals Repair Kit (6-cyl) - GROUPBUY.
Pieteikšanās līdz nedēļas beigām!
Kaut kad arī ir doma, ka ienāksies tas iepriekš sūtītais, vai visu laiku būs problēma ar adresi?dogMa rakstīja:Tieši tā. Nav problēma ar selleru, tur viss čiki.
Jautājums dogma'm - šogad ir plānots sagaidīt sūtījumu?
Šis ir viens no smieklīgākajiem topikiem no šī foruma vēstures
Līdz gada beigām vēl ilgi Rēķinātais laiks ir ap jūnija vidu. Ja nevarat sagaidīt un ir iespēja citur, rakstiet, atrisināsim transfera jautājumus Pilnībā saprotu.mako rakstīja:Jautājums dogma'm - šogad ir plānots sagaidīt sūtījumu?
Viens smejas, citi nē Sanāca publiski sapisties.., nu un?Rons rakstīja:Šis ir viens no smieklīgākajiem topikiem no šī foruma vēstures
Nesmejas tie kuri kāpi pārveduši ?
Īstenībā man sāk palikt bail, ka e36 īpašnieki arī citas detaļas šadā modē pērk. nu teiksim - bremžu klučus utt. Es saprotu, ka daudziem finanses ir kā ir, bet nu visam ir savas robežas. kašķi negribu, bet nedaudz jocīgi tas ir.
p.s. cerams, ka uz ziemīšiem jums būs pāris riņķu, ko tepat Lv var ieķert par pāris lv. :valsts noslēpums:
Īstenībā man sāk palikt bail, ka e36 īpašnieki arī citas detaļas šadā modē pērk. nu teiksim - bremžu klučus utt. Es saprotu, ka daudziem finanses ir kā ir, bet nu visam ir savas robežas. kašķi negribu, bet nedaudz jocīgi tas ir.
p.s. cerams, ka uz ziemīšiem jums būs pāris riņķu, ko tepat Lv var ieķert par pāris lv. :valsts noslēpums:
Ja nevēlies padalīties noslēpumā, kāpēc kārdini? Protams, arī es neatteiktos pa pāris latiem ieķert! Pērku tur, kur zinu, ka var nopirkt, tāpat, kā bremžu klučus
Vienmēr ir bijis lētāk pirkt "bariņā" štelles, kuras nav pieejamas Latvijā, nav pirmā reize, bet atrodas tādi, kas vēl vairāk bojā garīgo un kā "Toļiks" - iekārdina un līdz galam nepasaka Tā nav smuki!
Vienmēr ir bijis lētāk pirkt "bariņā" štelles, kuras nav pieejamas Latvijā, nav pirmā reize, bet atrodas tādi, kas vēl vairāk bojā garīgo un kā "Toļiks" - iekārdina un līdz galam nepasaka Tā nav smuki!
Viss kārtībā...kad tik ilgi gaidīts, tad es viņus piekāršu istabā goda vietā
Varbūt beidzot?!
Blandās pa muitu. Tā kā drīz jābūt man klēpī.Thu 02.07.2013 14:45 Handed to customs LVVSCL
ar tiem vanosa blivslegiem ir taa ka nekas ipasi specials tur nau un vinjus var pasutit visas firmas kur taisa blivzlegus oringus utt. iedodot vecos kaa paraugu. un pat tos oringus var visdazadakajos izmeros nopikrt kautvai tai pashaa traktoru veikalaa. kautvai nopirkt teflona rulliti pareizajaa diametraa un pats salimet tadus. tur tocna nau nekas ipash.
es kad sanjemu vinjus vispar biju skrobigs uz sevim, ka izmetu pikji par parastu preci ko tepat vareju dabut
es kad sanjemu vinjus vispar biju skrobigs uz sevim, ka izmetu pikji par parastu preci ko tepat vareju dabut
...
a ko es teicu žēl tik ka savu topika sākuma tekstu esmu izdzēsis
a ko tu teici? es nesekoju sij temai lidz tapec nezinu ko teici.
katraa zinjaa es tik pateicu kaa ir...
katraa zinjaa es tik pateicu kaa ir...
...
ka izskatās pēc parasta blīvgredzena un vaig uz hanzaflex aiziet
Tādi inženieri te novākušies...
Ok, visu varētāji un zinātāji, rīt gribētu redzēt šeit konkrētu piedāvajumu ar vanos blīvgredzeniem un cenu. Ejiet uz saviem traktoru veikaliem, Hazafleksu vai gastronomu bet ar nosacījumu ka gredzeniem jābūt tādiem kurus te visi gaida.
Ok, visu varētāji un zinātāji, rīt gribētu redzēt šeit konkrētu piedāvajumu ar vanos blīvgredzeniem un cenu. Ejiet uz saviem traktoru veikaliem, Hazafleksu vai gastronomu bet ar nosacījumu ka gredzeniem jābūt tādiem kurus te visi gaida.
sakaas. nevajag jau iecepties uzreiz. neviens nesaka ka nepareizi darijat pasutot tos gredzenus. vienkarsi to ka vinjos nekas tads specials nau un ka vinjus var nopirkt ari citviet.
visos hidroliskajos veikalos un darbnicas, kur maina visadam hidroliskajam rokam utt blives un blivslagus un savadak tos labo, visur cilveki maces pateikt vai pat pasutit tos preks jums no vietejiem piedavatajiem. jo vanosa blivslegu princips ir tads pats kaa piemeram ekskavatora rokai, respektivi noslaucit elju un neljaut tas nopludi/paarteci.
visos hidroliskajos veikalos un darbnicas, kur maina visadam hidroliskajam rokam utt blives un blivslagus un savadak tos labo, visur cilveki maces pateikt vai pat pasutit tos preks jums no vietejiem piedavatajiem. jo vanosa blivslegu princips ir tads pats kaa piemeram ekskavatora rokai, respektivi noslaucit elju un neljaut tas nopludi/paarteci.
...
Pasūtījumu ko saorganizēju saņēmu ~2 nedēļu laikā.
Uzlicis, gan vēl neesmu, bet neriskētu S50 dzinējam kaut ko piemeklēt pēc līdzības, vēl jo vairāk tāpēc, ka šajā blīvju komplektā nav tikai gumijas blīvītes.
beisansystems.com tomēr ir pārbaudīta produkcija.
Uzlicis, gan vēl neesmu, bet neriskētu S50 dzinējam kaut ko piemeklēt pēc līdzības, vēl jo vairāk tāpēc, ka šajā blīvju komplektā nav tikai gumijas blīvītes.
beisansystems.com tomēr ir pārbaudīta produkcija.
zajec būtu palasījis ko tajā beisansystems paši ražotāji raksta un nebūtu tad tukši tē mums virsū jābrauc.
plus vēl stulbs ir tas cilvēks kuram liekas ka traktoram ir mazākas slodzes kā tam jūsu vanosam
plus vēl stulbs ir tas cilvēks kuram liekas ka traktoram ir mazākas slodzes kā tam jūsu vanosam
Es gan neatteiktos uzlikt testam, ja būtu gatavs piedāvājums, nevis braukāt apkārt meklēt, mērīt u.t.t. nepārbaudītu variantu.
Nice! Mums tūlīt būs 2 gadi!psih-arno rakstīja:Pasūtījumu ko saorganizēju saņēmu ~2 nedēļu laikā..