Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 2228
- chevron_right
vislabaak ja abas sleedzenes iesalst un nevar vairs aiztaisiit, jaatur ar roku kaaadu laiku durvisRuu rakstīja:Es pagājušo ziemu sapūtu visas gumijas ar silikonu. Daudzi mocījās atvērt durvis, bet es kā gāju, tā iekāpu.
Silikons tā ir laba lieta. gaidam nākamnedeļ lielo salu
Cik šitie varētu piķot? No BBS, BMW styling 42?
R17 j7,5 un j8,5?
Kaut kā nevaru atrast, maz viņu!
R17 j7,5 un j8,5?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Rīgā beidzot normāli snieg, moš vakarā varēs paslidināties
ei dir.., toč snieg!
Varētu vēl kādi līdz -5 būt, tad garants, ka līdz vakaram nepazudīs sniegs!
Varētu vēl kādi līdz -5 būt, tad garants, ka līdz vakaram nepazudīs sniegs!
Ar tādu plauktu un 17 praktiski nereālierda rakstīja:Cik šitie varētu piķot? No BBS, BMW styling 42?
R17 j7,5 un j8,5?
Bet raku MadarsV pārdod 18 http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=15&t=25&start=200
Pēdējais labojis Error - 13 Jan 2012, 11:38, kopā labots 1 reizi.
neticu,ka šitais sniegs uz ilgu laiku :( un škobis es tgd darbā,tik rīt pie bmw stūres tikšu!
coupe 2.8
viņš jau sen notirgoja. Un cik esmu čekojis, tad r18 ir e38 un e39, bet es gribu priekš 3sērijas!Error rakstīja:Ar tādu plauktu un 17 praktiski nereālierda rakstīja:Cik šitie varētu piķot? No BBS, BMW styling 42?
R17 j7,5 un j8,5?
Bet raku MadarsV pārdod 18 http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=15&t=25&start=200
Ebay itkā ir rredzēts, bet 500 markas nedotu par viniem!
a kas ar style 5 notiek ?
Tur vesels stāsts!
Pastāstīšu kādu 5dienu!
Pastāstīšu kādu 5dienu!
Ko jūs varat fanot par to sūda sniegu? Kam to vajag? Viss slapjš un pretīgs, jāmazgā auto 2x vairāk un tā paliek netīra pēc pāris km pa koplietošanas ceļiem (līdz ar to no nomazgāta auto pat prieka nav). Ok, ja ir sals un normāls sniegs, tad vismaz nav slapjdrņķis kā tagad. Bet tad atkal problēmas rodas ar durvju atvēršanām, aķīši mēdz izlādēties, grūtāk pielaist no rītiem, viss salons no apaviem slapjš, nerunājot nemaz par situācijam, kad ceļi ir neizbraucami kupenu dēļ un pagrūtāk atrast vietu kur noparkoties, un bamperi izbeidzas viens pēc otra utt. u.tml. Neviens no šām problēmām nav vasarā. Tāpēc tiešām nesaprotu kā var priecāties auto braucējas par sniegu un ziemu.
Tjipa var likt šķērsām un tēlot drifterus? Pff... Ok, tas ir jautri kādas 10.min. varbūt. Vēl es saprotu šujmašīnu motoru īpašniekus, kuriem vienkārši nav citas izvēls kā gūt baudu no RWD (bet arī ar FWD var raustīt roceni ar gandrīz tādiem pat panākumiem), bet 6-cilindriniekiem jautrības pietiek lietus laikā + tā tu tiešām iemācīties vari ko līdzīgu driftam. Pa sniegu var driftot bābas. Pa asfaltu ziemas drifta likumi vienkārši nedarbojas
Tjipa var likt šķērsām un tēlot drifterus? Pff... Ok, tas ir jautri kādas 10.min. varbūt. Vēl es saprotu šujmašīnu motoru īpašniekus, kuriem vienkārši nav citas izvēls kā gūt baudu no RWD (bet arī ar FWD var raustīt roceni ar gandrīz tādiem pat panākumiem), bet 6-cilindriniekiem jautrības pietiek lietus laikā + tā tu tiešām iemācīties vari ko līdzīgu driftam. Pa sniegu var driftot bābas. Pa asfaltu ziemas drifta likumi vienkārši nedarbojas
tas viss ir taisnība..
man personīgi patiik sniegs, lai arī tāspašas padsmit minūtes nedēļas nogalē paslidinātos- protems ne rīgā, bet pa lauku ceļiem.. un dod iespēju izbaudīt visādas atraktivitātes, ko var darīt tikai pa sniegu. a tā jau zb iestājas tie klubi baari un maajas...
Vis pretīgākais ir sāls un riigas neizbraucamas ieliņas..
man personīgi patiik sniegs, lai arī tāspašas padsmit minūtes nedēļas nogalē paslidinātos- protems ne rīgā, bet pa lauku ceļiem.. un dod iespēju izbaudīt visādas atraktivitātes, ko var darīt tikai pa sniegu. a tā jau zb iestājas tie klubi baari un maajas...
Vis pretīgākais ir sāls un riigas neizbraucamas ieliņas..
Es personīgi par sniegu tik ļoti nepriecājos, tāpēc, ka tagad mans auto vairāk slīd, bet tāpēc, ka beidzot varēšu izbaudīt savus hobijus - slēpošana, braukāšanās ar ragaviņām,zemledus makšķerēšana, hokejs un citi.
aiz neko darīt uztaisīju uz ātro ādiņu
http://www.draugiem.lv/skins/?t=4&skinid=496346
http://www.draugiem.lv/skins/?t=4&skinid=496346
Ko nozīmē tavi tattoo?
Disciplīna un Nekad nepadodies
bāc šodien atbraucu no Cēsīm uz laukiem Siguldas pusē... - p.s. labi, ka "golpa" lūpa, nebūtu ticis cauri... sniegs lidz numuram... lampas ciet, nieres pilnas... stājies un tīri lampas lai ko cauri redzētu... riit jamēģina sisties cauri, jātiek uz Rīgu un pēcāk uz Valmieru..
nu ko ve4i un dāmas - Ziema pa īstam sākusies...
nu ko ve4i un dāmas - Ziema pa īstam sākusies...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 2228
- chevron_right