Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 2228
- chevron_right
varetu taka aiziet pistiku pieshaut kads negrib arichaboska rakstīja:Nākat kāds pašaut CS IP : 78.84.75.136:27015
Serveris ir?
kas taspar zveru man cs laikam ka ir tikai
un stroki gataviba
un stroki gataviba
Vajag serveri kura iet ieksa un spelet
Pirmo reizi redzu, ka interesējies par ceļa stāvokli kkur... Parasti vnk dodies, kur vajag.Mafijs rakstīja:Kāds Rīgas ielas ir ap pusnakti? Konkrēti Brīvības iela, piemēram ? Slapja ar to žļurgu, vai tomēr piesalst un ir sausa?
Nakti jābūt lielajā pilsētā, painteresējos vienkārši.
NĀC TE : IP : 195.244.128.236:27015
Kas, pajautāt nevar? Tas sāls man nepatīk .. mazgāt -20 grādos nav tā jaukākā nodarbošanās :)
Bet tā jau ir - man sliktu ceļu nav bijis ! Tas kuģis ir salīdzinoši stabils.
Bet tā jau ir - man sliktu ceļu nav bijis ! Tas kuģis ir salīdzinoši stabils.
Pēdējais labojis Mafijs - 10 Feb 2012, 16:40, kopā labots 1 reizi.
es nevelna nejedzu bet vari meginat piekonektet pie ip:46.109.35.154 parole e36.lvchaboska rakstīja:Vajag serveri kura iet ieksa un spelet
ok tulit busuchaboska rakstīja:NĀC TE : IP : 195.244.128.236:27015
Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu palīdzēt tikt galā ar manu raustīšanās problēmu...
Par atlīdzību protams vienosimies :)
Par atlīdzību protams vienosimies :)
e36.lv juzeris Osja veljoprojam jau menesi nevar atvest man atpakal pakalejo tiltu no mana e36 , varbut kads zin kur vinu atrast , vins teica ka tocna mani neuzmetishot un atvediis atpakal visu galvoja ka normals cali un vel juzeris sikais teica ka vins arii liek galu kilaa , bet neviens man neko nav atvedis ja ir kada informmacija kur vins jauc savu e6 kupee tad uzrakstat pm paldies
tu mob nr nepaņemi ..?
NU re, nesmukumi ar sanāk!raimisf rakstīja:e36.lv juzeris Osja veljoprojam jau menesi nevar atvest man atpakal pakalejo tiltu no mana e36 , varbut kads zin kur vinu atrast , vins teica ka tocna mani neuzmetishot un atvediis atpakal visu galvoja ka normals cali un vel juzeris sikais teica ka vins arii liek galu kilaa , bet neviens man neko nav atvedis ja ir kada informmacija kur vins jauc savu e6 kupee tad uzrakstat pm paldies
Cerams, ka liels pārpratums tik vien ir!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sveiki, sen nav būt te parak viss te man tā ievilkas arstešanas. Ka vispar klajās? Aukstumi nenomocija stipri?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 2228