Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- …
- 2228
- chevron_right
Vislabākais ir atrast kādu pašapkalpošanās moikuDj_Zii rakstīja:Runajot pa moikamvisur kur esmu mazgajis vienmer piešmauc uz vasku
![]()
vel neizpuš udeni vai vel kadi sikumi
tapec esmu iecienijis rumbulas dinazu
kvaletate un atieksme + ari mazgašanas kvaletate
vienigais - ir rindas tur
Es pirku pašlīmējošo plēvi Kvillerā pie Zemitānu tilta. Ar plēvi pa 50 santīmiem, pilnīgi pietiek miglām.Dj_Zii rakstīja:jautajums : kadu plevi jus limejat ,,piečuratajos lukturos,, un kur perkat ,cik maksa ?
ok paldies
un ka ar staru spid pectam normali ? 
taja suda var mazgat mašinu pa ziemuarmis rakstīja:Vislabākais ir atrast kādu pašapkalpošanās moikuDj_Zii rakstīja:Runajot pa moikamvisur kur esmu mazgajis vienmer piešmauc uz vasku
![]()
Jo tad var neuztraukties kad tevi apšmauc uz kautko.
Par rumbulas dinazu piekrītu tur ir ok, vienīgi pēdējo reiz kad biju tur man nepatika tas ka viņi vairs nesusina ar lupatām bet bliež ar papīra dvieļiem.Dj_Zii rakstīja:Runajot pa moikamvisur kur esmu mazgajis vienmer piešmauc uz vasku
![]()
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
droši vien lupatas nebija
jo savadak tur tie perekupi viņus ir izdresejuši visus

Heei visiem.ta ka man ir 325tds automats.sedans. esmu papetijis ss.lv un ieveroju ka daudziem 325tds no leta gala.protams ar manuali. ir 54 ls nodoklie 90 ls nodikla vieta ??? ja mainu karbu man ar samazinas nodokli ?? un kas jadara.vai tur komplektacijas lietas kadas.nu 4x ellektriskie logi u.t.t.
Tu samazinaat nodokli vari vieniigi nomainot auto 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Manam arii ir 90Ls nodoklis 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tev ir tourings.tur jau cits stasts. bet ja ir iespeja nonakt pie 54 ls nodokla tas butu
domaju ka kadam plikam 2.5td gan jau tas 54ls noddoklis ari piemerots

domaju ka kadam plikam 2.5td gan jau tas 54ls noddoklis ari piemerots
Bet maneejais ir 316i 
Bija gan 
vieglak un letak buss nopirkt citu tds ar manuali

orkaan cik ilgi ir jazus masinas krasai lai pec krasošanas varetu pulet auto un nepaliktu dulkaina laka 
NĒ, pavisam noteikti vieglāk un ļoti iespējams arī lētāk būs maksāt 90 ls nodokli un nepisties.
jo ja auto ir labā stāvokli, kur prikols pirkt citu,kuram var atkal viss pēc kārtas plīst...
jo ja auto ir labā stāvokli, kur prikols pirkt citu,kuram var atkal viss pēc kārtas plīst...
Viss atkariigs no lakas! Normaali ir 60 graados 1 stundaDj_Zii rakstīja:orkaan cik ilgi ir jazus masinas krasai lai pec krasošanas varetu pulet auto un nepaliktu dulkaina laka
20 graados vajadzees apmeeram 12 stundas
veel taads siikums ,ka laku vieglaak sapuleet ,kameer vinja ir dziiva , tas ir apmeeram sutkas liidz divu laikaa! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- …
- 2228