Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- …
- 2228
- chevron_right
bet varbuut shausminaas

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
katrs domā ko vēlas 
Laikam jaiet nokauneties bus sturi
Sanjemos,novilku un ar tadam mokam noskatijos pedejo twilight dalju. nu vajprats, kur kko tadu vsp ir iespejams izveidot. shausmas tirakas! Jeli teksti, tizlas situacijas, oke aktierspele ir oke, bet nu still, 80 gadu filmas daudzas ir labakas! Bet nu ko darit ka esmu cilveks kuram vnk ir jaredz ta filmas
Bet nu ja, ja nu kadam tomer notric pirksti, un torenta novelkas sis gabals, tad sanjem sevi rokas, nomierinies un megini noskatities, jo pectam darisi ta pat ka es - DELETE!
Sajonara, jaiet gulet 
V1Beta rakstīja:vairumam mūsdienu zaķu (mazajām) galvenais lai ir skaļs bumsī bumsī un vispār ripo
Orkaans rakstīja:bet varbuut shausminaas![]()
![]()
tautā, ko sakām par šādiem-? Cena atbilstoša? nav briesmīgi?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ijfoc.html
Pēdējais labojis tommijss - 26 Feb 2013, 15:18, kopā labots 1 reizi.
Diski pa pirmotomens1 rakstīja:tautā, ko sakām par šādiem-? Cena atbilstoša?
Nu, nu... Ar R16, zemprofila gumiju un sēdinājumu Tev būs grūtāk iebraukt sētā nekā ar R17; R18 un sēdinājumu.tomens1 rakstīja:Ar 18,17 būs problēmas iebraukt sētā, mazliet paslīpa iebrauktuve, ar 16 ies uz urrā. Jā, izvēle veikta, pēc nākošā mēneša būs jāatrod kur iegādāt.
Btw, mana maziņā zin, kā jāizskatās kārtīgam E36...
oh demmit. tad kādu kombo likt? Likās, ka ar 17-18 nekad neiebrauktu. Cenas uzreiz arī kosmoss ne?
Nixon rakstīja:Nu, nu... Ar R16, zemprofila gumiju un sēdinājumu Tev būs grūtāk iebraukt sētā nekā ar R17; R18 un sēdinājumu.tomens1 rakstīja:Ar 18,17 būs problēmas iebraukt sētā, mazliet paslīpa iebrauktuve, ar 16 ies uz urrā. Jā, izvēle veikta, pēc nākošā mēneša būs jāatrod kur iegādāt.
![]()
Btw, mana maziņā zin, kā jāizskatās kārtīgam E36...Katru dienu čeko SS.lv/BMW/3. sērija, vēl biežāk par mani.
Kārtīgs bmw neiebrauks manā sētā
un uz ielas atstāt- no no no

kārtīgs BMW neiebrauks Jelgavas stacijā. nu man jau tagad tur strīķē apakšu kādas bedres
laikam vasarā būs jāprasa LDZ atļauja novietot ''VIP'' laukumā 
R16 ar vidēju zemu gumiju, ja nesēdini nezincik zemu, ja gribi sēdināt, tad domā citus ceļus un pagalmus kur iebraukttomens1 rakstīja:oh demmit. tad kādu kombo likt? Likās, ka ar 17-18 nekad neiebrauktu. Cenas uzreiz arī kosmoss ne?
Uztaisam pie manis talku 
Ja ta runajot, vel joprojam lai uzcelt uz pacelaja savejam vajag cilat aiz arkam
Viss sen ir skadirs tas ka atkarigs viss no ET iznesuma. Pareizais tavam auto vai nē (:
KAm cilat aiz arkam, var tak delišus apakša palikt.
un ja ir koilas tad aiz arkam var nemaz neraustiit.. - pacelt neko nevar.. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- …
- 2228