Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- …
- 2228
- chevron_right
У меня из Apple дома
только компот.
только компот.
Kā īsti ir ar mūzikas klausīšanos pa dienu var vai nevar bik skaļāk? dzīvoju privātmājā, viens kaimiņš kurš dzīvo kādus 200m no manis, nāca kunkstēt ka viņam nepatīkot ka minimāli dzirdot basus, mašīnā skanēja mūzika uz 13 skaļumu, es ieejot savā māja pat knapi kautko dzirdēju, kur nu vēl viņs tik tālu dzīvojot... pirms laika bij atnācis ar to pašu problēmu, tad man bij skaļjums uz 30, tas teica ja netici lai aizeju līdz viņam, aizgāju, nu tik knapi basus pie viņa sētas varēja dzirdēt ka tur dzirdes aparātu drīzāk vajag, pirmo reiz teicu ka nogriezīšu bik klusāk.
bet šodien idiņs atkal atnāca, teicu ka klusāk negriezīšu jo nav skaļi un ir dienas vidus, ja tev kautkas nepatīk zvani mentiem..
bet šodien idiņs atkal atnāca, teicu ka klusāk negriezīšu jo nav skaļi un ir dienas vidus, ja tev kautkas nepatīk zvani mentiem..
neatceros no cikiem bet līdz pl 23.00 po lai viņš sauc ko grib!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
haha rakstīja:Kā īsti ir ar mūzikas klausīšanos pa dienu var vai nevar bik skaļāk? dzīvoju privātmājā, viens kaimiņš kurš dzīvo kādus 200m no manis, nāca kunkstēt ka viņam nepatīkot ka minimāli dzirdot basus, mašīnā skanēja mūzika uz 13 skaļumu, es ieejot savā māja pat knapi kautko dzirdēju, kur nu vēl viņs tik tālu dzīvojot... pirms laika bij atnācis ar to pašu problēmu, tad man bij skaļjums uz 30, tas teica ja netici lai aizeju līdz viņam, aizgāju, nu tik knapi basus pie viņa sētas varēja dzirdēt ka tur dzirdes aparātu drīzāk vajag, pirmo reiz teicu ka nogriezīšu bik klusāk.
Ja kaimiņš grib dzirdēt kā linolejs uz grīdas locās, tad tavi basi ir pa skaļu.
eku atradu šito!
Katra pašvaldība savos saistošajos noteikumos nosaka kārtību savā teritorijā, iekļaujot noteikumu arī par naktsmieru. "Dzīvojamo telpu lietošanas noteikumi" nosaka: no plkst. 23 līdz 7 dzīvokļos jāievēro klusums. Šai laikā lietot televizorus, radiouztvērējus, magnetofonus un citas skaņu ierīces atļauts tikai tādā gadījumā, ja tas netraucē citu mājas iemītnieku mieru.
Rūpniecisko iekārtu, ventilācijas un tamlīdzīgu saimnieciskās darbības iekārtu radītā trokšņa gadījumos vērsieties Valsts sanitārajā inspekcijā, bet, skanot skaļai mūzikai, - pašvaldības policijā.
Katra pašvaldība savos saistošajos noteikumos nosaka kārtību savā teritorijā, iekļaujot noteikumu arī par naktsmieru. "Dzīvojamo telpu lietošanas noteikumi" nosaka: no plkst. 23 līdz 7 dzīvokļos jāievēro klusums. Šai laikā lietot televizorus, radiouztvērējus, magnetofonus un citas skaņu ierīces atļauts tikai tādā gadījumā, ja tas netraucē citu mājas iemītnieku mieru.
Rūpniecisko iekārtu, ventilācijas un tamlīdzīgu saimnieciskās darbības iekārtu radītā trokšņa gadījumos vērsieties Valsts sanitārajā inspekcijā, bet, skanot skaļai mūzikai, - pašvaldības policijā.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
es pat viņa sētā neiegāju, un pie sētas pat varteikt neko nevarēja dzirdēt
kr4 sagājis sviestā. piesolija ar bomi mašīnai jumtu sadauzīt ja būtu skaļi mūzika, pats piekrita ka ir klusi, bet ka viņam traucējot
:D
pēc tam pagriezu vēl bik skaļak, kādas 4h pagāja, bet ne miņas no mentiem ko solija uzsūtīt
viņs interesants cilvēks, pie savas sētas iebraucajamiem vārtiem liek akmeni, lai nu kads neizdomā apgriezt mašīnu pie viņa iebraucamā celiņa, un pats pa zāli gar pašu grāvīti brauc iekšā
vai arī kāpj āŗa lai noņemtu nost to akmeni. 
pēc tam pagriezu vēl bik skaļak, kādas 4h pagāja, bet ne miņas no mentiem ko solija uzsūtīt
viņs interesants cilvēks, pie savas sētas iebraucajamiem vārtiem liek akmeni, lai nu kads neizdomā apgriezt mašīnu pie viņa iebraucamā celiņa, un pats pa zāli gar pašu grāvīti brauc iekšā
ka viņu pašu ar bomi pēc tam nesasit.. 
p.s. pirms 23.00 drīkst 35db, pēc 23.00 ne skaļāk kā 30db, bet runa iet par dzīvojamām telpām, tobiš dzīvokļiem.
Kaimiņam tur ir kādi 5-10db paļube.
p.s. pirms 23.00 drīkst 35db, pēc 23.00 ne skaļāk kā 30db, bet runa iet par dzīvojamām telpām, tobiš dzīvokļiem.
Pēdējais labojis tommijss - 26 Feb 2013, 21:08, kopā labots 1 reizi.
es reiz uzgriezu savu bumsī bumsī 8 no rīta darba dienā. viena bāba pielīda pie loga un tik pat ātri aizgāja. pieņemu, ka paskatījās kas tur ir. tas ir nenormāli kas notiek vispār šajā valstī. bija gadījums, kad 100ls sodu uzlika puikam, kas klavieres spēlēja daudzdzīvokļu mājā dienas vidū. DIENAS VIDŪ uzlika to sodu, jo kaut kādam opim traucēja televizoru skatīties. 
ā velvienu atgadijumu atceros, vasara, 6diena, plkst 21:30 kautkādi akmeņi sētā sāk lidot un pa mājas jumtu, bij jau diezgan tumšs, pēc laika gāju skatīties, bet neviens nebij, un tagad saprotu ka 99% tas varētu būt viņš
man sēta ir takā gravā, sena ūdens sūknētava izbijusi, apkārt kalni tapēc uzreiz neizdevās skriet skatīties no kurienes akmeņi lido
man sēta ir takā gravā, sena ūdens sūknētava izbijusi, apkārt kalni tapēc uzreiz neizdevās skriet skatīties no kurienes akmeņi lido
... man nav vārdu ko teikt
max 5db varētu būt, LAUKĀ nejau viņa mājā.tomens1 rakstīja:ka viņu pašu ar bomi pēc tam nesasit..
tikpat labi zāli nevar pļaut, zālespļāvējs ir 10x skaļāks
Es savu mašinu turu tikai garaža, jo ir tadi lohi kas atnak pa naktim aplauž spoguļus jo kautkas ir par skaļu.
apvilktā māja ir viņa 
kr4 kādas 5 mājas ir starpā, izejot no manas sētas tik minimali basus var dzirdēt, kur nu pie viņa mājas tur točna tikai ar dzirdes aparātu kautko varētu dzirdēt, suns kurš paskrietu garām būtu skaļaks
aa basi traucē viņam malku krāmēt. mājā iekšā 100% nekāda skaņa nav...
laikam man laba muzikas iekārtā, maģis jvc 4x45w un parastās tumbiņas, nav sabis..
kr4 kādas 5 mājas ir starpā, izejot no manas sētas tik minimali basus var dzirdēt, kur nu pie viņa mājas tur točna tikai ar dzirdes aparātu kautko varētu dzirdēt, suns kurš paskrietu garām būtu skaļaks
laikam man laba muzikas iekārtā, maģis jvc 4x45w un parastās tumbiņas, nav sabis..
Pēdējais labojis haha - 26 Feb 2013, 21:37, kopā labots 1 reizi.
visiem kas lieto videoreģistratorus. iesakiet man kādu labu modeli, lai ir laba kvalitāte (kaut kāds 480p minimums līdz 720p) video, baterija + pīpējamā lādētājs, sd atmiņas kartei vieta. pēc šodienas esmu sapratis, ka labāk lai ir nekā nav. visus varu nomierināt - bojāta mašīna nav. bet līdz tam trūka vien sekunde un pāris centimetri.
Leopards rakstīja: http://www.ebay.com/itm/310537289752?ss ... 1439.l2649
Šo reģistrātoru iegādājos nedēļu atpakaļ,,pašlaik testēju,,(video ir ar šo reģistrātoru)pašlaik nekādu problēmu nav,,un kvalitāte lieliska,,pa nakti var redzēt tik cik auto gaismas rāda,,bet nu ja pilsēta kur ir apgaismojums,,tad ir oki,,vēl var saprast,,bet ka apkārt tumš,,tad taa sūdīgi.....
Rita kas gaijuma nebrauc no rigas uz cesim ?

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Heijā! Šis forums jau 2 gadus ir mana mājvieta... Priekā! 
jebat kas tev tur pa muzonu man garaza stav 8kwhaha rakstīja:apvilktā māja ir viņa
laikam man laba muzikas iekārtā, maģis jvc 4x45w un parastās tumbiņas, nav sabis..![]()
nu tur ir kadi 150m tikai
muuzika nekaada, pat sabis nav, magjis 45w un 2vas e36 stock tumbas un 2 ovaalaas 
izskatās, ka tur ir vairāk par 150m. mani kaimiņi pat ar visu sūbi skanoso nesūdzās. tam vecim kaut kas nav ar galvu. viss ko varu teikt. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- …
- 2228