Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- …
- 2228
- chevron_right
marux rakstīja:Heijā! Šis forums jau 2 gadus ir mana mājvieta... Priekā!
Man nesen palika 1 gads
nav nav vairāk pa 150m. pārējiem kaimiņiem nav nekas pret, izņēmot viņu kurš vienmēr izcēliesV1Beta rakstīja:izskatās, ka tur ir vairāk par 150m. mani kaimiņi pat ar visu sūbi skanoso nesūdzās. tam vecim kaut kas nav ar galvu. viss ko varu teikt.
nu vot. slikts acumērs man kartēm 
viens graķītis un būsi kā ērglis

Tur nelīdzēs ne graķis, ne acumērs, jāskatās izmērs.
Blakus tak rakstīts, 100 pēdas/20m.
20m atbilst 1 cm. Topogrāfija, lai gan, reāli, ģeogrāfijas pamatskolas viela. Nekas personīgs, vienkārši fakts
Lai gan pēc viena graķa dažs labs ir kā gailis
Blakus tak rakstīts, 100 pēdas/20m.
20m atbilst 1 cm. Topogrāfija, lai gan, reāli, ģeogrāfijas pamatskolas viela. Nekas personīgs, vienkārši fakts
Lai gan pēc viena graķa dažs labs ir kā gailis
30, 35 dB - ko Tu tur uzrakstīji, kas tie pa 5-10 dB? Divu cilvēku normāla saruna istabā - ~60 dB.tomens1 rakstīja:ka viņu pašu ar bomi pēc tam nesasit..
p.s. pirms 23.00 drīkst 35db, pēc 23.00 ne skaļāk kā 30db, bet runa iet par dzīvojamām telpām, tobiš dzīvokļiem.
Kaimiņam tur ir kādi 5-10db paļube.
Iesaku ignorēt to cilvēku, tā pat nekas labs tur nesanāks.
150 metros tie 60db pārvēršas par hmmm cik?
Tikko parēķināju pa 7mēnešiem ar savu kūti nobraucu vien 2.7k km
Cik nauda ielikta gan negribās skaitīt
Kurš to naudu vairs skaitaBuKTOP rakstīja:Tikko parēķināju pa 7mēnešiem ar savu kūti nobraucu vien 2.7k km![]()
Pa tēmu - biju Latvijā, meklējos Check Control bloku, nevienam neesot, aizbraucu prom, tagad visiem ir
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Tāda dzīveShreks rakstīja:Kurš to naudu vairs skaitaBuKTOP rakstīja:Tikko parēķināju pa 7mēnešiem ar savu kūti nobraucu vien 2.7k km![]()
Cik nauda ielikta gan negribās skaitīt![]()
![]()
Pa tēmu - biju Latvijā, meklējos Check Control bloku, nevienam neesot, aizbraucu prom, tagad visiem ir![]()
Kur tu atradi par tiem db? Kurš normatīvais akts to nosaka, attiecīgi Rīgas pasvaldības teritorijā?
quote="tomens1"]ka viņu pašu ar bomi pēc tam nesasit..
p.s. pirms 23.00 drīkst 35db, pēc 23.00 ne skaļāk kā 30db, bet runa iet par dzīvojamām telpām, tobiš dzīvokļiem.
Kaimiņam tur ir kādi 5-10db paļube.[/quote]
Kaimiņam tur ir kādi 5-10db paļube.[/quote]
Varu apzvērēt, ka šodien šajā feisbuka lapā tika iepostota Plesovskii e36 bilde - https://www.facebook.com/BMWE36Official
Sakrita numura atrašanās vieta, numura sērija, krāsa un diski.
Tobrīd biju nelielā steigā, domāju iepostošu te vēlāk, bet tagad ne smakas no tās bildes tur. Kāda iespējamība?
Sakrita numura atrašanās vieta, numura sērija, krāsa un diski.
Tobrīd biju nelielā steigā, domāju iepostošu te vēlāk, bet tagad ne smakas no tās bildes tur. Kāda iespējamība?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
šis rīts iesācies episki: sava auto durvīs ievēru tortes gabalu 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Kam ta gribēji vest torti? 
Tas normāli, katram no mums tā gadījies ir! :)kompots rakstīja:šis rīts iesācies episki: sava auto durvīs ievēru tortes gabalu
Nu jaerda rakstīja:Tas normāli, katram no mums tā gadījies ir! :)kompots rakstīja:šis rīts iesācies episki: sava auto durvīs ievēru tortes gabalu
[/quote]gato rakstīja:Kur tu atradi par tiem db? Kurš normatīvais akts to nosaka, attiecīgi Rīgas pasvaldības teritorijā?
Kaimiņam tur ir kādi 5-10db paļube.
Ministru kabineta noteikumi Nr.76
Rīgā 2011.gada 25.janvārī (prot. Nr.6 45.§)
Noteikumi par trokšņa novērtēšanu dzīvojamo un publisko ēku telpās
Izdoti saskaņā ar likuma "Par piesārņojumu" 18.1 panta trešās daļas 1.punktu
Kā šajā gadījumā šīs nav publiskas telpas utt, ( nu nenāk, nedzīvo Tavā mājā citi nezināmi cilvēki) pieļauju, ka pat skaļāk var trokšņot.
Ibio rio, kas šodien ar Rīgu? :O Tādi korķi nekad vēl nebij manīti! Esmu ko palaidis garām?
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
Kamerons atbraucis. tobiš UK premjerministrs. Visa Rīga v šoke. Vakar bija vēl trakāk. Nelaida garām nevienu mašīnu, tikai autobusus.
Pēc manas saprašanas, likumos ir savādāk - http://www.likumi.lv/doc.php?id=25450
Kā notiek reāli dzīvē, kā tiek mērīts? Respektīvi, zvanu policijai, saku, ka man kaimiņš pārāk skaļi skatās TV - viņi brauc un mēra, ja neatbilst, sods?
Kā notiek reāli dzīvē, kā tiek mērīts? Respektīvi, zvanu policijai, saku, ka man kaimiņš pārāk skaļi skatās TV - viņi brauc un mēra, ja neatbilst, sods?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- …
- 2228