Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- …
- 335
- chevron_right
Padjopkas vai tu kludijies jo 8,5j nav r16 style 5. Tikai 7,5
viņi nāca dažādos platumos, maniem piemērma ir 8J un tie ir OEM
Var būt vai nu 7j et20 (ar lielāku centru, vajag gredzenus, lai uzliktu uz e36) vai 8j et23. Replikas šādiem diskiem neesmu redzējis.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
PARDOTSrus90 rakstīja:Pardodu vai mainu style 134 r16 diskus. Diski taisni,nau metinati. Uz 2 diskiem ir labas 195/50 vasaras mizas. Var ar piemaksam uz abam pusem.
Izskatišu visus variantus. Ar cenu un maiņas piedavajumiem PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis rus90 - 29 Jan 2015, 14:50, kopā labots 1 reizi.
Mainu r17 alpinas diskus pret diskiem ar plauktu. Diski nav uzsisti, vai metināti, bet ir mazliet apskrāpēta kantīte (bildēs viss ir redzams). Līdzi dodu visas četras riepas 235/45
Iespējama arī piemaksa no manas puses
Sīkāk PM.
Iespējama arī piemaksa no manas puses
Sīkāk PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ziemas riepas no R13 līdz R18
Cenas no 15,- EUR/gab.
PM vai 26 46 26 76
p.s.
vasara bus tuvāk februāra beigām.
Cenas no 15,- EUR/gab.
PM vai 26 46 26 76
p.s.
vasara bus tuvāk februāra beigām.
Augstas kvalitātes lietotas riepas no Vācijas
Tel.: 26 46 26 76
Tel.: 26 46 26 76
Piedāvājiet 195/45 R16 riepas vasarai
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
EJANSONS rakstīja:Dzhejs rakstīja:EJANSONS rakstīja:Pārdodu BBS RC090(style5) 8j,et20. Šopavasar pulēti, bet derētu pāriet ar spīduma atjaunojošo pastu. Skrūves cinkotas ar balto cinku. Centri oriģinālajā sudraba krāsā(nav krāsoti).Centriem jaunas OE bmw emblēmas. Trīs gabali ir ļoti minimāli uzsisti iekšmalās(ārmalām viss kārtībā.) Tik minimāli, ka nelaiž gaisu un nekrata autiņu(tāpēc neesmu izvalcējis, jo tas vienkārši netraucē gāzēt).
CENA-500EUR(nav riepas) un varat pat nečīkstēt ka dārgi
Esmu gatavs uzklausīt citus piedāvājumus. Kā iemaksa var būt 4x8j style32 diski[/color ]
[img]bleķis[/img]
[img]bleķis[/img]
Nu cik ilgi vēl?
Čalis ss.lv savus pa 600 tirgo jau kopš pagājušās vasaras. tie pa 400eur rēzeknē arī vēljoprojām nav nopirkti. Nu Tu tiešām domā ka tie diski ir no zelta????
Droši vari neatbildēt, teksti par "retiem diskiem" un pārējo jau ir dzirdēti. Tie paši rondeli 8,5J ir daudz vērtīgāki par šitiem želejnieku sapņiem.
Es atvainojos ja aizskāru kāda jūtas, taču man liekas ka tas ir stulbi te postēt šo sludinājumu te atkal un atkal. Liec ss.lv un gaidi piedāvājumus - varbūt paveicas.
p.s. esmu iedzēris, tādēļ atļāvos pateikt ko domāju
nu ja nepirks ta nepirks, ko tev tas maina?
un teksts par rondelirm smiekligs. tie polu mesli ir taisiti no suudiem. pasam ir bijusi rondeli, nevar salidzinat. varu paradit kas notiek ar rondelu kad uz kadiem 50kmh uzlido apmalei virsu
un ja jau tie ir parakie zelejnieku diski, ko pats rakstiji ka gribi pirkt?
Labāk parādi kā ar stayliem , neiepist apmalē lai nebūtu uzsisti jāpārdod. Attopies te nevienam nav skaidas smadzeņu vietā un postēšana atkal un atkal nepalīdēs, ss un viss. A to apnīk jau skatīties šito absurdu.
nekur neesmu pisis ar viņiem. gadu nobraucu bez problemām, čoms pirmstam vēl gadu bez problemam, uzsisti viņi ir hvz cik sen. redzetu cik daudz vini ir uzsisti, jus dirseji, netelotu te parakos specus, bet mekletu citu kam pist pratu lai iepistu kapeiku, jo tomer vecu 1.8 gruti uzturet. ka, ja nemaldos dogma reiz teica, vislielakie blaveji un st5 nideji ir tie kam skauz ka pasi nespej tadus nopirkt
Ja jau rondeli tādi mēsli, ko tad rakstīji ka gribi mainīt pret viņiem? Nu Tu esi kadrs vienkārši.EJANSONS rakstīja:nekur neesmu pisis ar viņiem. gadu nobraucu bez problemām, čoms pirmstam vēl gadu bez problemam, uzsisti viņi ir hvz cik sen. redzetu cik daudz vini ir uzsisti, jus dirseji, netelotu te parakos specus, bet mekletu citu kam pist pratu lai iepistu kapeiku, jo tomer vecu 1.8 gruti uzturet. ka, ja nemaldos dogma reiz teica, vislielakie blaveji un st5 nideji ir tie kam skauz ka pasi nespej tadus nopirkt
Kapeiku pisējs te esot kāds cits? Tu gribi pirkt lētākās koilas, bet vēl čīksti ka vajag tikai priekšējās :( Ja jau nauda pietiek, nopērc komplektu un izmet aizmuguri ārā
Kamēr te postē to bezjēdzīgo sludinājumu, tikmēr sen būtu tos diskus par padsmit eirikiem aizvedis izvalcēt un nebūtu jāraksta čerņa. Man draudzenes autiņam vajag smukākus diskus, jo tagad ir tikai ziemas diski, tapēc arī gribēju iegādāties, sakārtot un likt virsū.
ā, bet aizmirsu, nevaru atļauties, jo man jāuztur vecs 1.8... tfu vells, tā nevar teikt vairs, nu jau 2,8
Neņem tik ļoti pie sirds. Vienīgais ko Tev vajadzētu saprast, ka ja pa visu ziemu neviens tos diskus Tev nav nopircis, tātad nevienam viņi par tādu cenu nav vajadzīgi
Čalis nabags ideālus diskus tirgo pa 400, bet rēzeknē neviens negrib liet degvielu lai brauktu pakaļ
A Tu tepat Rīgā, uzsistus pa 500 jau visu ziemu tirgo.
Pagaidi vasaru, saradīsies želejnieki, gan jau aizies arī kantaini tie diski
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Viņš taks tos diskus negrib pārdot.ja gribētu sen būtu pārdevis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kapeikpisana un ietaupisana uz nevajadzigam lietam ir divas dazadas lietas. otrkart ja tev sirdij mierigak, panemu pilnu bilsteini coilu komplektu. pareizi pateici, pa ziemu nav vajadzigi, naks pavasaris, aizies ari pa noradito summu. man nav obligati vinus tagad pardot, tapec nelaizu cenu leja del iemesla- ziema. kantaini tiem kam reali ir interesejusi tie diski, paprasa bildes un saprot ka nav tur nekas sasists, minimali uzsists nav kantains. paris cilveki bija apmierinati ar stavoki, bet redz jasakasa vel pikis lidz galam.. un par rondelliem, vini ir polu suudi, saki ko gribi, nav man paradums ikdiena metaties pa apmalem tapec ari biju gatavs mainit, protams ir savi griesti ko es pa viniem maksatu. ja gribas telot gudru, ej pa skolotaju nevis sedi pie kompisa, zurku foruma barstot gudribas, kuras te reti kuram vispār intereseDzhejs rakstīja:Ja jau rondeli tādi mēsli, ko tad rakstīji ka gribi mainīt pret viņiem? Nu Tu esi kadrs vienkārši.EJANSONS rakstīja:nekur neesmu pisis ar viņiem. gadu nobraucu bez problemām, čoms pirmstam vēl gadu bez problemam, uzsisti viņi ir hvz cik sen. redzetu cik daudz vini ir uzsisti, jus dirseji, netelotu te parakos specus, bet mekletu citu kam pist pratu lai iepistu kapeiku, jo tomer vecu 1.8 gruti uzturet. ka, ja nemaldos dogma reiz teica, vislielakie blaveji un st5 nideji ir tie kam skauz ka pasi nespej tadus nopirkt
Kapeiku pisējs te esot kāds cits? Tu gribi pirkt lētākās koilas, bet vēl čīksti ka vajag tikai priekšējās :( Ja jau nauda pietiek, nopērc komplektu un izmet aizmuguri ārā
Kamēr te postē to bezjēdzīgo sludinājumu, tikmēr sen būtu tos diskus par padsmit eirikiem aizvedis izvalcēt un nebūtu jāraksta čerņa. Man draudzenes autiņam vajag smukākus diskus, jo tagad ir tikai ziemas diski, tapēc arī gribēju iegādāties, sakārtot un likt virsū.
ā, bet aizmirsu, nevaru atļauties, jo man jāuztur vecs 1.8... tfu vells, tā nevar teikt vairs, nu jau 2,8
Neņem tik ļoti pie sirds. Vienīgais ko Tev vajadzētu saprast, ka ja pa visu ziemu neviens tos diskus Tev nav nopircis, tātad nevienam viņi par tādu cenu nav vajadzīgi
Čalis nabags ideālus diskus tirgo pa 400, bet rēzeknē neviens negrib liet degvielu lai brauktu pakaļ
A Tu tepat Rīgā, uzsistus pa 500 jau visu ziemu tirgo.
Pagaidi vasaru, saradīsies želejnieki, gan jau aizies arī kantaini tie diski
parasti man ir pohuj, bet nu c'mon...vienīgais kurš te "umņičī" esi tu. same story ar gda33 kolektoriem. tā kā pēdējais ko uzrakstīji, automātiski ir attiecināts arī uz tevi.
es gan rondelus par sudiem nesauktu un style5 ari nee katram sava gaume
bet jus te ka mazas meitenes cinaties par taisnibu
piekritu ka 500 euro par kaut vai nedaudz uzsistiem diskiem un bez gulijas ir kosmos,bet katram savi putni galvaa
ar romdeliem dazhi liek cenu 700 euro,bet tas nenozime ka vinjus nopirks
bet jus te ka mazas meitenes cinaties par taisnibu
piekritu ka 500 euro par kaut vai nedaudz uzsistiem diskiem un bez gulijas ir kosmos,bet katram savi putni galvaa
ar romdeliem dazhi liek cenu 700 euro,bet tas nenozime ka vinjus nopirks
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308