Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- …
- 2228
- chevron_right
http://www.accuweather.com/lv/lv/jelgav ... r=3/1/2013
kur te -18 ? sniegu redzu, bet tāds sals nebūs. pat ar visu to, ka šie dati var mainīties.
kur te -18 ? sniegu redzu, bet tāds sals nebūs. pat ar visu to, ka šie dati var mainīties.
Tātad šodien veiksmīgi uzliku vasarenes,tiesa gan uz priekšu pakustēties nevar,ja sniegs ir uz ceļa 
Un tad tagad atļaušos pajautāt,kas varētu būt ka man vienārši pazuda sajūgs? Pedālis iet pilnīgi pa tukšo,sākās tas nesen,braucu vienā brīdī jutu ka pedālis kautkur pusē palicis,tad atkal tāda pati šaize,bet bija vienreiz jāuzspiež un tad atkal viss bija zajebiss,bet tagad pazuda pavisam,kads nezin aptuveno problemu?
netīrs,bet ar vasarīgām riepām un bez sajūga..
Un tad tagad atļaušos pajautāt,kas varētu būt ka man vienārši pazuda sajūgs? Pedālis iet pilnīgi pa tukšo,sākās tas nesen,braucu vienā brīdī jutu ka pedālis kautkur pusē palicis,tad atkal tāda pati šaize,bet bija vienreiz jāuzspiež un tad atkal viss bija zajebiss,bet tagad pazuda pavisam,kads nezin aptuveno problemu?
Daudz variantu nav. Pirmais skaties bremžu šķidruma līmeni. Ja viss ok, tad abus sajūga cilindrīšus skaties.
turpinu klausīties jau kuro dienu tik pat skaļi, ne viņš ar bomi, ne kāds cits vairs nav nācis ciemos
laikam saprata ka savu nepanāks jo nav tik skaļi tas viss lai es traucētu kādam iekštelpās.. 
tā daudziem bijis uzliekot vasarenes pāragrijaneks rakstīja:Tātad šodien veiksmīgi uzliku vasarenes,tiesa gan uz priekšu pakustēties nevar,ja sniegs ir uz ceļa
trakie es vasarenes liksu tikai tad kad sniega vairs vispar nebus un celus vismas daleji jau salapis

nav jau jēga likt tās vasarenes, kaut sniegs netraucētu toties traucē šausmīgie ceļi :(
viss vienās bedrēs, jāgaida kad saliks "pankukas" un varēs likt skaistus lietos :p
viss vienās bedrēs, jāgaida kad saliks "pankukas" un varēs likt skaistus lietos :p
Kur var vispār ienākt galvā domas par vasaras riepu uzlikšanu 
Ja uz ceļa nav sniega (tā kā tagad), tad po*** ar kādām brauc. Vienīgais par , ko jābaidās ir avārijas - atsevišķos gadījumos no OCTAS neko nesaņemsi, ja būsi ar vasaras riepām, bet pēc stundas tas jau arī būs vienalga... (1marts)
te tev nav taisnibarokijs7777 rakstīja:Ja uz ceļa nav sniega (tā kā tagad), tad po*** ar kādām brauc. Vienīgais par , ko jābaidās ir avārijas - atsevišķos gadījumos no OCTAS neko nesaņemsi, ja būsi ar vasaras riepām, bet pēc stundas tas jau arī būs vienalga... (1marts)
Tas gan. Ja gaisa temp. ir zemāka par +7 grādiem tad vasaras riepas ir kā koka rati. Tas pats par ziemenēm ja vairāk par +7 grādiem, tad vairāk nograužas bremzējot utt. 
jā, jā- es arī esmu lasījis tos visus pētījumus un faktus, tas jau visiem zināms...
ja man būtu ziemas riepas , tad es viņas gan nedzītu pa asfaltu- svaigām, mīkstām ziemenēm- tas ir smilšpapīrs
ja man būtu ziemas riepas , tad es viņas gan nedzītu pa asfaltu- svaigām, mīkstām ziemenēm- tas ir smilšpapīrs
Jā, manas kā reiz ir svaigas un mīkstas. 
tad jums vajag pavasara riepas

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Tad varu aizdot savas
Ziemai vairs neder un vasaraa ar shipiem (dazhiem) arii nebrauksi
Taatad pavasara riepas
Ziemai vairs neder un vasaraa ar shipiem (dazhiem) arii nebrauksi
Taatad pavasara riepas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kurs riit man naaks paliigaa un uzmontees x5 21collu riepas uz tikko nokraasotiem diskiem? 
jaatjuunee m42
Kā jau teicu, dažviet, bet dažiem šķiet, ka Jelgava ir visa Latvija.V1Beta rakstīja:http://www.accuweather.com/lv/lv/jelgav ... r=3/1/2013
Solīt jau sola, bet nu aukstums jau būs.
Izstāstīšu par prognozēšanu. Tie kas ārdās, ka redz, nebija grāds grādā, kā solīja, un uzreiz lieto visu pieejamo lamuvārdu klāstu.
Realitāte ir tāda, Ka tas, ko sola uz nākamajām 3 dienām, grādi var atšķirties +- 3, un tā ir labi noteikta prognoze.
Kas būs pēc nedēļas, tā gan ir neliela laimes spēle, jo nevar zināt, kā dažādas gaisa masas ietekmēs citas gaisa masas ( ciklons, anticiklons ), kā arī, diezgan ātri var izveidoties jaunas gaisa masas, piemēram, uz mūsu pašas Baltijas jūras.
Un ja reiz liekam saites ar prognozēm, tad jāzina, ka Latvijā to nosaka tikai un vienīgi Latvijas vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs, un visi citi, datus ņem no LVĢMC vai cenšas paši safabricēt. Tāpēc, vienīgā saite, kurai ir vērts ticēt, ir LVĢMC mājas lapa.
Bez problēmāmagaFu rakstīja:kurs riit man naaks paliigaa un uzmontees x5 21collu riepas uz tikko nokraasotiem diskiem?
šodien vasarenēm perfekts laiks. melnais ledus 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- …