Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- …
- 2228
- chevron_right
evaness2 rakstīja:Kā jau teicu, dažviet, bet dažiem šķiet, ka Jelgava ir visa Latvija.V1Beta rakstīja:http://www.accuweather.com/lv/lv/jelgav ... r=3/1/2013
kur te -18 ? sniegu redzu, bet tāds sals nebūs. pat ar visu to, ka šie dati var mainīties.![]()
Solīt jau sola, bet nu aukstums jau būs.
Izstāstīšu par prognozēšanu. Tie kas ārdās, ka redz, nebija grāds grādā, kā solīja, un uzreiz lieto visu pieejamo lamuvārdu klāstu.
Realitāte ir tāda, Ka tas, ko sola uz nākamajām 3 dienām, grādi var atšķirties +- 3, un tā ir labi noteikta prognoze.
Kas būs pēc nedēļas, tā gan ir neliela laimes spēle, jo nevar zināt, kā dažādas gaisa masas ietekmēs citas gaisa masas ( ciklons, anticiklons ), kā arī, diezgan ātri var izveidoties jaunas gaisa masas, piemēram, uz mūsu pašas Baltijas jūras.
Un ja reiz liekam saites ar prognozēm, tad jāzina, ka Latvijā to nosaka tikai un vienīgi Latvijas vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs, un visi citi, datus ņem no LVĢMC vai cenšas paši safabricēt. Tāpēc, vienīgā saite, kurai ir vērts ticēt, ir LVĢMC mājas lapa.
+M3 , LU pasniedzējs stāstija ka Vācijā ir viena precīza lapa ar visiem rādijumiem un datiem. Pārējās lapas kā windguru un citi pakaļdarinājumi ir tik par uzticami kā Tantiņas uz piemajas soliņa, kas sastāsta visādus brīnumus.
3 gadus esmu nomācijies dabas zinātņu virzienā, zinu ko runāju. Ja kāds tam nepiekrīt, paši vainīgi.
hmmm varbūt kādam ir bildes ar -70mm sedinātajām atsperēm priekša?
Nav tā ka vēders pa zemi velkas?
Nav tā ka vēders pa zemi velkas?
Nevarēju atrast īsto sarunu, tāpēc jautāšu šeit.
Kur jūs ieteiktu nopulē diskus, precīzāk plaukta maliņu?
Intresē vairāk Jelgavas apkārtnē,(R17)
Kur jūs ieteiktu nopulē diskus, precīzāk plaukta maliņu?
Intresē vairāk Jelgavas apkārtnē,(R17)
Ja gribi labu rezultātu, meklē rokā lietotāju Image
Viņa darbus prieks aplūkot 
Kurš aizvakar mārupē pie Nestes stabu nonesa ?

Vakar arī viens jelgavā stabu nonesa ar e39BuKTOP rakstīja:Kurš aizvakar mārupē pie Nestes stabu nonesa ?![]()
tā lapa accuweather nedēļu uz priekšu +/- 2 grādi pareizi rāda.Rapakivi rakstīja: LU pasniedzējs stāstija ka Vācijā ir viena precīza lapa ar visiem rādijumiem un datiem. Pārējās lapas kā windguru un citi pakaļdarinājumi ir tik par uzticami kā Tantiņas uz piemajas soliņa, kas sastāsta visādus brīnumus.
3 gadus esmu nomācijies dabas zinātņu virzienā, zinu ko runāju. Ja kāds tam nepiekrīt, paši vainīgi.![]()
28 februārī Ogrē, uz Rīga - Daugavpils šosejas arī mētājas luksofora stabs.Emzī rakstīja:Vakar arī viens jelgavā stabu nonesa ar e39BuKTOP rakstīja:Kurš aizvakar mārupē pie Nestes stabu nonesa ?![]()
1987 gadā dzimis jaunietis ar golfu pie zaļā līda uz ceļa, kad no Daugavpils puses viņam uzbrauca virsū Ogres pašvaldības policija. Jaunietis notikuma vietā mira. Nav ne jausmas, kur pašvaldības policijai 17.00 vakarā bija jāskrien, nav zināms, vai vispār bija ieslēgta sirēna.
šorīt ledus uz ceļa 
Man tik līdz molam jāaizslidinās pakaļ nummura rāmīšiem un atpakaļ. 
es jau lena gara ari taisos uz servisu
tik daudz kas vel jasadara 
Profilaksei skatos e36.lv 1.gada svinības video. Ātrāk nokustu šis brīnums. 
V1Beta rakstīja:šorīt ledus uz ceļa
šorīt bija saule - forši silts ,tagad saule nav,bet tāpat laiks labs,baltais sūds principā nav,ir tikai vietām palicis melns
Klau, dodiet padomu, lūdzu.
Vai manam e36 touringam derēs diski: Tips 1911 B Izmērs ET 23 7JX15 H2 ? Un neizskatās čmo? Man pašam patīk.
ar mega sedinajumu un mega $$$$aaauram riepam tad varbut.bet katram gaume sava :)
Vai manam e36 touringam derēs diski: Tips 1911 B Izmērs ET 23 7JX15 H2 ? Un neizskatās čmo? Man pašam patīk.
ar mega sedinajumu un mega $$$$aaauram riepam tad varbut.bet katram gaume sava :)
Bet uzlikt varēšu? Tie skaitļi neko daudz neizsaka.
Kas ārā par puteni.
Bet slīd ka prieks.
Bet slīd ka prieks.
Ārā sniedziņš snieg un man kājas raustās itkā pedāļus spiestu

Jaucu E46 automobiļus detaļās !
laaabs...
ja godiigi, tikko pastijos pa logu, kka līdziga sajūta, tik diemžēl nevaru paspaidīt pedāļus, jo kārtējo reizi sencim nācās iedot mašīnu uz weekand...
ja godiigi, tikko pastijos pa logu, kka līdziga sajūta, tik diemžēl nevaru paspaidīt pedāļus, jo kārtējo reizi sencim nācās iedot mašīnu uz weekand...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- …
- 2228