Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- …
- 335
- chevron_right
Daudz man caur ssku raksta vai uz e30 dereetu....ar e36 stupicaam jau jaa vai arii ja liek adapterus un puush arkas pa kaadi 2cm:DZirdzins rakstīja:Uz e30 sie diski butu labi...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
TMT tirgoja pa 100eu ar oem krasojumu, shim krasojumam atbilstosha cena noteikti ir zemaka par oem..Martinsh Kush rakstīja:Nesmiidini.kars rakstīja:50-70eMartinsh Kush rakstīja:Pārdodu šos Motorsport diskus. R17 , 8jx4 , 5x120, Et nezinu, kāds vareetu pateikt aptuveno summu pie reizes?
+vēl sākomā atrodi jefu kurš vispār grib sev replikas, + šīs jau pa kilometru var atšķirtmrkashell rakstīja:TMT tirgoja pa 100eu ar oem krasojumu, shim krasojumam atbilstosha cena noteikti ir zemaka par oem..Martinsh Kush rakstīja: Nesmiidini.
nevajag jau pārspīlēt, 50-70eur maksā r15 huiņas..nezinu cik vietējie dos, bet ss'ā 140-170 var mēģināt nogrūst.
Nesaku, ka tie ir tie paši diski, kuri pirms pāris mēnešiem ilgi tirgojās šeit forumā, taču krāsojums ir tāds pats un 3 no 4 diskiem bija metināti.kars rakstīja:+vēl sākomā atrodi jefu kurš vispār grib sev replikas, + šīs jau pa kilometru var atšķirtmrkashell rakstīja:TMT tirgoja pa 100eu ar oem krasojumu, shim krasojumam atbilstosha cena noteikti ir zemaka par oem..Martinsh Kush rakstīja: Nesmiidini.
Nav tie paši, shie jau ilgaak pie maniim un tirgoshanaa pirmo x
es knapi paardevu daudz naz sakariigus st30 r16 pa 60eu.. shitie kruti kraasotie diski, skjiet ka nav "stjiljna" vairs!kkk_24 rakstīja:nevajag jau pārspīlēt, 50-70eur maksā r15 huiņas..nezinu cik vietējie dos, bet ss'ā 140-170 var mēģināt nogrūst.
Krāsojums tur ir mazākais no mīnusiem
pa 100 eur es paņemtu ar noņemtām riepām, lai varētu redzēt, vai nav katrs sametināts no 5 gabaliem
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
es gan taa neteiktu, ja ved uz pulver krasoshanu, tad tas ir kaa minimums +100euro klat. jebkuraa gaadiijumaa labaak panjemu pa 200euro chotkus nesapistus ar oem krasojumu nekaa shitos un veel chakareeties, un kraasot!kars rakstīja:Krāsojums tur ir mazākais no mīnusiem
nemaz nerunaajot par to ka tie nav OEM!
Ziemas riepas no R13 līdz R18
Cenas no 15,- EUR/gab.
PM vai 26 46 26 76
p.s.
vasara bus tuvāk februāra beigām.
Cenas no 15,- EUR/gab.
PM vai 26 46 26 76
p.s.
vasara bus tuvāk februāra beigām.
Augstas kvalitātes lietotas riepas no Vācijas
Tel.: 26 46 26 76
Diski uz dotu bridi beidzas. Pavasari vel atvedišu, bet 90% ko vedu ir lietie R17-R21.
Augstas kvalitātes lietotas riepas no Vācijas
Piekrītu!mrkashell rakstīja:es gan taa neteiktu, ja ved uz pulver krasoshanu, tad tas ir kaa minimums +100euro klat. jebkuraa gaadiijumaa labaak panjemu pa 200euro chotkus nesapistus ar oem krasojumu nekaa shitos un veel chakareeties, un kraasot!kars rakstīja:Krāsojums tur ir mazākais no mīnusiem
nemaz nerunaajot par to ka tie nav OEM!
draugam bija šitie motorsporti protams replika, pēc 2 sezonu lietošanas diski visai pasmagi bij jāvalcē, nav tāda kvalitāte tam metālam
Hey,man ir jautājums par STYLE 32 diskiem, vieņiem tak visiem nav vienāds plaukts?? jo skaties ir style 32 ar plauktu un bez, pēc ,kā viņi atšķiras vai pēc kā meklēt ar plauktu?? interesējos par R18 Style 32 un tiem bildēs neizskatās ka būtu plaukts!
Style 32 ir ļooooti daudz variāciju ar izmēriem/platumiem/iznesumiem, atrast tieši tādus kurus gribi būs pagrūti...blackstarr rakstīja:Hey,man ir jautājums par STYLE 32 diskiem, vieņiem tak visiem nav vienāds plaukts?? jo skaties ir style 32 ar plauktu un bez, pēc ,kā viņi atšķiras vai pēc kā meklēt ar plauktu?? interesējos par R18 Style 32 un tiem bildēs neizskatās ka būtu plaukts!
http://www.bmwstylewheels.com/bmw/32
ok,Paldies!Finks rakstīja:Style 32 ir ļooooti daudz variāciju ar izmēriem/platumiem/iznesumiem, atrast tieši tādus kurus gribi būs pagrūti...blackstarr rakstīja:Hey,man ir jautājums par STYLE 32 diskiem, vieņiem tak visiem nav vienāds plaukts?? jo skaties ir style 32 ar plauktu un bez, pēc ,kā viņi atšķiras vai pēc kā meklēt ar plauktu?? interesējos par R18 Style 32 un tiem bildēs neizskatās ka būtu plaukts!
http://www.bmwstylewheels.com/bmw/32
un vel divas riepas pietrukst tur. t.k. pa kadiem 350 var meiginat vinus tirgot,nevis 600 ka stav ss-amrkashell rakstīja:neizskataas ka buutu orizhinal, taa kaa cena zemaaka noteiktihardcore rakstīja:400-450,latviets rakstīja:Sveiki , pārdodu R18 Mdiskus.
Kāds varētu pateikt cik ìsti tādi maksā ??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- …
- 335