Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- …
- 2228
- chevron_right
Zinu to Justīni, bet nav mana draudzene..EBagatskis rakstīja:Nee, nee, man staastija ka abi kopaa pirkushi. Izskataas ka melns bet varbuut arii tumshi violeets, tourings, laikam ka 2.8 vai 2.5 peec bundulja spriezhot. Aizmuguree uz bagazhnieka kkaada dzeltena uzliime, rombaina...Linduks rakstīja:Te viens atrādīja e36 un vēl teica, ka sievas mašīna (tourings).EBagatskis rakstīja:Kuram te ir draudzene Justiine, un arii braukaa ar e36 kuutinju (kjip abi dalat mashiinu)?
A, čo?
kads negrib pakjert ebay veel 8min
diezgan leti
http://www.ebay.de/itm/BMW-318i-Touring ... 2ec68a1340
Šajā forumā ir kāds topiks kurā cilvēki dalās gudrībās saistībā ar auto audio sistēmu?
Ir gan:
viewtopic.php?f=8&t=167&start=460
viewtopic.php?f=8&t=167&start=460
Paldies :)
Da nee, vinja shon veda Agati maajaas, un tad es Agati paarkjeeru no vinjas un aizraavu liidz Upesciemam, es vnk domaaju vai tad taada sterila kuutinja sheit nav atraadiita...Alps rakstīja:Zinu to Justīni, bet nav mana draudzene..EBagatskis rakstīja:Nee, nee, man staastija ka abi kopaa pirkushi. Izskataas ka melns bet varbuut arii tumshi violeets, tourings, laikam ka 2.8 vai 2.5 peec bundulja spriezhot. Aizmuguree uz bagazhnieka kkaada dzeltena uzliime, rombaina...Linduks rakstīja: Te viens atrādīja e36 un vēl teica, ka sievas mašīna (tourings).![]()
A, čo?
viewtopic.php?f=18&t=4173
Nav gan.EBagatskis rakstīja:
Da nee, vinja shon veda Agati maajaas, un tad es Agati paarkjeeru no vinjas un aizraavu liidz Upesciemam, es vnk domaaju vai tad taada sterila kuutinja sheit nav atraadiita...
Dzīvojas tas unītis Teikā, uz tās ielas, kur man garāža (tur kur toreiz kārbu savāci).
Jautājums tautai - kur labāk doties darba meklējumos? Anglija, Īrija, Norvēģija, Zviedrija... Izdomāju, ka man iekš LV vairs nav īsti ko darīt... Varbūt kādam ir kas labs iesakāms skrūvēt mīlošam onkulim?
Pats ārpus LV esmu bijis tikai ekskursijās, par reālo dzīvi citur zinu tikai no nostāstiem...
Manuprāt, Skandināvijā ir foršāk, bet ar valodu švakāk.
Pats esmu bijis Zviedrijā/Somijā pa vasaru lasīt ogas un bija baigi forši
Pats esmu bijis Zviedrijā/Somijā pa vasaru lasīt ogas un bija baigi forši
anglija uzreiz atkriit jo tas vilciens jau sen ir aizbraucis, tur pilns ar visadakiem curkaam un poliemmarux rakstīja:Jautājums tautai - kur labāk doties darba meklējumos? Anglija, Īrija, Norvēģija, Zviedrija... Izdomāju, ka man iekš LV vairs nav īsti ko darīt... Varbūt kādam ir kas labs iesakāms skrūvēt mīlošam onkulim?Pats ārpus LV esmu bijis tikai ekskursijās, par reālo dzīvi citur zinu tikai no nostāstiem...
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Macos tagad norvegu valodu un uz vasaru laižu darbá. Manuprát, ja gada laiká ierubí vinu valodu, kas ir vairak ka fiziski iespejams, tad visas durvis ir valjaa, cik nu man te pedeja laika sanak saskarties ar norvegiem viniem sročna vajag cilvekus kas zin lat-nor jo nu tas atvieglo dzivi viniem.marux rakstīja:Jautājums tautai - kur labāk doties darba meklējumos? Anglija, Īrija, Norvēģija, Zviedrija... Izdomāju, ka man iekš LV vairs nav īsti ko darīt... Varbūt kādam ir kas labs iesakāms skrūvēt mīlošam onkulim?Pats ārpus LV esmu bijis tikai ekskursijās, par reālo dzīvi citur zinu tikai no nostāstiem...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Un kādas iespējas clilvēkam bez norvēģu valodas?Johnny rakstīja:
Macos tagad norvegu valodu un uz vasaru laižu darbá. Manuprát, ja gada laiká ierubí vinu valodu, kas ir vairak ka fiziski iespejams, tad visas durvis ir valjaa, cik nu man te pedeja laika sanak saskarties ar norvegiem viniem sročna vajag cilvekus kas zin lat-nor jo nu tas atvieglo dzivi viniem.
Par Vāciju vairāk vai mazāk esmu zinošs - man māsa jau 15 gadus tur dzīvo, man tur nekas nespīd, jo vāciski zinu tikai pāris vārdus, un tos pašus - ne tos pieklājīgākos...
Nezinu par darba atljaujam, bet nu 10 Ls stunda ir vinu minimala alga, kuru var pelnit stradajot stroika, protams, jautajums ir lasis izvelies tur dzives apstaklus, jo dzivošana ir darga, bet visu var sadomat ta lai iznak pa leto. Mans moto ir vienkarši but labak pret cilvekiem, ta ari dabuju tur darbu pat virs minimalas algas in izskatas, ka ar dzivošanu un ešanu ari sanaks izbraukt. Taču izskatas, ka Tu to valodu ipaši negribiacities.
Skandinavi jau visi ka viens zin anglu valodu, bet nu nevar salodzinat ar to, ka pats runatu vinu meelee, šamejie baigi noverte to. Sorry par rakstiibu, telefons.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
doamju ka labi auto meistari trukst jeb kura valsti un sanems tocna vairak ka minimalo algu 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu skaidrs, gan jau kaadreiz iepaziishos.Alps rakstīja:Nav gan.EBagatskis rakstīja:
Da nee, vinja shon veda Agati maajaas, un tad es Agati paarkjeeru no vinjas un aizraavu liidz Upesciemam, es vnk domaaju vai tad taada sterila kuutinja sheit nav atraadiita...
Dzīvojas tas unītis Teikā, uz tās ielas, kur man garāža (tur kur toreiz kārbu savāci).
viewtopic.php?f=18&t=4173
Valodu labprāt mācītos, bet manā čuhārī neviens man to nevar iemācītJohnny rakstīja: Taču izskatas, ka Tu to valodu ipaši negribiacities.Skandinavi jau visi ka viens zin anglu valodu, bet nu nevar salodzinat ar to, ka pats runatu vinu meelee, šamejie baigi noverte to. Sorry par rakstiibu, telefons.
Godīgi sakot, šobrīd pat būtu vienalga, ko darīt. Protams, strādāt savā profesijā jau nu būtu pavisam šiki...KLAVINS rakstīja:doamju ka labi auto meistari trukst jeb kura valsti un sanems tocna vairak ka minimalo algu
EBagatskis rakstīja:Nu skaidrs, gan jau kaadreiz iepaziishos.Alps rakstīja:Nav gan.EBagatskis rakstīja:
Koļī maziņās?
es labprāt apgūtu vācu valodu sarunvalodas līmenī un dotos prom. katrs rīts ir kā pamosties realitātes šovā par izdzīvošanu

Marux, sākumā tiešām varbūt kkur ogas palasīt un tad pamazām meklēt kko profesijai atbilstošāku. Jebkurā gadījumā nopelnīsi vairāk nekā LV. Pats braukšu vasarā atkal uz UK, kur biju pagāšvasar. 
kā domājam vienkāršāk auto ir pārdot ja stāv stock klusā izplūde, vai tomēr ja stāv paskaļa "sportiska" izplūde?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- …
- 2228