Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- …
- 335
- chevron_right
Precizesu R15unider rakstīja:R90?edawards rakstīja:Pardodu diskus ar riepam ziemas(2xhoonkook2xmicheolin) riepam 7-8 mm(viena otra radze ari ir) ar BMW e34 diskiem
Cena 60eiro
Ropazi
Tel 28618688
Dezent r17 J8 lieliskā stāvoklī, nav metināti, ne valcēti, nemet. Bez riepām 170 eināri. Cena runājama.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atvainojos ja nepareizā sadaļa, bet kāds zin kā sauc šos diskus ? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... xcfgn.html Meklēju kādus intresantus diskus uz vasaru, pagaidam tikai meklēju
cHiKy rakstīja:Atvainojos ja nepareizā sadaļa, bet kāds zin kā sauc šos diskus ? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... xcfgn.html Meklēju kādus intresantus diskus uz vasaru, pagaidam tikai meklēju
http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=297234
Instagram - Sandis_e36
Style 49.cHiKy rakstīja:Atvainojos ja nepareizā sadaļa, bet kāds zin kā sauc šos diskus ? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... xcfgn.html Meklēju kādus intresantus diskus uz vasaru, pagaidam tikai meklēju
http://www.bmwstylewheels.com/bmw/49
Sorry par offtopic, bet.. Pēc tavas teorijas-jo vairāk hui*u tagad te malšu un krāšu postu skaitu, jo man būs tāds cienījamāks statuss, es būšu tagad svarīgāks cilvēks? Kaut kā nelīmējās kopā ar ņerkstēšanu par topicu piesārņotājiem... Galīgi ārpus atmosfēras mētājies?ZzevsS rakstīja:
Un pats ko ar saviem 24. postiem lecies??? Piekrītu CaK, par tādiem lietotiem max 10 eiro būtu jāprasa vai vispār pie par velti sludinājumiem jāliek.
Merkis nebija pacelt zinojumu skaitu. Saprotu kludu bet kada vajadziba talak turpinat kludu un offtopic ?Nu uzrakstija ko sliktu un? tapec jaturpina un jaiegrimst galejibas.Janex328 rakstīja:Sorry par offtopic, bet.. Pēc tavas teorijas-jo vairāk hui*u tagad te malšu un krāšu postu skaitu, jo man būs tāds cienījamāks statuss, es būšu tagad svarīgāks cilvēks? Kaut kā nelīmējās kopā ar ņerkstēšanu par topicu piesārņotājiem... Galīgi ārpus atmosfēras mētājies?ZzevsS rakstīja:
Un pats ko ar saviem 24. postiem lecies??? Piekrītu CaK, par tādiem lietotiem max 10 eiro būtu jāprasa vai vispār pie par velti sludinājumiem jāliek.
Kads netirgo platos blekja diskus?
1989. gada Remotec A R16 9j et13 5X120 svaigi strukloti, ar pulveri krāsoti(nagaro silber-e30 M3 krāsā)+pulēti plaukti+pilnīgi jaunas 205/40 Falken 912 serijas riepas
TIKAI 499eur
var atseviski-diski 400eur riepas 200ur
TIKAI 499eur
var atseviski-diski 400eur riepas 200ur
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Es uz 9j braucu ar 205/55-ir ok, viss der. Tikai samonteet vajag ar benziinu.Drift.Go rakstīja:sveiki. kads var ieteikt kadas riepas likt uz borbet j9 r16 diksiem.. domaju par 215/45,40 kko tadu? negribas pirkt un iegrabties ka nederes .tgd bij virsu 225/45 bet gribas saurakas mazliet
Pēdējais labojis Kristiāns - 12 Feb 2015, 00:52, kopā labots 1 reizi.
arnis87 rakstīja:Es uz 9j braucu ar 205/55-ir ok, viss der. Tikai samonteet vajag ar benziinu.Drift.Go rakstīja:sveiki. kads var ieteikt kadas riepas likt uz borbet j9 r16 diksiem.. domaju par 215/45,40 kko tadu? negribas pirkt un iegrabties ka nederes .tgd bij virsu 225/45 bet gribas saurakas mazliet
un ka izskatijas?
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Uz 9J 225/45 normāls cilvēku izmērs... Cita lieta, ka bez visādām izvirtībām alja 205/40 uz e36 tos 9J neuzlikt :)
d[-_-]b
215/45 vai jebko citu mazāku,manuprāt vislabāk izskatās 205/45Drift.Go rakstīja:arnis87 rakstīja:Es uz 9j braucu ar 205/55-ir ok, viss der. Tikai samonteet vajag ar benziinu.Drift.Go rakstīja:sveiki. kads var ieteikt kadas riepas likt uz borbet j9 r16 diksiem.. domaju par 215/45,40 kko tadu? negribas pirkt un iegrabties ka nederes .tgd bij virsu 225/45 bet gribas saurakas mazliet
un ka izskatijas?
205/55 izskatās diezgan lielā dirsā
Kāpēc priekš e36 ir oem 8,5j platuma diski? lai varētu uzlikt 245 platuma riepas, tad priekš kam vajag 9j diskus, ja plāno likt 225 vai vēl labāk 205 platuma riepas? Patīk palielināt rotējošo masu? lai būtu sūdīgāks uzrāviens, sūdīgāk stātos, sliktāk strādā amortizācija, lielāka slodze hadenei, atrāk izbeidzās reika, lielāks patēriņšDj Plosky rakstīja:Uz 9J 225/45 normāls cilvēku izmērs... Cita lieta, ka bez visādām izvirtībām alja 205/40 uz e36 tos 9J neuzlikt :)
Normāls cilvēku izmērs uz 9j ir 245-255
Man uz 9j ir 195/50 līkumos nav želejakars rakstīja:Kāpēc priekš e36 ir oem 8,5j platuma diski? lai varētu uzlikt 245 platuma riepas, tad priekš kam vajag 9j diskus, ja plāno likt 225 vai vēl labāk 205 platuma riepas? Patīk palielināt rotējošo masu? lai būtu sūdīgāks uzrāviens, sūdīgāk stātos, sliktāk strādā amortizācija, lielāka slodze hadenei, atrāk izbeidzās reika, lielāks patēriņšDj Plosky rakstīja:Uz 9J 225/45 normāls cilvēku izmērs... Cita lieta, ka bez visādām izvirtībām alja 205/40 uz e36 tos 9J neuzlikt :)
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
labs , tie kas brauc pa trasi laikam vēl nav atklājuši ka riepas vajag trapecē, tad nebūs želeja un būs čotkā vadāmībaorangeman rakstīja: Man uz 9j ir 195/50 līkumos nav želeja
man uz ac 8.5j bij 205/45/ viss bij ideali labi un ka vjg.kars rakstīja:Kāpēc priekš e36 ir oem 8,5j platuma diski? lai varētu uzlikt 245 platuma riepas, tad priekš kam vajag 9j diskus, ja plāno likt 225 vai vēl labāk 205 platuma riepas? Patīk palielināt rotējošo masu? lai būtu sūdīgāks uzrāviens, sūdīgāk stātos, sliktāk strādā amortizācija, lielāka slodze hadenei, atrāk izbeidzās reika, lielāks patēriņšDj Plosky rakstīja:Uz 9J 225/45 normāls cilvēku izmērs... Cita lieta, ka bez visādām izvirtībām alja 205/40 uz e36 tos 9J neuzlikt :)
tgd uz borbetiem 9j gribas sedinat ljoti zemu bet lai arkas nelistu ste4oshu riepas uz j9 215/45 lkm.
ja kadam ir kadas esmu gatavs iepirkt
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 314
- 315
- 316