Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- …
- 2228
- chevron_right
uteo rakstīja:Un pēdējais jautājums - cik varētu prasīt par labu facelift brilli bez nāsīm?
Par tiešam labu 40ls domaju var prasit.
Pēc Hazard teiktā tā padomāju, bet nu varēju jau prasīt vai viņas ir kvalitatīvākas, ja Tev labāk tā patiktuArmando rakstīja:uteo rakstīja:Angļu brilles varētu būt nekvalitatīvākas? nezinu vai Valmieras/Smiltenes/Madonas apkārtnē kāds tirgo no angļiem rezerves daļas. Visām virsbūvēm brilles vienādas, vai ne?Hazard rakstīja:
Nu metala sastāvs krasojums... Bet tā jā, it ka vizuali nevajadzetu but atškiribasti cho? magiskas senites?
Plus krāsošana utt diezgan sālīts prieks beigās. Nepatīkama tā rūsas likvidācija.turbomen rakstīja: Par tiešam labu 40ls domaju var prasit.
Ņemt mazliet ar rūsiņu un restaurēt laikam tpt ir labāk, nekā pirkt taivānas, vai ne?
Nu tur ar pretenzijām pie Hazard, ne jau es izdomāju, ka metāls savādāks 
labu oem prefaceliftu dabūju par 10ls. drusku stūrīšiem pie arkām rūsa bija. pārējais
es faceliftu neņemtu dārgāk par 15ls. lietota manta ir lietota.
es faceliftu neņemtu dārgāk par 15ls. lietota manta ir lietota.
nu jā, 15ls es arī būtu gatavs maksāt par facelift brilli kaut ar mazu, bet labojamu rūsiņu.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... dxxff.html
Rly ?
e36.lv ir 2 komplekti uz tirgu. SS.lv zemāk ir atrodami vel 2 komplekti ar tiem pašiem diskiem ...
Kur ir tie reti sastopami ?
Rly ?
e36.lv ir 2 komplekti uz tirgu. SS.lv zemāk ir atrodami vel 2 komplekti ar tiem pašiem diskiem ...
Kur ir tie reti sastopami ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tagad style 5 ir retāk redzami kā tie Motosport.
Kad mekleju sev feislift brilli, neko nevareju atrast, ja nu vienigi tadu kura lokas vieglak ka toletes papirs. 
Bet man tā brille ir nopuvusi, vienam stūrim brutāli izlūza pēc mazgāšanas caurumsNixon rakstīja:Bet, uteo, Tavējam jau ir facelift 'nāsis' un brille.
Ciets ūdens?
Vai tiešām sedana spārni ir tāds deficīts?
Iebraucu šodien BMW šrotā, tas kurš netālu no Tīnūžiem, tur saka, ka baigais deficīts, visiem pūst, un līdz ar to, visiem baigi vajag. Un stulbums tāds, ka tagad pat šrotiem neatmaksājas iegādāt e36, jo no viņa beigās ne vella nevar nopelnīt.
Iebraucu šodien BMW šrotā, tas kurš netālu no Tīnūžiem, tur saka, ka baigais deficīts, visiem pūst, un līdz ar to, visiem baigi vajag. Un stulbums tāds, ka tagad pat šrotiem neatmaksājas iegādāt e36, jo no viņa beigās ne vella nevar nopelnīt.
sodien nopardevu savu m3 aizmugurejo bamperu, calis atbrauca ar e36 kupeju, uzreiz pamaniju gt aizmugurejo bagaznieka spoileri un pajautaju sim vai masinu nopirka ar spoileri vai pirka atseviski, calis atbildeja ka spoileri atseviski nopirka no tikko srota ienakusa e36 pa £20(tas sanak aptuveni 17Ls
) un pietams vel spoileris bija originalais.
Seit UK var visu ko pa letu summu dabut bet tikai neesmu tada vieta kur ienak kadi e36 srota jo jau kadus 3 menesus 2 tie pasi e36 te srota metajas un neka laba ko nolasit nav, parsvara te kadi opel vai rover ienak srota.
Seit UK var visu ko pa letu summu dabut bet tikai neesmu tada vieta kur ienak kadi e36 srota jo jau kadus 3 menesus 2 tie pasi e36 te srota metajas un neka laba ko nolasit nav, parsvara te kadi opel vai rover ienak srota.
ir taa ka paveicas, bet parsvaraa jau zinataji pardod pardodamaas lietas pirms rauj autinju uz sroti, bet nezinataji tik aizlaish prom un tad ari srotnieki pardo visas lietas pa kapeiku, bet pedeja laikaa vieglak palicis arei detaljas dabut pa forumiem
ps, sovakar smirnofs rulleja, rulleja, bet vairs nekuja nerulle, jaiet meklet garazaa kur man paslepti heinikeni
ps, sovakar smirnofs rulleja, rulleja, bet vairs nekuja nerulle, jaiet meklet garazaa kur man paslepti heinikeni
...
Statoil mazgāšana un tur jau daudz nevajadzēja, lai no tās brilles gabali atlūztuervvis rakstīja:Ciets ūdens?
Tavs auto laikam bija, ko pári Tev nodaríjis, ja uz Statoila moiku aizvedi.. 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kas tur tik ļoti slikts?
Auto bija super netīrs, Valmierā ieteiktajā auto mazgātuvē bija rinda visas dienas garumā, laika nebija un devos uz statoilu
Auto bija super netīrs, Valmierā ieteiktajā auto mazgātuvē bija rinda visas dienas garumā, laika nebija un devos uz statoilu
Svētki nāk. Kad paskatās forumā pārādas ļoti daudz style 5, sāk pārņemt sajūta, ka šogad tiks strādāts pie disku nevis olu krāsošanas 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- …
- 2228