Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- …
- 2228
- chevron_right
par tiem fakinajiem šķībo 8000k xenoniem kas svilina acis ārā, 100% piekrītu, pilnīgs 
tie ir 6000k kas vislabāk griež acis nu var taču pacensties uzlikt tā, lai nespīd citiem acīs
par :spoooorta: bunduļiem daļēji piekrītu ir tādi, kuriem caura truba ar pod sporta ķekavas bunduli galā un seja
un tik brauc, ausis tikai bojā
un ir tādi, kam ir tiešām labi uztaisīt izplūde, kas nav skaļa bet ar skaistu skaņu.
diemžēl pirmie ir nospiedošais vairākums
par :spoooorta: bunduļiem daļēji piekrītu ir tādi, kuriem caura truba ar pod sporta ķekavas bunduli galā un seja
un ir tādi, kam ir tiešām labi uztaisīt izplūde, kas nav skaļa bet ar skaistu skaņu.
diemžēl pirmie ir nospiedošais vairākums
pacensties var daudzko izdarīt, bet tak neies jau darīt. labāk nokrāsos disku centrus kādā pedo krāsā
ja lampas rāda sūdigi tad jau nemēģinās dabūt jaunas oriģinālas, ja tizlu hrenonu var iemest pa lēto
ja lampas rāda sūdigi tad jau nemēģinās dabūt jaunas oriģinālas, ja tizlu hrenonu var iemest pa lēto
Es tā skatos,ka,mans e36 sadaļā, kāds uzvilcies pa disku vidu krāsošanu
:D:D
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
uzvilcies neesmu, es tikai smejos 
Un atkal ārā snieg, vismaz salaspilī 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
sniega karta izveidojusies arii cesis... 
Jelgavā kaut kas pilina lēnu garu no gaisa, bet galīgi minimāi un man tas gruzī. 
ķīnīzeru ksenonistu ķeršanu atbalstu. bet ķīnīzeru ksenons nav pēc csdd teiktā balts un netiek pārdod par 1ls katrā autobodēyanks rakstīja:pareizi ir ka šitos "tūnētājus" izķersta.
ķīnīzeru ksenonus ieraugot lampas uzreiz vajag izsist.
Iecavā arī snieg,bet tāds viegls sniedziņš,ar vasarenēm vēl īsti nevar just 
atkal pārgāju pāri ss.lv un secināju, ka nekas acīs krītošs nav, laikam tomēr jāskatās pēc kāda forumista kapļa.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Tieši tā. MļeRons rakstīja:+1 pajoļiem nāvi.yanks rakstīja:pareizi ir ka šitos "tūnētājus" izķersta.
ķīnīzeru ksenonus ieraugot lampas uzreiz vajag izsist.man nepatīk:
troksnis
ķīnas zenoni
utt.
Tieši tā, arī visus sēdinātos, kas pa piepilsētas rajonu ceļiem/neceļiem nevar turēt ātrumu 100km/h!

d[-_-]b
100kmh pa bedreem pat dzips nelauziisies.
Piedod, atvaino, bet Tavi bezjedzigie komentāri par disku krāsām sāk pieriebties . Par nenoregulētiem Xenoniem piekrītu - ja liek, tad ieliek kā nākas, vai neliek vispār. Par skaņu gan nepiekrītu - kas vainas kvalitatīvai, nedaudz paskaļai izplūdei ?yanks rakstīja:pacensties var daudzko izdarīt, bet tak neies jau darīt. labāk nokrāsos disku centrus kādā pedo krāsā![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- …
- 2228