Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- …
- 2228
- chevron_right
Skaties, ka tik ātri zole nenodilst a to pārāk jaudīgas izskatās.
Bet tā, visā visumā ko tādu redzu pirmo reizi un izskatās smeķīgi un pa pirmo.
Nu visapr Puma originalie apavi...
Ok, rīdien domaju nopirkšu.
Sorry bet kā tas ir smeķīgi?Aureora rakstīja:emminieces.
Skaties, ka tik ātri zole nenodilst a to pārāk jaudīgas izskatās.
Bet tā, visā visumā ko tādu redzu pirmo reizi un izskatās smeķīgi un pa pirmo.
Domats ātrak ka - smieklīgi
Om nom nommarux rakstīja:"Smeķīgi" ir sinonīms vārdam "garšīgi". Sanāk - garšīgas kedas
Vispār tīri glītas viņas izskatās, diez cik nāk?
vajadzēja lapiņu ar e36.lv un niku vēl, lai ticamāk 
lol, ok, pirms braucu majas iebraukšu pie Siika, ja kas lai butu dzivs pieradijums

Čoms UK arī nopirka bembi ar tādu bamperu... Visu laiku domāju, ka kautkāds M pakas pakaļdarinājums, bet laikam jau nav.
Shodien skaists,saulains laiks...laikam laiks nomazgaat auto 
Laiks labs jā, tikai žēl, ka naktī pamodos, drebēdams kā apšu lapa... Saķēris esmu kautko.
Temperatūra, kaulus lauž, klepus un galva dulla. 
Uz darbu neaizgāju, bet vēl šodien jālien ārā bampers noskrūvēt, jo esmu sarunājis pārdot un čalis jau vakarā brauc pakaļ...
Vakarā itkā baļļuks, bet uz to laidīšu tikai dēļ tā, lai ieietu pirtī un izdzītu to ļaunumu ārā. 
Uz darbu neaizgāju, bet vēl šodien jālien ārā bampers noskrūvēt, jo esmu sarunājis pārdot un čalis jau vakarā brauc pakaļ...
Priekšējais bamperis vēl izskatās labi, bet aizmugurējai fu ble 
gatavojies 3-5 dienu jautrībai gultāNixon rakstīja:Laiks labs jā, tikai žēl, ka naktī pamodos, drebēdams kā apšu lapa... Saķēris esmu kautko.Temperatūra, kaulus lauž, klepus un galva dulla.
No rīta izdzēru Coldrex, palika jau mazliet labāk... Tagad turpinu dzert un ceru, ka nebūs tik traki.
pesimistiski, kad slimo, jādomā labākās domas un tad būs labiV1Beta rakstīja:gatavojies 3-5 dienu jautrībai gultāNixon rakstīja:Laiks labs jā, tikai žēl, ka naktī pamodos, drebēdams kā apšu lapa... Saķēris esmu kautko.Temperatūra, kaulus lauž, klepus un galva dulla.
man tieši likās ka tas pakaļējais k.kāds špaktelētais difuzora pakaļdarinājums 
ak vai, šovakar man garšo stikla desa 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331