Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- …
- 2228
- chevron_right
man tas pats sodien visu dienu zavajos
p.s gribu savam drift vagim plest nost moldingus un vinju vieta uzlimet vnk melnu stripu, kads var ieteikt , kur kaut ko tadu varetu nopirkt , izoleni vai magaivereni negribu limet
p.s gribu savam drift vagim plest nost moldingus un vinju vieta uzlimet vnk melnu stripu, kads var ieteikt , kur kaut ko tadu varetu nopirkt , izoleni vai magaivereni negribu limet
www.uzlimes.net
nr tur ir
pateiksi krāsu izmērus uztaisīs un varēsi līmēt
Am vai kādam ir treilers auto vadāšanai ? visdrīzāk ka vajadzēs aprīļa otrā pusē uz 1 dienu varbūt divām .
nr tur ir
pateiksi krāsu izmērus uztaisīs un varēsi līmēt
Am vai kādam ir treilers auto vadāšanai ? visdrīzāk ka vajadzēs aprīļa otrā pusē uz 1 dienu varbūt divām .
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
bļ* toč gribēju teikt lai līmē izolenibaumanis rakstīja:man tas pats sodien visu dienu zavajos![]()
Šodien dodos sava touring`a meklējumos! 
Šo jaujautāju tehniskajā sadaļà, bet tur reti kāds ieskatās.
Gan jau daudziem tas būs elementārs jautājums, bet tā kā man vēl nav nācies ar to saskarties.. Skatē izmeta par priekšējo tiltu, abiem apakšējiem balsta šarnīriem. Kā ne kā, jau 2 gadi biju braucis, un man jau bija nojausma, ka tagad būs kaut kas ar ritošo.
Jautājums. Cik maksā, materiāli, darbs. E36 sedans 1991 gada, M40.
Gan jau daudziem tas būs elementārs jautājums, bet tā kā man vēl nav nācies ar to saskarties.. Skatē izmeta par priekšējo tiltu, abiem apakšējiem balsta šarnīriem. Kā ne kā, jau 2 gadi biju braucis, un man jau bija nojausma, ka tagad būs kaut kas ar ritošo.
Jautājums. Cik maksā, materiāli, darbs. E36 sedans 1991 gada, M40.
cenu jau visvairāk izsaka detaļas firma. viss atkarīgs no tā cik kvalitātīvu detaļu vēlies likt un vai iepist kapeiku vai nē. es savējiem neliku tos krutākos ko daudzi citi liek, bet arī nekad ar tiem puslētajiem problēmas nav bijušas.
Vakar vakara( varetu teikt nakti) sedeju interneta un petiju visadas masinas kautvai nebija pat doma pirkt un tad vakar paris cilvekiem aizsutiju sms ar savu piedavajumu un sodien no rita bija sazzvanits passat b3 dizeli un bija doma braukt pakal bet te peksni viens no tiem cilvekiem kuriem sms biju uzrakstijis man piezvanija un pateica ka vina e36 kuutina vel ir pieejama un pateica tadu cenu nu ka nevareju atteikt un nu jau sodien aizbraucu un iemaksaju lielako dalu no summas un parrakstijam masinu uz mana varda un tad pec nedelas vai divam brauksu pakal un atdosu atlikuso dalu naudas jo vinam masina staveja garaza un tur sniegs aizsskurets prieksa un tagad gaidisu kad nokusis sniegs vai ari kad viens coms vinam ar traktoru notiris garazas prieksu un tad varesu vest savu kuutinu majas.
Par kutinu:
318 benzins
1997 gada
Zila krasa
Bet diemzel no extram pliks bet tas vienalga jo visu jau var savilk ja izdomas so autinu paturet sev.
Nu itka jau esmu priecigs tikai tagad gaidu kad dabusu majas
Un si masina buz pirma uz mana varda.
Par kutinu:
318 benzins
1997 gada
Zila krasa
Bet diemzel no extram pliks bet tas vienalga jo visu jau var savilk ja izdomas so autinu paturet sev.
Nu itka jau esmu priecigs tikai tagad gaidu kad dabusu majas
Un si masina buz pirma uz mana varda.
Es arii gribu kuutinju

Kociņš rakstīja:Šodien dodos sava touring`a meklējumos!
Ir atrasts, patīkamas pārmaiņas pēc kupejas
Kūtiņas pārņem e36.lv
splat rakstīja:Es arii gribu kuutinju![]()
es ari biju domajis itka ja pirktu e36(bija domats tikai nakamgad) tad labak pirkt kuutinu jo bija domats uz abam masinam sedanu vai kutinu bet vairak jau sedans patika bet tad domaju ja nu noperkot sedanu kada diena vajadzetu kaut ko lielaku aizvest bagaznieka un nebutu vietas tad atkal rastos domas KAPEC ES TAD NEPANEMU KUTINU un tapec ari nolemu ka kutina bus pratigakais variants prieks manis
bet te negaidot pa tadu summu tagad dabuju kutinu ka nevareja nenemt un vel nauda tik ari bija lai iegadatos vinu taka teicu ka nemsu un viss.
calim si kutina bija 3 gadus un visu laiku uzkopa vinu protams rusina sur tur ir bet nu tas ir sikums bet taka bija vinam problemas un vajadzeja braukat 500km tad vins nolema pirkt ko ekonomiskaku un bija nopircis vins e36 kutinu 325tds pa 1200ls, bet vina tagadeja kutina vienkarsi super vizuali nevienu rusu neatradu un ieksa ari adas benki, kondiska, visi 4 elektriskie logi nu vinkarsi siekala noteceja kaut vai vins bija pilnigs stock bet stavoklis super.
Nu saki, saki, par cik tad paņēmi?
nu tas calis sludinajuma prasija 750ls un cena tad jau likas zolida bet kad sazvanijamies tad sarunajam pa 550ls(jo vinam jau autins staveja no junija garaza jo vinu vairs nelietoja un vinam nepatika ka vins tur garaza visu laiku stav un tapec ari atdeva pa 550ls)un man vel vajadzeja nodokli 53Ls samaksat nu es domaju ka cena ir laba
Tad, kad ieliksi bildes un aprakstu, tad varbūt varēs pateikt vai cena atbilst, pagaidām informācija ir pārāk skopa,lai pateiktu vai cena ir laba 
Kad dabusu auto uz majan tad safocesu un ieliksu seit paradit.
Vienu vel es varu piebilst ka skate ir lidz sa gada oktobrim, un ir ari miglas lukturi bet parejo pagaidam nevaru pateikt bet varesu tikai kad atdzisu uz majam un tad kartigi nomazgasu un safocesu vinu.
Vienu vel es varu piebilst ka skate ir lidz sa gada oktobrim, un ir ari miglas lukturi bet parejo pagaidam nevaru pateikt bet varesu tikai kad atdzisu uz majam un tad kartigi nomazgasu un safocesu vinu.
viewtopic.php?f=18&t=4173
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
muļķigs apgalvojums
es ari lietoju iekosto abolu
un neka cita pagaidam negribu 
Es jau tikai cauri skrējuKopcis rakstīja:[
OhoBalvos biji? Ja nav noslēpums, kas tevi uz tik tālu galu aizvilcis?
Mans rajončiks
Nuuu Balvos Kopci neesmu nekad saticis, kaut ar ļoti bieži esmu tur 
Nu, ja Dagda, tad biji 14 km no manas dzimtās puses, Ezereniekiem. :)
marux rakstīja:Es jau tikai cauri skrējuKopcis rakstīja:[
OhoBalvos biji? Ja nav noslēpums, kas tevi uz tik tālu galu aizvilcis?
Mans rajončiks
Galamērķis - Dagda. Nebeidzu jūsmot par Latgales dabu...
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- …