Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- …
- 2228
- chevron_right
Laba spele tagad iet pa tv6 Melkalne v Anglija...
Labrit
noguleju darbu šodien
jaiet talak pagulet 
Šonakt izdomāju ka jāliek 2.8l dvēselīte iekšā, bet rodas jautājums, vai būs iespēja un pa cik varētu pārdot savu tagadējo 1.8is dzinēju? :) Kādas viņiem cenas par komplektu? 
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Es atkal domaju ka 2.8 bus labs dzinejs bet nemot vera kad tev ir 1.8is limited edition tad es labak vinu atstatu kads ir(tas tikai manas domas jo sadu exemplaru daudz nav palicis)E_kurais rakstīja:Šonakt izdomāju ka jāliek 2.8l dvēselīte iekšā, bet rodas jautājums, vai būs iespēja un pa cik varētu pārdot savu tagadējo 1.8is dzinēju? :) Kādas viņiem cenas par komplektu?
Ja tev butu parasta e36 zurka ar 1.8 motoru tad jau butu vienalga bet pec manam domam sadus limited edition e36 vajadzetu atstat originalus kadus izlaida no rupnicas ar 1.8is dzineju, bet protams tavs auto un tu vari darit ko gribi bet es tikai izsaku savu viedokli
Paldies par ieteikumu. Es jau arī par to pašu domāju. Un ja vēl gāzes iekārtu ieliek, tad ir vēl ekonomiskāks, un ja grib jaudu, tad jāpērk treniņiem cits un jāliek 2.8l :)
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Tur tev piekritu jo tevam ir 1.8 ar gazi un ekonomija ir laba, bet tava gadijuna tiesam tad labak ir iepirk citu zurku ar lielo motoru un so astat originalu jo sada is limited edition kuram katram uz stura nemetajas ka parastais e36E_kurais rakstīja:Paldies par ieteikumu. Es jau arī par to pašu domāju. Un ja vēl gāzes iekārtu ieliek, tad ir vēl ekonomiskāks, un ja grib jaudu, tad jāpērk treniņiem cits un jāliek 2.8l :)
3.50Ls 100km :) Paldies par ieteikumu. Tāpat nebiju drošs par šo visu, vai tas ir vajadzīgs 
Low'N'Slow
Low'N'Slow
stutē tik iekšā, kā reiz meklēju 1.8is, par draudzīgu cenu paņemtuE_kurais rakstīja:3.50Ls 100km :) Paldies par ieteikumu. Tāpat nebiju drošs par šo visu, vai tas ir vajadzīgs
vai kāds ir palaidis mašīnas maģi ar pastūzi tumbām un subi mājā jeb izstabā ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Auto aķīti un pāris vadi un lieta darīta 
Low'N'Slow
Low'N'Slow
nevajag aizmirst par 220, kas to visu lādēs 
Nu vīri youtube paņem pci barošanas bloku un darbina maģi / pastūzi ar 6 tubelēm un 1sabi
nu tad jābuut niknam pc baroklim, jo ar 550w manu auto pastīzi vnk nevelk
BMW-Big Money Waste
A cik liels tew tas pastūzis ?
Man viens 900w baroklis stāv plauktā.Tik es nezinu vai ejošs.
Man viens 900w baroklis stāv plauktā.Tik es nezinu vai ejošs.
nu pastūzis pietiekami spēcīgs, mono amps, šitādshttp://www.aux.lv/lv/1-kanlu/2586-audison-sr-1d.html
liku šim apmam klāt arī 800w barokli, tā pat strāva trūka ampam, mazākas jaudas pastūžus 900w jau vilktu
liku šim apmam klāt arī 800w barokli, tā pat strāva trūka ampam, mazākas jaudas pastūžus 900w jau vilktu
BMW-Big Money Waste
Man tāds jautājums datoru guru. Rakstot mūziku CD caur nero ir funkcija ,kas nostabilizē visas dziesmas vienā skaļumā,lai nav tā ,ka viena ir jagriež klusā,otra skaļāk.Par cik CD nav tik aktuāli,tad muzons tiek iekačāts flaškā,un tad ir tā problēma taisot savas izlases ,ka viena dziesma klusa cita skaļa. Vai ir kāda programma ar kuru to var novērst?
Total video converter.
Konvertējot audiofailus, katram audiofailam iestatījumos ir adjust audio volume.
Konvertējot audiofailus, katram audiofailam iestatījumos ir adjust audio volume.
Ja gribi klausīties kvalitatīvu mūziku, nekompresē vēlreiz sakompresētu audio failu..
Vienkārši atrodi, nokačā 320kbit/sec audio failus un baudi vismaz kaut kādu kvalitāti.
Vienkārši atrodi, nokačā 320kbit/sec audio failus un baudi vismaz kaut kādu kvalitāti.
visas dziesmas tāpat neatrast tajos 320. bet mazāk par 192 arī reti kad ir.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- …
- 2228