Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- …
- 2228
- chevron_right
Pagaidām visas esmu atradis 320kbit.. Kas meklē, tas atrod 
meklē goglē vai torrentos ? es ņemu no primemusic un tur kvalitāte laba. 320, vbr un 192. 192 tā pareti gadās.
Google.. Kur ta citur. Albūmus gan no trakeriem.
Jā, es arī googlē meklēju dziesmu, klāt pierakstot 320kbps. Ārzemju dziesmas gandrīz vienmēr atrodu, latviešu gan nākas klausīties youtube video kvalitātē, jo pirkt negribu 
Opā, sezonas atklāšana iekrīt reizē ar BMW festivālu Biķerniekos.
Par kaut kādu tādu datumu atminos. Nāksies tik vienu pasākumu apmeklēt 
sākumā bija 25.maijs.
pc barokļiem visa jauda uz 1 štekeri neiet, ir sadalīts pa 3 galvenajām līnijām + vel 3 un 5v linijasSlim rakstīja:nu tad jābuut niknam pc baroklim, jo ar 550w manu auto pastīzi vnk nevelk
ar 550w barokli no leta gala varetu but ~100w vienkarshi piesledzot
Pagājušogad bijām BMW festivālā - garlaicīgi
Toties KĀDAS emocijas ir Sezonas atklāšanā!
Šogad vispār būs ļoti pievilcīga "Sezonas atklāšana"! 
Tak lietotājs "parastais'' nezin, ka nereti ir jānoslogo arī 5v līnija (sarkanais vads), lai būtu pilnvērtīga 12v izeja. (atgriezeniskā saite ir arī uz 5v kāju) ne vienmēt, bet ir. shēmas tiem blokiem ir desmitiem un uzvedas viņi dažādi.seeingman rakstīja:pc barokļiem visa jauda uz 1 štekeri neiet, ir sadalīts pa 3 galvenajām līnijām + vel 3 un 5v linijasSlim rakstīja:nu tad jābuut niknam pc baroklim, jo ar 550w manu auto pastīzi vnk nevelk
ar 550w barokli no leta gala varetu but ~100w vienkarshi piesledzot
Sveiki tauta. Steidzams jautajums : vai var likt M bamperi priekshejo ja nav balkas?
un ja ne tad kur un par cik var nopirkt to balku? varbut kads tirgo, liles paldies jau iepriksh.
Tev balkas nav vispaar???
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nee, pardevu savu veco bamperi, bet pardevu neaizdomajoties, un neatceros vai tur bija balka.
ko darit? ko ieteiksiet?
Tikko lasot forumu iedomājos, ka sen nav te manīts lietotājs KV. Jelgavnieki, viņš gadienā nebija no jūsu gala?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pa retam jau vinjsh te paraadaas 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
KV savas djeelas tagad. Zinu jo dzivoju blakus 
Bija nenormaali kraasaini sapnji man shonakt
Un vienaa no tiem tika pilniibaa izniicinaats E36 oranzjaa kraasaa ar melnu jumtu un kapotu,bagazjnieku
Kuram taads sedans ir?

Kuram taads sedans ir?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335