Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- …
- 2228
- chevron_right
iegāju veikalā. gribējās aliņu. peņēmu lētāko un tas bija bezalkoholiskais. viss jau kārtībā. tikai aplauziens pie kases, jo dokumentus paprasīja
cmon, kolai arī tad prasīs ? 
Peedeejaa atpuutas diena,shodien tieshaam jaatpuushas 
laikam neviens nelasa balstiekartas topiku, bet ta ka visi brauka ar FK koiliem, ceru ka kads tomer var atbildet uz jautajumu vai FK koili jaucaas aaraa lai varetu nomainiit amortizatoru ? Paldies :)
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
manliekas ka jaucas jo vienus jaucu un kapsula gandriz 1:1 der no audi b4
gadijumaa Te forumam nav puulkstenis pareizs? 
Gadiijuma peec ieeij profila iestatiijumos un paarsleedz vasaras laiku 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Summer Time/DST is in effect: Jā 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
aaa...ir taads briinums Te
Viss labots 
Kā tad tu pārdzīvoji ziemu?
Jo pārējot uz ziemas laiku ar bija jākoriģē tas profils.
piebiedrojos sheit ziemas laikaa 
laikam jāpaēd pusdienas un jāsāk kustēties ielās kamēr sniegs nav nokusis 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
laikam man arī jāizbrauc kāds līkumiņš 
Es ap devinjiem jau paslidinaajos ar savaam vasareneem 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nesanāca īsti paslidināties. aizbraucu uz laukumu aiz stacijas - priekšā menti jau visus dzen prom, rimi laukumā jau aizņemts un pašvaldībnieki tupēja aiz līkuma, K-rautā aizsnidzis par daudz, Ozolniekos sniegs līdz kulei un tur pat iebraukt grūti bija. vismaz pa ielām drusku sanāca. pa ceļam saskaitīju 5 policijas ekipāžas. un visi tā aizdomīgi pētīja bembjus
pie stacijas kāds normāli pretī pieturai apmalē ierāvis bija. diski gan jau pagalam 
Ar Rickz pie ruļļiem caurcaurēm izslīpēti Ādaži un DriftCity's, sniegs pa pirmo un ledus apakšā arī labi kutina nervus. 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
pie rimi tur plosījāš vecais audi avants un kaut kāds chevrolets, nja, pēc tam atbrauca pašvaldībnieki un visi pamira, man apnika gaidīt- aizbraucu ielās.V1Beta rakstīja:nesanāca īsti paslidināties. aizbraucu uz laukumu aiz stacijas - priekšā menti jau visus dzen prom, rimi laukumā jau aizņemts un pašvaldībnieki tupēja aiz līkuma, K-rautā aizsnidzis par daudz, Ozolniekos sniegs līdz kulei un tur pat iebraukt grūti bija. vismaz pa ielām drusku sanāca. pa ceļam saskaitīju 5 policijas ekipāžas. un visi tā aizdomīgi pētīja bembjuspie stacijas kāds normāli pretī pieturai apmalē ierāvis bija. diski gan jau pagalam
tad kad es biju, tad pašvaldības menti bija pie staķika pretī boulingam. aizbraucu uz rimi, izmetu līkumu un audi iekarsa. pirms tam viņš pat nebraukājās 
kkāds nemiers iekšā dīda un saka, ka jāiet atpakaļ ārā ripināt pa pilsētu, bet pagaidām turos pretim... 
nav jēgas diži nekur ripot, ja nedomā tikai braukt pa ielām. laukumos nav ko darīt. to jau aprakstīju kāpēc. varbūt kādos 3 vai 4 naktī vērts doties. neticu, ka zaļie negulēs 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- …
- 2228