Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- …
- 2228
- chevron_right
3 vai 4 naktī es pats gulēšu
un zaļajiem es nepatīku- viņi man ne tik
kāds rullītī nav bijis, nezin kā tur tgd izskatās? kādreiz varēja sargam uzmest pāris latiņus un paplosīties...
kāds rullītī nav bijis, nezin kā tur tgd izskatās? kādreiz varēja sargam uzmest pāris latiņus un paplosīties...
vel nesen bija ļoti mainīgs segums.
rullītī tagad gan jau piesnidzis.
man ar mentiem tādas pašas attiecības kā tev. bet viss ļoti atkarīgs no otra cilvēka. ir tādi ar kuriem var normāli parunāt un pasmieties, bet ir tādi ar kuriem tikai izlamāties var. un ja likums ļautu, sist ar gribētos reizēm
man ar mentiem tādas pašas attiecības kā tev. bet viss ļoti atkarīgs no otra cilvēka. ir tādi ar kuriem var normāli parunāt un pasmieties, bet ir tādi ar kuriem tikai izlamāties var. un ja likums ļautu, sist ar gribētos reizēm
tālu jābrauc lai tikai pārliecinātos ka tur vissirslikti.lv, laikam labāk jānomierinās un jāiet gulēt 
par mentiem pilnībā piekrītu
par mentiem pilnībā piekrītu
feiloju ar elektroniku
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
WTF ir tāda sajūta ka kādā brīdī vajadzētu iegādāties E36 kūtiņu 
Sen jau bija laiks 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
RENIO rakstīja:WTF ir tāda sajūta ka kādā brīdī vajadzētu iegādāties E36 kūtiņu
man liekas ka tā ir kaut kāda slimība ar tām kūtiņām 
kuutinjas rullee 
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
O jāā, tā ir slimība, kas lēnām pārņem e36.lv 
kā gripa ...
laikam visiem ir jāizslimo
labi ka pagaidām nav cabrio slimība

laikam visiem ir jāizslimo
labi ka pagaidām nav cabrio slimība
Nu nez. pagajusogadu ,kad kabri pirku ,tieshi nodomaaju ,cik feini ,ka taadi nav daudziem Lv ,mhm ,kaa tas - uz rudeni ,jau katru otro dienu ,ieraudziju kadu kabri ,kuru reali nekad nebiju nekur manijis 
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Kuutinja ir smukaakaa un praktiskaakaa virsbuuve ieksh e36 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Praktiskākā - jā, bet par to smukumu gan mēs vēl varētu padiskutēt...Orkaans rakstīja:Kuutinja ir smukaakaa un praktiskaakaa virsbuuve ieksh e36
katram sava virsbūve.
Labi ka nav kabrio kūtiņa

skatos BMW Syndikat video un saprotu, ka mums līdz tādam līmenim nekad netikt. čaļiemk neviena traipa nav pat zem haubes. viss spīd un laistās kā no konveijera. mašīnām nav nekādu koilu un ir hidrolika. siekala notek. smukas mašīnas un ne tikai

Karrlo rakstīja:Nu nez. pagajusogadu ,kad kabri pirku ,tieshi nodomaaju ,cik feini ,ka taadi nav daudziem Lv ,mhm ,kaa tas - uz rudeni ,jau katru otro dienu ,ieraudziju kadu kabri ,kuru reali nekad nebiju nekur manijis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- …