Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- …
- 2228
- chevron_right
kad kāds e36 nosauc par žurku tad man uzreiz ir skaidrs ka tas cilvēks ir dunduks un ar viņu var nerunāt
man arī tas nosaukums besī, jo neredzu pilnīgi nekādu līdzibu.
man arī pilnīgi netraucē, nav jau kļička "sūds" 
kad kāds e36 sauc par žurku, mani tas izved no pacietības un īsti vēlmes runāt vairs nav ar to cilvēku. cik esmu saskāries, tad vairumā "žurka" tiek lietots par negatīvu pieredzi un pilnīgā mašīnas nolikšanā. īsi sakot - tracina 
nezinu, neredzu neko sliktu ka masinu sauc pa zurku, nekadas vainas ieaukai, nasauc jau patiesam par suudu vai kaadi citadaak 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
bet kā pamatā ir tā iesauka? izklāusās ka kāds puņķutapa to ir izdomājis. kapēc nesaukt piemēram par vāveri? tak nekas slikts tas nav 
manā gadījumā viss atkarīgs no konteksta. ja stāsta, ka žurka tur kaut kāds braucamais, četri riteņi, benzīns, gāze, dīzelis, iet zvērā, noplīsa šitas un rīt jāsataisa, tad nav tik traki. bet kad sākas - žurka sūds, mēsls, šrots un %*&$*#&% sazin kas, tad jāmeklē kāds akmens 
KLAVINS rakstīja:nezinu, neredzu neko sliktu ka masinu sauc pa zurku, nekadas vainas ieaukai, nasauc jau patiesam par suudu vai kaadi citadaak
Ar ko tev asociējās žurka kā grauzējs?
nu a ja e30 nosauc par huļiganku, e36 touringu par kūtiņu, arī tad cilvēks ir dunduks??? Pēc tavas teorija jā, un tad dunduku lavijā ir nenormāli daudzyanks rakstīja: e36 nosauc par žurku tad man uzreiz ir skaidrs ka tas cilvēks ir d
a kurš tad izdomāja touringu par kūtiņu saukt, gan jau kāds puņkutapa lauķis, tipa iesēžas savā touringa sēdeklī kā gailis kūts laktā un laiž uz gorodu vistāsyanks rakstīja:bet kā pamatā ir tā iesauka? izklāusās ka kāds puņķutapa to ir izdomājis. kapēc nesaukt piemēram par vāveri? tak nekas slikts tas nav
man gan pilnīgi vienalga žurka vai pele, lietas būtību tas nemaina es laižu ar e36
BMW-Big Money Waste
tu par savu žurku, ka jau akmeni celV1Beta rakstīja: žurka sūds, mēsls, šrots un %*&$*#&% sazin kas, tad jāmeklē kāds akmens
BMW-Big Money Waste
Tieši tā, ja tādas iesaukas ir panesušās un cilvēki pēc tām uzreiz saprot, par ko iet runa, tad neredzu problēmu tādas lietot.
pareizi tu visu esi sapratis. dunduku tiešām ir daudz.
salikšu paāris tēmas kopā un uzburšu ainiņu.
Aizbrauc dunduks uz veikalu. Viņam vajag priekš žurkas plīts motora gaisa spiediena mēritāju
Aizbrauc dunduks uz veikalu. Viņam vajag priekš žurkas plīts motora gaisa spiediena mēritāju
Man šķiet, ka tas viss saistās ap to, ka žurkām zobi līdzinās ''nāsīm''.
Kautgan, manu teoriju var aplauzt, jo jebkuram BMW ir ''nāsis''. 
Nokia C3, iepriekšējam Nokia drošibas kods bij 0000daemon rakstīja:Tur būs paša softa vaina. Atjauno rūpnieciskos iestatījumus. Ja tas jau ir darīts un nepalīdz tad uzliec uz datora Nokia PC Suite + Nokia Software Updater. Pie USB kabeli klāt un atjauno programmatūru. Ja būs pieejams tavai trubai tad viņš atjaunos uz jaunāko versiju, ja nē tad uztaisi vecajam softam reinstal.Burns rakstīja:karoc, nevaru pilniba izdzest zvanu zurnalu, palikusi kadi 15 ieraksti, nevar ne izdzest ne ari kko citu ar viniem? Itka sikums bet stulbi ka paliek, jo tie kas tur palikusi uz viniem ne pazvanit, ne saglabat.
P.S. Sorry par gramatiku, rakstu no mob.
Man bija kas līdzīgs ar SMS, ka nevarēja izdzēst. Uztaisīju reinstal un viss oki.![]()
Vienīgais... vai nokia pirkta LV vai citur, jo ja nav pie mums pirkts tad liela iespēja pakāst LV valodu.
P.S. kas par Nokias modeli?
Kā to reinstal uztaisīt, cip rūpnīcas uzstādījumu atjaunošana?
Добрый вечер крысоводы!

Pēdējais labojis Rons - 09 Apr 2013, 18:47, kopā labots 1 reizi.
tu nu gan esi inteliģents cilvēks. izrauj no visa teksta vienu teikumu un sataisi ssensāciju. tu būtu izcils žurnālists.Slim rakstīja:tu par savu žurku, ka jau akmeni celV1Beta rakstīja: žurka sūds, mēsls, šrots un %*&$*#&% sazin kas, tad jāmeklē kāds akmens![]()
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 341
- 342
- 343
- 344