Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- …
- 2228
- chevron_right
yanks,visu mūžu cik zinu ,tad žurkas sauc par žurkām un nekas nav mainījies un nemainīsies,tākā nemīz karstu un netaisi jaunu ēru ! 
Pārgāju uz lukoil degvielu.
Labāk būtu, ja tirgotu to pašu mantu ko Rietumeiropā, nevis sūdam pieliek vārdu ''medus''.
Man te Jaunpiebalga nav labāk nav jau ipaši tālu no Alūksnesmarux rakstīja:Alūksnē oficiāli 70cm sniega...uteo rakstīja:Uhh kā piesnidzis, atkal 15cm sniega kārta un vēl turpina snigt
Pie radinieka majas nu teiksim ta 500 m no manām
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
+1evaness2 rakstīja:Pārgāju uz lukoil degvielu.
Labāk būtu, ja tirgotu to pašu mantu ko Rietumeiropā, nevis sūdam pieliek vārdu ''medus''.
un lielā cenu starpība pašiem savā firmā,vienpus Daugavai 98 sant.otrpus 94 sant.
Špaktele dara brīnumus...
man izstaniba vards zurka asocejas ar e36, izstaniba izdzirdot so vardu man uzreiz doma ir par e36 un pec tam jautaju , nafig zurkai buuri vai uudeni traukaa vajagaerda rakstīja:KLAVINS rakstīja:nezinu, neredzu neko sliktu ka masinu sauc pa zurku, nekadas vainas ieaukai, nasauc jau patiesam par suudu vai kaadi citadaak
Ar ko tev asociējās žurka kā grauzējs?
un reali ja kaut ko veikala vajaga prieks masinas un pasaku vajaga to un to prieks bmw e36 un redzu ka nefiltre kas pa modeli tad uzreiz saku bmw zurkai un uzreiz viss skaidrs, tapat kaa audi burbulis. bmw huļiganka u.t.t nekas slikts tur tocna nav
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Par tiem veikaliem, tu mani šokēji!
Jautājumi divi: kādos veikalos tu iepērcies? Kādi ir tie pārdevēji pie kuriem iepērcies!
Man 5 gadi ir e36 un nevienā veikalā nav sanācis tā kā tu saki!
Un parasti jautā mašīnas gadu un tad jau pēc katalogi viņi visu piedāvā!
Jautājumi divi: kādos veikalos tu iepērcies? Kādi ir tie pārdevēji pie kuriem iepērcies!
Man 5 gadi ir e36 un nevienā veikalā nav sanācis tā kā tu saki!
Un parasti jautā mašīnas gadu un tad jau pēc katalogi viņi visu piedāvā!
piemeram divi auto 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
skaidrs, divi auto neiešu 
divi auto nav nekāds veikals....man liekas kaut kāds ūķis....
Ir kāds kurš nodabojas ar tetovēšanu vai var ieteikt kādu/sarunāt par labu cenu?
darbs daudz un nopietns.
iemetu te, jo tattoo topiku diez vai kāds čeko lieki
darbs daudz un nopietns.
iemetu te, jo tattoo topiku diez vai kāds čeko lieki
Parasti nokiām drošības kods ir 12345Burns rakstīja:Nokia C3, iepriekšējam Nokia drošibas kods bij 0000daemon rakstīja:Tur būs paša softa vaina. Atjauno rūpnieciskos iestatījumus. Ja tas jau ir darīts un nepalīdz tad uzliec uz datora Nokia PC Suite + Nokia Software Updater. Pie USB kabeli klāt un atjauno programmatūru. Ja būs pieejams tavai trubai tad viņš atjaunos uz jaunāko versiju, ja nē tad uztaisi vecajam softam reinstal.Burns rakstīja:karoc, nevaru pilniba izdzest zvanu zurnalu, palikusi kadi 15 ieraksti, nevar ne izdzest ne ari kko citu ar viniem? Itka sikums bet stulbi ka paliek, jo tie kas tur palikusi uz viniem ne pazvanit, ne saglabat.
P.S. Sorry par gramatiku, rakstu no mob.
Man bija kas līdzīgs ar SMS, ka nevarēja izdzēst. Uztaisīju reinstal un viss oki.![]()
Vienīgais... vai nokia pirkta LV vai citur, jo ja nav pie mums pirkts tad liela iespēja pakāst LV valodu.
P.S. kas par Nokias modeli?šitam uzminēt nevaru
Kā to reinstal uztaisīt, cip rūpnīcas uzstādījumu atjaunošana?
To reinstal taisi caur USB kabeli un ar Nokia PC Suite
Lejuplādēt var šeit: http://www.nokia.com/global/support/nokia-pc-suite/
Kad novelc to softu tad pieliec trubu pie USB un sāc instalēt Nokia PC Suite. Kad tas izdarīts tad atver Nokia PC Suite un kaut kur pašā apakšā būs tāda lieta kā Update phone software. Tālāk pats sapratīsi kas jādara.
BMW
Ja jau par tatoo sāk iet runa, tad var būt te ir kādas frizieres/frizieris?
PM
Šodien ielēju pa 20Ls 98MilesPlus
es vienīgais leju 95 ? 
Domāju ka neesi...
Ja nemaldos tad iesauciens žurka priekš e36 radās tāpēc ka žurkas ielien visur, piem. Ir sastrēgums un kamēr Opelis guļ tikmēr žurka ir iekšā spraugā viņam priekšā..
Bieži esmu pamanijis ka krievvalodīgie šoferīši kad kāds tie pielien priekšā vai iespraucas kādā šķirbā tad tie tiek dēvēti par "krisām", kas ir atsavinājies uz latviešu valodu.
Viekārši tā nu ir sanācis ka savā laikā tieši e36 ir bijis žiglākais, asākais un nekaunīgākais tapēc arī "žurka".
Bieži esmu pamanijis ka krievvalodīgie šoferīši kad kāds tie pielien priekšā vai iespraucas kādā šķirbā tad tie tiek dēvēti par "krisām", kas ir atsavinājies uz latviešu valodu.
Viekārši tā nu ir sanācis ka savā laikā tieši e36 ir bijis žiglākais, asākais un nekaunīgākais tapēc arī "žurka".
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Iedodiet kāds detaļai kodu !
- Kantainiem ieliķņiem ,kas nāk donkrata vietās no apakšas
- Kantainiem ieliķņiem ,kas nāk donkrata vietās no apakšas
šitas ir no e46 51718268885
un šis ir no e39 51717001650
šis ir no e36 51711960752

un šis ir no e39 51717001650
šis ir no e36 51711960752
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- …
- 2228