Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- …
- 2228
- chevron_right
Pateicos
p.s
Megatron kūtiņu sev esi atradis ?
p.s
Megatron kūtiņu sev esi atradis ?
diemžēl vel nē
bet meklēju
bet meklēju
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
sk.. gud lak 
Es kopš man ir e36 leju tikai 98., un 90% gadījumu tikai Lukoil vai Neste... Pa retam ielejos vietējā tankā, kur itkā Statoils vedotLeopards rakstīja:+1evaness2 rakstīja:Pārgāju uz lukoil degvielu.
Labāk būtu, ja tirgotu to pašu mantu ko Rietumeiropā, nevis sūdam pieliek vārdu ''medus''.![]()
un lielā cenu starpība pašiem savā firmā,vienpus Daugavai 98 sant.otrpus 94 sant.
Negribu būt pesimists, bet kas tur vairs pieci mēneši un atkal ziema!

Kādreiz pamēģini parasīt kaut ko priekš E36, nevis '95 gada BMW 328 (piemēram). Domāju, ka būsi pārsteigtserda rakstīja:Par tiem veikaliem, tu mani šokēji!
Jautājumi divi: kādos veikalos tu iepērcies? Kādi ir tie pārdevēji pie kuriem iepērcies!
Man 5 gadi ir e36 un nevienā veikalā nav sanācis tā kā tu saki!
Un parasti jautā mašīnas gadu un tad jau pēc katalogi viņi visu piedāvā!
Pasūtu vietējā veikalā detaļas, problēmu nav bijis saucot vai nu par E36 vai ''žurku'', bet tas iespējams tāpēc, ka veikala īpašniekam E36 
Cita runa, ja aiziet bazars ar kādu kolēģi, varu stāstīt par motora kodiem, kuzava kodiem, viņiem tā ir ķīniešu ābece.
Cita runa, ja aiziet bazars ar kādu kolēģi, varu stāstīt par motora kodiem, kuzava kodiem, viņiem tā ir ķīniešu ābece.
Ka man patik klienti kuri nezelo,bet taisa visu kas iespejams
Ka kko pamanu ka nojudzies ta saka lai maina ,vieni Aizmugurejie amsi palika neapmaniti ,jo nebija uz vietas
Tadus cilvekus vajadzetu vairak ,neka ir adijies ka aizmuure bremzes jataisa ,diski nodilusi lidz pedejam,no kluciem tik nosaukums palicis,loki ari lidz metalam,suporti iekilejus,beigas tik suportu atjaunoju vienu
Tadus cilvekus vajadzetu vairak ,neka ir adijies ka aizmuure bremzes jataisa ,diski nodilusi lidz pedejam,no kluciem tik nosaukums palicis,loki ari lidz metalam,suporti iekilejus,beigas tik suportu atjaunoju vienu
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Man arī patīk cilvēki, kas nečīkst par rēķiniem. Brauc pie manis regulāri viena tante ar ziepīti - atstāj, lai sataisu konkrēto sāpi un pie viena lai paskatos pārējo. Vienīgais nosacījums - ja kopējā summa draud pārsniegt Ls100, tad gan jāzvana un plānojam darbu sadali. Un viņai vienalga, ko es tur daru - viņai vajag, lai mašiņš brauc. Un viss.
Vēl viens gadījums - remonts paliels (gandrīz visa ritošā jauna tika salikta), rēķins kaut kādi Ls700 robežai tuvojas, mēs jau domīgi paliekam, sak, cilvēkam lai nesmukums nesanāk auto saņemot. Pabeidzam, atnāk čalis pakaļ autiņam, pat neiedziļinājās, kas, kā, cik daudz un par ko. Vienkārši pajautāja - karti pieņemat?
Rezumē - nečīkstoši klienti, kuriem rūp savu auto veselība, un kuri prot novērtēt kvalitatīvu remontu/apkopi, ir foršākie cilvēki Zemes virsū!
Vēl viens gadījums - remonts paliels (gandrīz visa ritošā jauna tika salikta), rēķins kaut kādi Ls700 robežai tuvojas, mēs jau domīgi paliekam, sak, cilvēkam lai nesmukums nesanāk auto saņemot. Pabeidzam, atnāk čalis pakaļ autiņam, pat neiedziļinājās, kas, kā, cik daudz un par ko. Vienkārši pajautāja - karti pieņemat?
Rezumē - nečīkstoši klienti, kuriem rūp savu auto veselība, un kuri prot novērtēt kvalitatīvu remontu/apkopi, ir foršākie cilvēki Zemes virsū!
Nu tas kas 700ls nosaitīja, tam jau noteikti biezs tas auto un tie 700ls diez vai ir pāris mēnešu alga 
gan jau pa nedēļu nopelna tos 700
runājot par autoveikaliem un detaļām, Jelgavā Komandors veikalā čaļi īsti nezin kas ir E36. kā es pirmo reizi skaidroju
runājot par autoveikaliem un detaļām, Jelgavā Komandors veikalā čaļi īsti nezin kas ir E36. kā es pirmo reizi skaidroju
man ir spoilers no sita body kitaervvis rakstīja:Šis interesants:
jelgava , komandora, tas kas pie autenes ,vispar lohi stradajot, cik man visi sakaV1Beta rakstīja:gan jau pa nedēļu nopelna tos 700![]()
Iemet bildi .baumanis rakstīja:man ir spoilers no sita body kitaervvis rakstīja:Šis interesants:![]()
+1 kkas neredzetaks
pff vislaik tā, pedeja kapeika auto ielikta, reizem smejos ka šis izsmejiens. Kad sava laika Lattlekeom sev sapirka darab dargos auto.kopitar rakstīja:Ka man patik klienti kuri nezelo,bet taisa visu kas iespejamsKa kko pamanu ka nojudzies ta saka lai maina ,vieni Aizmugurejie amsi palika neapmaniti ,jo nebija uz vietas
![]()
-Ar pliku dirsu, Bet uz jaguarā
Hazardam vējš burās? 
Interesanti. Kāda Krievijā apdrošināšana autiņiem? Spriežot pēc tām šausmīgi daudzajām avārijām, vajadzētu būt diezgan lieliem cipariem.
Bet vien nu ir skaidrs, liela daļa avāriju ir stulbas, braukt viņi nemāk.
Bet vien nu ir skaidrs, liela daļa avāriju ir stulbas, braukt viņi nemāk.
uzmetināt slieksni ir easy, bet uztaisīt damkrota kastes gan nav tik viegliArmando rakstīja:Armando rakstīja:
nau jabut lietpratejam lai pieliktu slieksnus. tur matematika vispar pirmas klasas limeni...
...bet kapec lai daritu pats ja teetis izdaris..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- …
- 2228