Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien atkal pārliecinājos, ka foruma uzlīmes dod gandrīz jebkuram

Pa dienu braucu iekšā Maximā pie mūkusaļas apļa un skatos, ka vienā malā stāv melns, norūsējis sedans (četrciparu numurs, sākās ar GO) un foruma uzlīmēm. Kāpēc ievēroju? Jo turpat stāvvietā, pāris kadri pie viņa notupušies pūta durvju apakšas un sliekšņus ar melno baloniņu - lietus laikā.
Ok, tas vēl tā...
Pēc kāda laiciņa eju ārā un sedanā sakāpuši vismaz 4-5 purni un turpat stāvvietā ar to vienriteni mēģina griest saules, vienreiz gandrīz ievilka ratiņu novietnē, pēctam pietrūka daži desmiti cm lai neievilktu kādā stāvošajā auto...
Pa dienu braucu iekšā Maximā pie mūkusaļas apļa un skatos, ka vienā malā stāv melns, norūsējis sedans (četrciparu numurs, sākās ar GO) un foruma uzlīmēm. Kāpēc ievēroju? Jo turpat stāvvietā, pāris kadri pie viņa notupušies pūta durvju apakšas un sliekšņus ar melno baloniņu - lietus laikā.
Pēc kāda laiciņa eju ārā un sedanā sakāpuši vismaz 4-5 purni un turpat stāvvietā ar to vienriteni mēģina griest saules, vienreiz gandrīz ievilka ratiņu novietnē, pēctam pietrūka daži desmiti cm lai neievilktu kādā stāvošajā auto...
Forums tak ir jāpopularizē 
Un dēļ šitādiem kadriem rodas sliktā reputācija, gan e36, gan forumam un klubam...AgnisB rakstīja:Šodien atkal pārliecinājos, ka foruma uzlīmes dod gandrīz jebkuram![]()
Pa dienu braucu iekšā Maximā pie mūkusaļas apļa un skatos, ka vienā malā stāv melns, norūsējis sedans (četrciparu numurs, sākās ar GO) un foruma uzlīmēm. Kāpēc ievēroju? Jo turpat stāvvietā, pāris kadri pie viņa notupušies pūta durvju apakšas un sliekšņus ar melno baloniņu - lietus laikā.![]()
Ok, tas vēl tā...
Jebkuram jau nedot.AgnisB rakstīja:Šodien atkal pārliecinājos, ka foruma uzlīmes dod gandrīz jebkuram![]()
Pa dienu braucu iekšā Maximā pie mūkusaļas apļa un skatos, ka vienā malā stāv melns, norūsējis sedans
Saņemšanas noteiktumi:
[*] Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus
[*] Jābūt uzkrātiem vismaz 80 postiem (ierakstiem) forumā. Bet atceries, ka smaidiņi vai pilnīgs offtopiks (bez tēma), tiek dzēsta
[*] Jābūt atrādītam savam auto foruma sadaļā Mans e36. Jābūt kārtīgam aprakstam, bildēm. Teksts - e36, kupeja, pelēka un viena bilde - neder, tāds ieraksts tiks dzēsts!
Varbūt tas bija jau pārdots kādas priduram, kas tad tur mahājās pa stāvvietu.
Tad sanāk, kā rūsa parādās, kas nav retums pagājušā gada tūkstoša mašīnām, tā uzlīme jākasa nost?
AgnisB rakstīja:Šodien atkal pārliecinājos, ka foruma uzlīmes dod gandrīz jebkuram![]()
Pa dienu braucu iekšā Maximā pie mūkusaļas apļa un skatos, ka vienā malā stāv melns, norūsējis sedans (četrciparu numurs, sākās ar GO) un foruma uzlīmēm. Kāpēc ievēroju? Jo turpat stāvvietā, pāris kadri pie viņa notupušies pūta durvju apakšas un sliekšņus ar melno baloniņu - lietus laikā.![]()
Ok, tas vēl tā...
Uzskatu, ka uzlīmju gala mērķis nav izkontrolējamas tikpat kā vispār!
par ko jus cepaties
te foruma tak 70% brauc ar lamatam spriezot pec topika galerejam
un viniem ari pec noteikumiem pienakas uzlime
Ps: man personigi nav uzlimes un ari nebus
Ps: man personigi nav uzlimes un ari nebus
Piedodiet,bet tās uzlīmes ir diezgan briesmīgas,vajadzētu citu dizainu!!!(Bet tās tikai manas domas)
A kuri paši te taisīja stanceworks uzlīmju kopijas un līmēja uz stikliem, tas jau arī ir
Negribu būt baigais pipele, bet lietotāja sīkais baltais e36 arī izskatījās pēc pamatīgi nobrauktas žurkas, bet šim pa sānu pamatīgs e36.lv logo un vēl pāris bildēs redzēju ka liels e36.karogs plīvoja, nezinu vai īstais auto no vizuālā viedokļa ar kuru reklamēt e36.lv, btw nezinu kā tgd izskatās
Negribu būt baigais pipele, bet lietotāja sīkais baltais e36 arī izskatījās pēc pamatīgi nobrauktas žurkas, bet šim pa sānu pamatīgs e36.lv logo un vēl pāris bildēs redzēju ka liels e36.karogs plīvoja, nezinu vai īstais auto no vizuālā viedokļa ar kuru reklamēt e36.lv, btw nezinu kā tgd izskatās
BMW-Big Money Waste
SKALINS rakstīja:Piedodiet,bet tās uzlīmes ir diezgan briesmīgas,vajadzētu citu dizainu!!!(Bet tās tikai manas domas)
tas ir tieši tas, kapec man nebuss tas uzlimes uz mana e36 bortaSKALINS rakstīja:Piedodiet,bet tās uzlīmes ir diezgan briesmīgas,vajadzētu citu dizainu!!!(Bet tās tikai manas domas)
rokas nost no viltotam stanceworks uzlimem
tulit atnaks Ch un visus nobars
tulit atnaks Ch un visus nobars
Dj_Zii rakstīja:SKALINS rakstīja:Piedodiet,bet tās uzlīmes ir diezgan briesmīgas,vajadzētu citu dizainu!!!(Bet tās tikai manas domas)tas ir tieši tas, kapec man nebuss tas uzlimes uz mana e36 bortaSKALINS rakstīja:Piedodiet,bet tās uzlīmes ir diezgan briesmīgas,vajadzētu citu dizainu!!!(Bet tās tikai manas domas)
Visiem neizpatiksiDj_Zii rakstīja:SKALINS rakstīja:Piedodiet,bet tās uzlīmes ir diezgan briesmīgas,vajadzētu citu dizainu!!!(Bet tās tikai manas domas)tas ir tieši tas, kapec man nebuss tas uzlimes uz mana e36 bortaSKALINS rakstīja:Piedodiet,bet tās uzlīmes ir diezgan briesmīgas,vajadzētu citu dizainu!!!(Bet tās tikai manas domas)
Mazliet plaģiātismsDj_Zii rakstīja:ta mums ir ogres selvera sekta
un nevis uz mašinas bet foruma
Bet runājot par uzlīmju kritērijiem - nebūtu loģiski, ja tikai atlasītiem eksemplāriem piešķirtu uzlīmes. Protams, vienmēr būs kāds, kas ceļ neslavu, bet bez tā jau neiztikt, tā būs. Vienam tās uzlīmes pie dirsas, otram varbūt kaut kāda atbildības sajūta, kas mazliet liek aizdomāties, kā uzvesties uz ceļa, kā arī mazliet vairāk sāk pucēt autiņu. Puļķis diviem galiem, par to pat runāt nav jēga
Par atbildības sajūtu!!! 
Par uzvedibu uz celja 
he nevar izdomat vai rit braukt uz Rigu vai ne 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Var kāds ludzu //M PoWeR lietotāja Nr atsutit??
Uz manu Nr vai privāti!! Vajag steidzami sazvanit
20264461
Uz manu Nr vai privāti!! Vajag steidzami sazvanit
20264461
par sedinajumu un m//pack

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 345
- 346