Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- …
- 2228
- chevron_right
Par dzimteni 
beidziet tak sadzert
man sak gribeties alu 
Es arī neizturēju, braucu uz veici pakaļ aliņam 
kamēr neesi Valmierā brenguļu alu dzeris tikmēr neesi vispār dzeris alu 
Brenguļu labs,arī Valmiermuižas!
Vodka - vrag soldata, a soldat vragov ņeboitsa. Nu, za otvagu! 
Hvz, visur citur +/- tā ir..dogMa rakstīja:Bet runājot par uzlīmju kritērijiem - nebūtu loģiski, ja tikai atlasītiem eksemplāriem piešķirtu uzlīmes.
burnout.lv
MB klubs3. Ja auto ir nekopts un/vai netiek uzturēts kārtībā, apkarināts ar liekām plastmasām vai kā savādāk "izķēmots", ID netiek piešķirts.
powersUzlīmes netiks piešķirtas, ja auto ir nekopts, nolaists vai arī izteikti bezgaumīgi tūnēts
e30Ja auto ir nekopts vai arī izteikts rīss (bezgaumīgi tūnēts, nolaizts, jeb vienkārši šrots) tad līmēt nedrīkst
tev būs patīkami redzēt nošķūnētu e30, netīru, norūsējušu vai pa pusei nodegušu ar e30.lv nakļeni? Domāju, ka nē...kaut kādiem kritērijiem tomēr jābūt, manuprāt. Lai ir kā līdz šim, Doubleds nosaka, kam ir kam nav jāpiešķir.
Reali padoma, pienjemsim ka e30.lv tiek uzaicinats un kadu plashaku pasaku kaut piem uz lietuvu, un tad tagad brauc visi gribetaji, tad kaa izskatas ja brauc sakopti e30 un pa vidu viens ar norusejusham arkam un vel sazin ko, kads tam visam skats!!
Sheit tiecas uz to ka e30.lv nav uzline ko nopirkt var kioska ka tadu LV uzlimi, bet gan ko tadu kas ir jaizpelnas, tas ir, sakopts auto!!
powers jau nu būtu klusējis. Powera uzlīmes toč man liekas katrs klauns kas maksā var dabūt 
Bet nu uz maniem auto visticamāk nekad nebūs nevienas uzlīmes, reklāmas utt.
Bet nu uz maniem auto visticamāk nekad nebūs nevienas uzlīmes, reklāmas utt.
es redzeju power uzlimi uz miskastes pie rimi 
Dj_Zii rakstīja:es redzeju power uzlimi uz miskastes pie rimi
Dj_Zii rakstīja:es redzeju power uzlimi uz miskastes pie rimi
Labi pakota misene!
[/quote]Nē, nē, tā nebija domāts. Tiešām nolaistiem jau netiek piešķirtas uzlīmes, tāds gan kritērijs mums ir, bet nevar jau nokontrolēt, vai tiešām uz tā arī uzlīmēs. Viens padalās ar kaimiņu, otrs vienkārši otram savam drotam uzlīmē..AgnisB rakstīja:Hvz, visur citur +/- tā ir..dogMa rakstīja:Bet runājot par uzlīmju kritērijiem - nebūtu loģiski, ja tikai atlasītiem eksemplāriem piešķirtu uzlīmes.![]()
ieviest nosacījumu ka ja uzlīme nav uz norādītā auto tad uzlīme tiks izņemta ar visu logu 
eju kasīt vienusavu uzlīmi nost un līmēšu uz vecā ZIL 
tad vajaga galus mentene sarunat
lai nierosina kriminal lietu par loga izberšanu ja novelcene netbilst mašinas stavoklim
tipa e36.lv tehniskas komisijas ,,ķieģelis,,

ej tak tu sēņot 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350