Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- …
- 2228
- chevron_right
vel jau Psilocibīnes neaugV1Beta rakstīja:ej tak tu sēņot
Ko āksties ar to paint'u.Dj_Zii rakstīja:es tev principa nedotu novelceniV1Beta rakstīja:eju kasīt vienusavu uzlīmi nost un līmēšu uz vecā ZILjo tev nav zelta disku
![]()
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
WOOOU kas pa diskiem
Finks kad salikšu savu e36 man vajadzes tavus foto meistara palidzibu
Finks rakstīja:Ko āksties ar to paint'u.Dj_Zii rakstīja:es tev principa nedotu novelceniV1Beta rakstīja:eju kasīt vienusavu uzlīmi nost un līmēšu uz vecā ZILjo tev nav zelta disku
![]()
Var kāds photoshopa guru uz Compakta uzlikt r17 M Counter style 23 diskus ! gribetos redzet kaa izskataas!
Kads te netirgojas ar PC daljam? man portetivajam vajadzetu jaunu klavieturu,sdn kamer nebiju majas mans minkas (maita) kkada veida saplesa lielako dalu taustinu
Compaq 615
Compaq 615
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Sūti ebay'ā. Ja nemāki, raksti PM, sadarīsim!
Piemet ārējo.kopitar rakstīja:Kads te netirgojas ar PC daljam? man portetivajam vajadzetu jaunu klavieturu,sdn kamer nebiju majas mans minkas (maita) kkada veida saplesa lielako dalu taustinu![]()
![]()
Compaq 615
Iemetu aci, pie mums neatradu ka kāds pārdotu lietotu, ja kāds pārdot, tad servisā, un nepamatoti dārgi.
E-bay 8ls ar visu sūtīšanu.
http://www.ebay.com/itm/Laptop-keyboard ... 27cdb0c000
nu ja bus japievieno parasta ,neparvietoju ta pats ipashi to pc.. ba4a beigta ,bet nu paskatijos vinai cenu vairs negribasevaness2 rakstīja:Piemet ārējo.kopitar rakstīja:Kads te netirgojas ar PC daljam? man portetivajam vajadzetu jaunu klavieturu,sdn kamer nebiju majas mans minkas (maita) kkada veida saplesa lielako dalu taustinu![]()
![]()
Compaq 615
Iemetu aci, pie mums neatradu ka kāds pārdotu lietotu, ja kāds pārdot, tad servisā, un nepamatoti dārgi.
E-bay 8ls ar visu sūtīšanu.
http://www.ebay.com/itm/Laptop-keyboard ... 27cdb0c000
Nu 8ls jau nav tā summa, ko žēlot, lai nebūtu ar parasto klaviatūru pie portatīvā jāķēmojas.
Kāds varbūt var ieteikt kur rīgā par saldu cenu var iziet medicīnisko komisiju šoferiem, izrādās jau 1,5 gadu beigusies 
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
nu ja ta nav nekada nauda,bus jau japerk tik vel kadam pa mainu bus jamaksa.uteo rakstīja:Nu 8ls jau nav tā summa, ko žēlot, lai nebūtu ar parasto klaviatūru pie portatīvā jāķēmojas.
td jau ka sak paradities darbi vipar prieki , nav jadoma vai kkam vsp sanaks nauda,plus vel matrealiem pietiek ko vienu auto sataisit
Nu ja pats nemaina, tad jā, servisi jau visur plēš.
Bet ja tomēr pats nemainīsi, varam sarunāt par
un klaviša 5min laikā būs nomainīta.
Bet ja tomēr pats nemainīsi, varam sarunāt par
Uz servisu gan nenes mainīt, tur tiešām nav nekā sarežģīta, lai to izdarītu
Rekur ir video kā to izdarīt
Rekur ir video kā to izdarīt
Priecigu jums kosmonautu dienu
es jau paņemu 4 gab valmiermuizas melnos alus
tagad tik kada laba filma jatrod 
No rita viens ar zaļu e36 sedanu uz ulmaņa gatves izcēlās, pasazhiera durvis ne līdz galam aizvērtas, kapots arī
nu un protams tiko sāka dot virsū tā kapotu atrāva vaļā
bet nu izskatījās ka paveicās un līdz logam neaizlocījās
Maybe kāds no šejienes???
Jopcik.uteo rakstīja:Uz servisu gan nenes mainīt, tur tiešām nav nekā sarežģīta, lai to izdarītu![]()
Rekur ir video kā to izdarīt![]()
Es varētu daudz kur piesieties, cik viņš nepareizi visu dara.
Piemēram, ar skrūvgriezi maharē plastmasās. Tur paliks robi. Priekš tam ir domāti plastmasas tūļi.
Kā viņš to ramu izmocīja ārā un pēc tam nometa uz galda, var redzēt, ka par ESD viņš nav dzirdējis.
Vienkārši, ja šādi izdarītu servisā, no klienta pēc tam tā dabūtu pa ausīm, ka tur viņš vairs darbu nedabūtu.
ko tu stasti es savam vecajam loptopam vispar ar špaktel lapstu veicu atkorķešanas procesu
+ ma bija lielais skrugriznis ar ko atlauzt ekranam apkart
un viss strada jau divuss gadus bez problemam

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351