Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- …
- 2228
- chevron_right
plds noderesuteo rakstīja:Uz servisu gan nenes mainīt, tur tiešām nav nekā sarežģīta, lai to izdarītu![]()
Rekur ir video kā to izdarīt![]()
Dj_Zii rakstīja:ko tu stasti es savam vecajam loptopam vispar ar špaktel lapstu veicu atkorķešanas procesu+ ma bija lielais skrugriznis ar ko atlauzt ekranam apkart
un viss strada jau divuss gadus bez problemam
![]()
Es an pie piebaglas alinja esmu tgd pielipis vosols
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
tev ari turet buru
Es gan noskatījos tikai līdz klaviatūras izņemšanai un sīkumos neiedziļinājos.evaness2 rakstīja: Jopcik.
Es varētu daudz kur piesieties, cik viņš nepareizi visu dara.
Piemēram, ar skrūvgriezi maharē plastmasās. Tur paliks robi. Priekš tam ir domāti plastmasas tūļi.
Kā viņš to ramu izmocīja ārā un pēc tam nometa uz galda, var redzēt, ka par ESD viņš nav dzirdējis.
Vienkārši, ja šādi izdarītu servisā, no klienta pēc tam tā dabūtu pa ausīm, ka tur viņš vairs darbu nedabūtu.
Nu tā jau ir, iet jau daudz kas tā, pa sentēvu modei, bet man tomēr patīk ka plastmasas nav aplauztas, šleifi pārplēstiDj_Zii rakstīja:ko tu stasti es savam vecajam loptopam vispar ar špaktel lapstu veicu atkorķešanas procesu+ ma bija lielais skrugriznis ar ko atlauzt ekranam apkart
![]()
Es gan nedzeršu, kamēr IS nebūs uz starta...
Un jau dienu kā nepīpēju.
Moš vēl uz baznīcu jāsāk iet. 
evaness2 rakstīja:Nu tā jau ir, iet jau daudz kas tā, pa sentēvu modei, bet man tomēr patīk ka plastmasas nav aplauztas, šleifi pārplēstiDj_Zii rakstīja:ko tu stasti es savam vecajam loptopam vispar ar špaktel lapstu veicu atkorķešanas procesu+ ma bija lielais skrugriznis ar ko atlauzt ekranam apkart
![]()
masai man veda uz smilteni kaut kur tirit pc un pec remonta liela dala poas neaja,plastmasas atlauztas
ta man liekas ka lidz baznicai nemaz neiziesiNixon rakstīja:Es gan nedzeršu, kamēr IS nebūs uz starta...Un jau dienu kā nepīpēju.
Moš vēl uz baznīcu jāsāk iet.
Paga tu no masas kas piķi pa datora remontu
nixson kad busi iekš rigas uzvani es tev paradišu pareizo baznicu
nu ta jau ir ,japrasa kakim kompensacija 
nesapratu isti ,bet nu labDj_Zii rakstīja:Paga tu no masas kas piķi pa datora remontu![]()
![]()
Es reti tur.Dj_Zii rakstīja:nixson kad busi iekš rigas uzvani es tev paradišu pareizo baznicu
davai zvani es te iesaitijos viena apšaubama pasakuma
isak sakot saku servisnieka biznesu
taisu aukša servisu bijušaja arna medna studija

pipec
ja esi riga zvani
varam pasmelt
un var ari palikt pie manis ja kas

Nav laika tagad tiešām... Visu nedēļu strādāju un sestdien 13.00 tik sākās brīvdienas.
Reāli nepietiek laika atpūsties, tāpēc arī metu nost dzeršanu. 
ej googles kartēs https://maps.google.lv/, atrodi sev vēlamo vietu un kreisā augšējā stūrī, kur ir dzeltens cilvēciņš, velc viņu uz ielas, kuru gribi redzēt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- …
- 2228