Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- …
- 2228
- chevron_right
tu tad esi krutāks. reālu atšķirību nejūtu uz 2.0. ir gan braukts ar 2.0 vanos, gan bez vanosa. 0 starpības. 
Man pilnigi cits jautajums ..
Ja , vanus iet uz beigam ,,
Vai ir iespeja vinu sataisit .. Varbut var ieteikt , kur , cik,kas,ka maksa ..
Paldies ...
Ja , vanus iet uz beigam ,,
Vai ir iespeja vinu sataisit .. Varbut var ieteikt , kur , cik,kas,ka maksa ..
Paldies ...
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
dogMa Tev varees atbildeet uz visiem jautaajumiem par sho lietu 
viewtopic.php?f=15&t=1648
viewtopic.php?f=15&t=1648
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kam tu to ? ja man, tad pabrauc pats un pārbaudi to starpību.Kociņš rakstīja:
Vispaar jau starpiiba ir juutama!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es konkrēti par 2.0 runāju. tak visi zin, ka tas sūds vien ir un braukšana sākas tik no 2.5.
vispar par tiem ceļu projektiem runājot: pazistams cilvēks no valsts iestādes pastāstīja ka ja tiek vilktas komunikācijas pie privātmājam un ja tas tiek veikts par eiropas piešķirtu naudu tad tur obligāti ir jābūt arī galarezultātā uzliktam asfaltam. Bet lv reti kur tas ir noverojams, parasti viss nosledz ar skaistu grants kaartu un kadam pekshnji pie kadas pr.majas paradas smuks asfaltins:D
vakar nogaršoju haizivs gaļu ko čoms atveda no islandes smirdēja trakāk par jebkuru kanalizāciju un vēl tagad mutē pretīga garša! 
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
A kapē ēdi???? 
haizivs tomeer 
tieši tā
bet tā ir štelle ko vairs nemeiģināšu pagaršot! 
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
iesuuti bailju faktoram lai paprovee 
Tie amerikaanji jau vaariitu cuukas meeli nevar noeest
Tie amerikaanji jau vaariitu cuukas meeli nevar noeest
hvz kā haizivs, bet Taizemē bija mēģināta čūskas un aligatora gaļa, un visādi kaltēti sienāži un prusaki
ja pirmie divi garšoja mazliet pēc vistas, tad tie kaltētie brīnumi vispār bija bez garšas, it kā kartonu ēstu
ja pirmie divi garšoja mazliet pēc vistas, tad tie kaltētie brīnumi vispār bija bez garšas, it kā kartonu ēstu
Gribēju apvaicāties, vai e36forumam ir kopējais skypa čats? Kur varētu ieskriet aši kad vajag kko steidzami uzzināt vai kko vienkārši papļāpāt ar foruma biedriem?
Tam ir šitā sadaļa, skypā būtu grūti izsekot visam līdzi, ziņas birtu kā pupas.
nu jā, bet tur varētu norm papļāpāt. 
Šeit nevar? 
Ja gribas in the skype, jāraksta atsevišķi katram, gan jau var iemest visus konferencē. Bet visi jau te savus skype account nav ievadījuši.
Ja gribas in the skype, jāraksta atsevišķi katram, gan jau var iemest visus konferencē. Bet visi jau te savus skype account nav ievadījuši.
Rīt beidzot uz darbu.

Pat ļoti jūtama atšķirība ir starp non-vanos un vanos.. It sevišķi zemie apgriezieni.V1Beta rakstīja:es konkrēti par 2.0 runāju. tak visi zin, ka tas sūds vien ir un braukšana sākas tik no 2.5.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- …
- 2228