Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- …
- 2228
- chevron_right
dogMa rakstīja:Manuprāt, variants tāds pats kā - kāds ir labākais antivīruss?Cik cilvēku, tik viedokļu
Es pats lietoju agrāk Firefox, par visu šķaudīju, tad sāka tam nepatikt flash, sāku lietot Chrome - bija forši, bet tad pārgāju uz MAC'u, tur dirsā.. Sāku lietot Safari
Firefoxam flash pleijeriem uztaisa atjauninājumus un viss gerai. Visu savu datorlietošanas mūžu lietoju firefoxu un nav bijušu nekādu problēmu.
es lietoju chrome tagad, jo nav mans pc. 
ātrums man pie dirsas, ar firefox arī neiet, uz internet explorer gan iet
Kads varbut zin teikt ko par Amatu?
Kas tur notiek,var jav laivot
Kas tur notiek,var jav laivot
sapratu, chrome no sākumlapas nepārmet uz forumu un izmet error, ievadot linku uz forumu viss iet
..
kāpēc nerāda sākumlapu forumam?
šovakar radusies sajūta, ka šajā forumā neko labāk neteikt. pat powerā tā nenodirš kā šeit reizēm. 
Citreiz kritika nedaudz nepieciešama, citādi visāds pokemonisms var aiziet pa tālu, kas kopējo iespaidu par forumu nekādi neuzlabos! 
d[-_-]b
Sorry bet pat d..iršanu ir tā ka paskatoties uz postiem paši provocē uz kaut kādiem asumiem
Tādēļ ka notiek uzlabojumi forumāEmzī rakstīja:..kāpēc nerāda sākumlapu forumam?
o jē. ceļu pie mājas sataisīja 
oo.. labsRENIO rakstīja:Tādēļ ka notiek uzlabojumi forumāEmzī rakstīja:..kāpēc nerāda sākumlapu forumam?
jane es te kompi sāku čakarēt
Sveiki visiem !man viens jautajums..
Varbut kaads zin kaadu treileri,kas var atdziit Auto no Holandes uz Latviju,par treileri naudu iedotu cik vajg!!!
Ja ir kadam kaads info,tad gaidu PM.
Varbut kaads zin kaadu treileri,kas var atdziit Auto no Holandes uz Latviju,par treileri naudu iedotu cik vajg!!!
Ja ir kadam kaads info,tad gaidu PM.
Instagram - Sandis_e36
karoč debīls jautājums
, bet cik ļoti izmainīsies skaņa, ja nofleksēs izputēja galu pa kādi 2cm, savādāk pārāk uz āru, izpūtējs orģināls no rūpnīcas
Reaali necik 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Beidzot sakas riepu sezona
nu beidzot kaut ko vares piepelnities 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Shogad lietotaam riepaam ir kosmiskas cenas
Nu vismaz man vajadziigajiem izmeeriem
Nu vismaz man vajadziigajiem izmeeriem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pa cenam jau es nezinu
lietotam riepam pilnig neko,tik ejoshie izmeri servisa ar labam riepam stav,bet pa jaunam vsp neskatos,jo galig neizdevigi man ir pasutit jaunas riepas,beigas vnk ir kosmos,pec procenta uzlikshanas, un neviens te laukos pa tadu cenu nepirks 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
kādam nav lietotāja watr1x tel. numurs ??? diezgan steidzami 
nu skaidrs, paldiesOrkaans rakstīja:Reaali necik
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 353
- 354
- 355
- 356