Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- …
- 2228
- chevron_right
5 skrūves jā. 120 mm ir tā riņķa diametrs, kurš izveidojas, ja izvelk līniju caur visiem šo piecu caurumu centriem pa riņķi.
P.S. Viena no pirmajām bildēm, ko izmet google: :)
http://www.meeknet.co.uk/7SF/Wheels_PCD.jpg
P.S. Viena no pirmajām bildēm, ko izmet google: :)
http://www.meeknet.co.uk/7SF/Wheels_PCD.jpg
d[-_-]b
5 skrūvju skaits, 120 attālums star skrūvju vietām(vismaz es tā domāju) 
Sarakstu kā tādu neesmu manījis. 5 tas nozīmē diskam 5skrūves(caurumi). 120 nozīmē 120 mm starp pretējiem skrūvju caurumu centriem. Vienkāršāk sakot no šīm 5skrūvju vietām izveido zvaigzni un katrs zvaigznes galapunkts būs pretējās skrūves starp kurām jāmēra tas attālums.tommijss rakstīja:Jautājumu bums par diskiem.
Kāds var izskaidrot disku attiecību 5x120 ??? ko definē 5 un ko definē 120? 120 milimetri no kkurienes? plīz apgaismojiet mani. Tencinu! 5x- skrūves ja?
Vai kāds ir sastapies ar disku izmēru sarakstu dažādām auto markām vai kk'o tādu?
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Skaidrs! Paldies. Tik ātru atbildi nebiju gaidījis!

Nav gan tā!activity rakstīja:Sarakstu kā tādu neesmu manījis. 5 tas nozīmē diskam 5skrūves(caurumi). 120 nozīmē 120 mm starp pretējiem skrūvju caurumu centriem. Vienkāršāk sakot no šīm 5skrūvju vietām izveido zvaigzni un katrs zvaigznes galapunkts būs pretējās skrūves starp kurām jāmēra tas attālums.tommijss rakstīja:Jautājumu bums par diskiem.
Kāds var izskaidrot disku attiecību 5x120 ??? ko definē 5 un ko definē 120? 120 milimetri no kkurienes? plīz apgaismojiet mani. Tencinu! 5x- skrūves ja?
Vai kāds ir sastapies ar disku izmēru sarakstu dažādām auto markām vai kk'o tādu?
Skatamies manu atbildi!
d[-_-]b
kur varētu uz sitienu ieķert sauju ar plastmasām
nu baigi steidzami vajag,a to durvis nevar atvērt,ķeras gar slieksni,jau apšifku ielauzu

Vairs nav aktuāli.
P.S. iepirku sauju juglas veikaliņā Brīvības gatve 388 "Tavs auto" maksāja ja nekļūdos 0.20Ls
Vairs nav aktuāli.
P.S. iepirku sauju juglas veikaliņā Brīvības gatve 388 "Tavs auto" maksāja ja nekļūdos 0.20Ls
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Martinez - 19 Apr 2013, 15:59, kopā labots 1 reizi.
coupe 2.8
viewtopic.php?f=18&t=4173
Gribēju jau rakstīt vai kāds no šejieniešiem neskries Stipro Skrējienā Cinevillā, bet piereģistrējot savu komandu un ātri izskrienot cauri jau reģistrētajām, uzdūros komandai "e36 club Latvia" 
būs būs 
Kāds nebūtu laipns un kādu dienu piepalīdzētu uzstādīt OBC? Pēc remonta man nerādas ne laiks, ne datums un viss pārējais.

Kādu dienu varam paskatīties 
Kādam nav šujmašīna kuru uz 1 dienu varētu aizdot? 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
forumieši arii startes ne zem foruma nosaukuma, bet buusKociņš rakstīja:Gribēju jau rakstīt vai kāds no šejieniešiem neskries Stipro Skrējienā Cinevillā, bet piereģistrējot savu komandu un ātri izskrienot cauri jau reģistrētajām, uzdūros komandai "e36 club Latvia"
ir jautajums
gross auto mani saka arstet ka HD sharas ir tikai optima linija
vai ta ir taisniba ?
man vajaga 2 hd sharas
kur pirkt ? tikai ne optima linija 
man vajaga 2 hd sharas
Ja nemaldos, tad uz e36 vēl ir meyle šaras, bet tās reti kur tirgo.
Liec e30 plauktus un lemforder cietās šaras
labs...
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
meyle var epartos ieķert,bet tās tipa tur skaitās vidējās klases,ir vēl kkādas hvz kādas "SPIDAN" kas skaitās premium klasesdogMa rakstīja:Ja nemaldos, tad uz e36 vēl ir meyle šaras, bet tās reti kur tirgo.
coupe 2.8
es savam uzliku meyle pagasgad junijaa.. = nogaazu visu ziemu sportiska rezimaa un kaa jaunas..
pa to cenu
pa to cenu
Jau 3h seezu darbaa. Jautri. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 355
- 356
- 357
- 358