Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 308
- chevron_right
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... 086#p82086
Līdz iedošu M-pakas oriģinālās atsperes/amortizatorus, R15 ziemas diskus ar riepām.
Pa lielam dažādi labumi. Var man zvanīt 26316677 vai PM
Šis sludinājums ir tikai šeit, nākamnedēļ likšu arī bmwpower un ss.lv.
Cena e36 un bwpoweram 2200 LVL ir runājama, iespējams arī samazināt ja neņem visus bonuss (disku, magnetolu utt)
Līdz iedošu M-pakas oriģinālās atsperes/amortizatorus, R15 ziemas diskus ar riepām.
Pa lielam dažādi labumi. Var man zvanīt 26316677 vai PM
Šis sludinājums ir tikai šeit, nākamnedēļ likšu arī bmwpower un ss.lv.
Cena e36 un bwpoweram 2200 LVL ir runājama, iespējams arī samazināt ja neņem visus bonuss (disku, magnetolu utt)
*Resns un vienaldzīgs
*The Only Easy Day Was Yesterday
Virs bildes ir links kur tas viss ir rakstīts
*Resns un vienaldzīgs
yup, ieraudziju !
Tagad arī Jelgavā iespējama kvalitatīva gāzes iekārtu uzstādīšana atbilstoši TEHNISKIEM noteikumiem un to reģistrācija.
Auto diagnostika, profesionāla uzstādīšana ar sertifikāciju.
Apkalpošana un konsultācijas.
Garantija 2 gadi vai 30 000Km.
Mūsu veikalā iespējams arī iegādāties un pasūtīt visas nepieciešamās daļas auto gāzes uzstādīšanai.
Fotogrāfijās redzami pāris mūsu darbi.
Atrodamies Jelgavā, 14 Motoring, Garozas ielā 38C. Ērta piebraukšana, 50m attālumā no vilciena stacijas "Cukurfabrika" (Vilciens Rīga-Jelgava)
Strādājam I-V 9:00-18:00
Auto diagnostika, profesionāla uzstādīšana ar sertifikāciju.
Apkalpošana un konsultācijas.
Garantija 2 gadi vai 30 000Km.
Mūsu veikalā iespējams arī iegādāties un pasūtīt visas nepieciešamās daļas auto gāzes uzstādīšanai.
Fotogrāfijās redzami pāris mūsu darbi.
Atrodamies Jelgavā, 14 Motoring, Garozas ielā 38C. Ērta piebraukšana, 50m attālumā no vilciena stacijas "Cukurfabrika" (Vilciens Rīga-Jelgava)
Strādājam I-V 9:00-18:00
Kādas sprauslas liekat? Vecā tipa vai jau membrānu tipa?
AKCIJA 4+1
Līdz pat šā gada 31.augustam cool-wheels.com rīko akciju -
PĒRC DISKU KOMPLEKTU (4.gab) + PIEKTO DISKU SAŅEM PAR BRĪVU ( rezerves ritenim).
Akcija nav spēkā izmantojot dāvanu kartes.
Līdz pat šā gada 31.augustam cool-wheels.com rīko akciju -
PĒRC DISKU KOMPLEKTU (4.gab) + PIEKTO DISKU SAŅEM PAR BRĪVU ( rezerves ritenim).
Akcija nav spēkā izmantojot dāvanu kartes.
Vizītkartes ,bukleti ,uzlīmes ,zīmogi ,vides reklāma un viss ,kas saistīts ar poligrafiju!!!
Visas šīs idejas Jums palīdzēs realizēt šī jaukā meitene
Tel 29258018 Cenas nu ļoti draudzīgas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visas šīs idejas Jums palīdzēs realizēt šī jaukā meitene
Tel 29258018 Cenas nu ļoti draudzīgas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Labdien, gribētos tikt pie e36 kupejas 1.8 vai 2.0, vēlams ar lūku līdz 1000ls.
lidzi došu 4 x r15 lietos ar vasaras riepam un 4 x r15 metalniekus ziemas riepas + ja labi sarunās tad 4 x r18 no e46 mpakas diski laikam, bildi ielikšu vēlākAnderss rakstīja:Pārdodu savu sedanu 325 tds hellrot recaro pusadas , rokas balsts , dalita klima , 18 obc ar BC funkciju , salons ļoti labā stavoklī , lūka el. , pagaidam tikai priekšèjie logi el.
cena 1700 ls ja ar r18 tad mazliet lielāka cena
turisti lai netraucē
pm vai 28302686 (riga)
mašina ir uz stock amišiem/atsperēm
Atdošu pa 570, varbūt mazliet zemāk var nolaist! Braucu uz ārzemēm mēneša beigās! Pārdodu steidzami
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 1342274143
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 1342274143
wrum, wrūūūm
Meklēju BMW 2.5 vanosu, vēlams coupe.
Cena līdz 1200-1300 Ls
Cena līdz 1200-1300 Ls
tirgojās mans 525 e34 ar gāzi, vai mainu pret sakarīgu E36 vai E30
motors M20B25, 1989 gads, TA lidz 04.2013, krasa DELPHIN METALLIC (tumši peleka), gaze uzstadita 10/07/2012, divu gadu garantija gazes sistemai + 5 bezmaksas apkopes. jaunakas paaudzes reduktora gaze ( neteikšu ka ir nenormals jaudas zudums un nemaz nav tik daudz jutamas izmainas). pilnais 15 pogu borta dators pilniba funkcione, elektriskie logi, mehaniska luka, 2 menešus vecs magis ar USB un SD karti, engelacis gabaritos, miglinieki, aizmugure toneti lukturi, 18" lietie diski, šofera benkim ir saplisis audums, bet ar parejo viss ir pilnigi ideali. ritošajai pirms skates uzlikti jauni ventilejamie bremžu diski priekša un jaunas kalotkas, amiši priekša un aizmugure ari labi( braucot salona ir klusums, kas ir neraksturigi e34, liekas skanas nav), samainita zobene un motora ella, 2 nedelas atpakal uzlikts pilnigi jauns udenssuknis un termostats, šodien samainita bremžu ella, tosols mainits kad mainija udenssukni, deretu nomainit priekšejo labo sparnu jo tur ir rusa, motora parsegs ir zila krasa, šur tur ir kadi siki vizuali defektini, ka piemeram pie benzina vaka ir jau viss apstradats un nopusts ar grunteni, palicis tikai nokrasot ( autokrasu veikalos flakona pa 5Ls var Delphin metallic krasu dabut). metinati sliekšni pirms skates, motors ellu nerij, lieku skanu ari nav. nodoklis par šo gadu ari samaksats. tas ta isuma, ja kas interese konkreti tad jauta.
CENA 1000Ls (runājama)
Vairāk bildes PM
motors M20B25, 1989 gads, TA lidz 04.2013, krasa DELPHIN METALLIC (tumši peleka), gaze uzstadita 10/07/2012, divu gadu garantija gazes sistemai + 5 bezmaksas apkopes. jaunakas paaudzes reduktora gaze ( neteikšu ka ir nenormals jaudas zudums un nemaz nav tik daudz jutamas izmainas). pilnais 15 pogu borta dators pilniba funkcione, elektriskie logi, mehaniska luka, 2 menešus vecs magis ar USB un SD karti, engelacis gabaritos, miglinieki, aizmugure toneti lukturi, 18" lietie diski, šofera benkim ir saplisis audums, bet ar parejo viss ir pilnigi ideali. ritošajai pirms skates uzlikti jauni ventilejamie bremžu diski priekša un jaunas kalotkas, amiši priekša un aizmugure ari labi( braucot salona ir klusums, kas ir neraksturigi e34, liekas skanas nav), samainita zobene un motora ella, 2 nedelas atpakal uzlikts pilnigi jauns udenssuknis un termostats, šodien samainita bremžu ella, tosols mainits kad mainija udenssukni, deretu nomainit priekšejo labo sparnu jo tur ir rusa, motora parsegs ir zila krasa, šur tur ir kadi siki vizuali defektini, ka piemeram pie benzina vaka ir jau viss apstradats un nopusts ar grunteni, palicis tikai nokrasot ( autokrasu veikalos flakona pa 5Ls var Delphin metallic krasu dabut). metinati sliekšni pirms skates, motors ellu nerij, lieku skanu ari nav. nodoklis par šo gadu ari samaksats. tas ta isuma, ja kas interese konkreti tad jauta.
CENA 1000Ls (runājama)
Vairāk bildes PM
Mekleju 1.8is vai 2.0 vanos var bez , velams kupeju budzets lidz 1000-1200. Butu labi bez rusas rakstiet LS ja ir kadi piedavajumi.
pārdodu golf 2 dīzeli pa 200ls, golfiņš ir bez dokumentiem, motors iet labi(golfiks bija mana vectēva un viņš vinu ziemā mierīgi pielaida pie -30°C) ir daudz kādi defekti bet mašīnu var pielaist un braukt, šitas varētu būt labs variants ja kādam vajaga viņu priekš detaļam vai priekš bbraukšanas pa laukiem.
golfins atrodas Madonas rajonā, Lubānā!!! ja kas intresē tad PM
golfins atrodas Madonas rajonā, Lubānā!!! ja kas intresē tad PM
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/ ... egleg.html
Interese mainja uz e39!
Vai pardodu, ja ir jautajumi tad pm.
Vai pardodu, ja ir jautajumi tad pm.
Pēdējais labojis psih2 - 24 Jūl 2012, 13:27, kopā labots 1 reizi.
Baigais skaistulis, vēl labāks nekā manējais.
pardodu e46
323
2,5 duble vanos
99gada
ir vizuali defekti (rusa )
2333 ls
323
2,5 duble vanos
99gada
ir vizuali defekti (rusa )
2333 ls
sveiki, tātad tirgoju savu bmw e36 1992. gada sedanu melnā diamant schwartz krāsā, mašīna ir labā tehniskajā stāvoklī un arī vizuāli ir normālā stāvoklī skate ir līdz 31.11.2012 un ceļa nodoklis par šo gadu ir nomaksāts, motors strādā labi un ir kluss(motors ir m40), mašīnai ir sporta izspūtējs(skan labi un nav pārāk traki un arī nav pārāk kluss, skaņa ir zolīda), un vel bumeram ir bloķis(attiecību nezinu bet kad pirku tad man teica ka esot viņam 50% bloķis), vel sim autiņam ir priekšējie elektriskie logi, un elektriska lūka un 7 pogu obc kompis. nesen ieliku oriģinālās priekšējās atsperes bet diemžēl ar viņām izbojāju skatu un ir pārāk augstas bet sēdinātās atsperes dodu līdzi tākā varēsiet nomainīt atpakaļ tās ja gribēsiet(pašam vairs negribās likt atpakaļ) aķīts ir labs un ir lietots max 1 gadu. priekšā vēl ir zilas eņģeļ acis kuras ir atvienotas un miglinieki.
mašīnai ir šādi defektiņi: centrālā atslēga nestrādā vairs un aizmugurējās durvis tagad nevar dabūt vaļā dēļ centrālās atslēgas(komforta relejs ir uztaisīts uz īso lai var atvērt lūku un logus), šofera puses elektriskā loga mehānismam ir salikts viens dzelzis un kad ver vaļā tad viņš lec ārā no tiem klipšiem kas tur logu bet ir nopirkts cits mehānisms bet to vajaga nedaudz piemetināt) un protams ka ir rūsa bet pati bundža ir labā stāvoklī, ir rūsa šur tur bet izpuvis nav, pie bagāznieka vaka tur ir izrūsējis caurums bet to es aiztaisīju ar špakteli lai to nevarētu pamanīt un esmu arī nedaudz apstrādājis dažas vietas kur bija virspusēja rūsa uz virsbūves un esmu nopūtis tur ar melnu matētu krāsu, tikai tagad derētu apstrādāt priekšējo brilli jo uz viņas arī ir rusa bet pati brille izskatās ka ir oriģinālā. un vēl var teikt ka gandrīz visi beņķi ir saplēsti bet tas ir sīkums.
bet tagad pats galvenais ir tas ka pagaidām mašīnu pārrakstīt nevar jo cilvēks uz kura vārda ir šī mašīna ir ārzemēs un latvijā būs tikai nākošgad vasarā vai pavasarī(tad arī varēsiet mašīnu pārrakstīt) bet tā mašīna ir mana bet tika tikai pārrakstīta uz cita cilvēka vārda tikai tāpēc ka man nav vēl 18 gadi lai varētu kaut ko uz sava vārda pārrakstīt.
mašīnu pārdodu tikai tāpēc ka gribu ko ekonomiskāku(dīzeli). CENA: 650LS
http://www.youtube.com/watch?v=RGBaAhF8EAg
Atrodos Madonā!!! tel: 27130289
mašīnai ir šādi defektiņi: centrālā atslēga nestrādā vairs un aizmugurējās durvis tagad nevar dabūt vaļā dēļ centrālās atslēgas(komforta relejs ir uztaisīts uz īso lai var atvērt lūku un logus), šofera puses elektriskā loga mehānismam ir salikts viens dzelzis un kad ver vaļā tad viņš lec ārā no tiem klipšiem kas tur logu bet ir nopirkts cits mehānisms bet to vajaga nedaudz piemetināt) un protams ka ir rūsa bet pati bundža ir labā stāvoklī, ir rūsa šur tur bet izpuvis nav, pie bagāznieka vaka tur ir izrūsējis caurums bet to es aiztaisīju ar špakteli lai to nevarētu pamanīt un esmu arī nedaudz apstrādājis dažas vietas kur bija virspusēja rūsa uz virsbūves un esmu nopūtis tur ar melnu matētu krāsu, tikai tagad derētu apstrādāt priekšējo brilli jo uz viņas arī ir rusa bet pati brille izskatās ka ir oriģinālā. un vēl var teikt ka gandrīz visi beņķi ir saplēsti bet tas ir sīkums.
bet tagad pats galvenais ir tas ka pagaidām mašīnu pārrakstīt nevar jo cilvēks uz kura vārda ir šī mašīna ir ārzemēs un latvijā būs tikai nākošgad vasarā vai pavasarī(tad arī varēsiet mašīnu pārrakstīt) bet tā mašīna ir mana bet tika tikai pārrakstīta uz cita cilvēka vārda tikai tāpēc ka man nav vēl 18 gadi lai varētu kaut ko uz sava vārda pārrakstīt.
mašīnu pārdodu tikai tāpēc ka gribu ko ekonomiskāku(dīzeli). CENA: 650LS
http://www.youtube.com/watch?v=RGBaAhF8EAg
Atrodos Madonā!!! tel: 27130289
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 308