[PĒRK] E36 Rezerves Daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- …
- 382
- chevron_right
melkeju
priekshejo stabilizatoru no m5x serijas dzineja ( ~7 eur )
m4x,m5x dzineja droseele ( ~7 eur )
priekshejo stabilizatoru no m5x serijas dzineja ( ~7 eur )
m4x,m5x dzineja droseele ( ~7 eur )
Meklēju m42b18 swapu.
Varbūt kādam aizķēries kreisās puses (šofera) durvju slēdzene ar atslēgu - tāda kā bildē ? Labprāt nopirktu. Ja ir PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Liene - 23 Feb 2015, 18:45, kopā labots 1 reizi.
I build perfect things, not buy them.,
Līdz ceturtdienai nopirkšu m/// bampera apakšas "lūpu" spoileri vai ka kurš sauc!! tākā steidzami vajag!
Vēl steidzamāk vajag ieskrūvējamo gāzes uzpildes ventīli (domats tiem, kam uzpilde zem bākas vāciņa)
mob. 28368171
Vēl steidzamāk vajag ieskrūvējamo gāzes uzpildes ventīli (domats tiem, kam uzpilde zem bākas vāciņa)
mob. 28368171
ventili varu sagadat 10e bet tev vajag garo vaoi iso ? lpg gazes kantoros vari nopirkt uzvietas - bet ja nemaldos vini prasa ap 15e bet varbut kludoskrabiss_k rakstīja:Līdz ceturtdienai nopirkšu m/// bampera apakšas "lūpu" spoileri vai ka kurš sauc!! tākā steidzami vajag!
mob. 28368171
Interesē detaļas priekš sedana:
1)Lēts spoguļu komplekts, taču funkcionējošs (Ideāli boston zaļais vai arī standarta melnie (matētie),
2)Logu šķidruma pumpītis,
3)Centrālā lūciņa ar vadu. Ar piedāvājumiem - PM
Dabūts
1)Lēts spoguļu komplekts, taču funkcionējošs (Ideāli boston zaļais vai arī standarta melnie (matētie),
2)Logu šķidruma pumpītis,
3)Centrālā lūciņa ar vadu. Ar piedāvājumiem - PM
Dabūts
Pēdējais labojis Mojo - 02 Mar 2015, 19:47, kopā labots 2 reizes.
Meklēju kupejas m spoguli šofera puses originālo un r17 vai r 18 diskus ķīnieši neinteresē!
*Priekšējiem lukturiem augstuma regulētājus elektriskos 2gb.
*M bampera numura paliktņa moldingu.
Rīga
PM vai 28834546
*M bampera numura paliktņa moldingu.
Rīga
PM vai 28834546
Pēdējais labojis essential - 23 Feb 2015, 22:49, kopā labots 1 reizi.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Mekleju KUPEJAS apsivkas,griestus bez lukas
Pērku hromētas facelift nāsis un touringa labā spārna M-pakas moldingu
Varbut kadam ir šis plastmasa gredzens (akseleratora troses regulators laikam saucas)
Rit varu paķert pec 10:00 ļoti steidzigi vajag jo gribu kruizu instalet nopirkts...
Rit varu paķert pec 10:00 ļoti steidzigi vajag jo gribu kruizu instalet nopirkts...
Pēdējais labojis DIF - 24 Feb 2015, 12:33, kopā labots 1 reizi.
60/40 atsperes kādam nemētājas? labprāt samainītu pret kādu aliņu vai simbolisku cenu
Mekleju laba stavokli detalu NR11,
ka ari citas vizualas detalas Kupejai! var piedavat visadus sikumus! moz noderes
ka ari citas vizualas detalas Kupejai! var piedavat visadus sikumus! moz noderes
ir kādam gmm no m50b25?
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Pērku Facelift priekšējo paneli(torpēdu) Vēlams gaiši brūnā krāsā, vai melna, der bez airbaga,galvenais lai labs stāvoklis. PM un bardačoku vēlams arī kopā facelift. PM
Perku m bamperam diffuzoru prieks 2 trubam , varu iedot preti tadu pasu ar 1 trubas izeju vai pardodu 15e
e36 kruiza swap prieks 6 cil bendzina dzineja.
e36 recaro melnu adas salonu.
e36 m3 spidometru( Uk nepiedavat)
pm vai 29594348
e36 recaro melnu adas salonu.
e36 m3 spidometru( Uk nepiedavat)
pm vai 29594348
Nopirkšu:
* coupe ///m moldingus
* coupe pre-facelift skaļruņus gan tos kas durvīs, gan pie kājām
* coupe ///m moldingus
* coupe pre-facelift skaļruņus gan tos kas durvīs, gan pie kājām
-