[PĒRK] E36 Rezerves Daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- …
- 382
- chevron_right
Veletos iegadaties e30 jeb e36 compact poly reduktora buksi. (videjam reduktoram) Riga.
PM
PM
Pērku motora stendu, ar piedāvājumiem pm vai 266222astoņi3
tu par to sturi maksāsi ari adekvatu cenu ?
tā stūre kā minimums maksa 500e
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Varbūt kādam būtu lieks kreisais miglinieks (Depo)?
Ir dabonama bez airbaga 245eur
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
da labi tada cena! nav vieglak pasutit chinas adu? un uzshut. es kautkur redzeju visadus tonju.
tā ir koka stūre un staros ir perforēta āda, kāds sakars ar kkādu chinas ādu ?mazazala rakstīja:da labi tada cena! nav vieglak pasutit chinas adu? un uzshut. es kautkur redzeju visadus tonju.
Pēdējais labojis DKristaps - 26 Feb 2015, 17:00, kopā labots 1 reizi.
Jūs lohi esat? Kādi vēl 500e par stūri? Psc, kosmonautu saiets
Atrodi lētāk ja jau tik gudrs...inferno-ex rakstīja:Jūs lohi esat? Kādi vēl 500e par stūri? Psc, kosmonautu saiets
Tu arī esi no tiem, kuri uzskata, ka 500e par kaut kādu koka stūri ir ok cipars? Man Tevis žēl.ZzevsS rakstīja:Atrodi lētāk ja jau tik gudrs...inferno-ex rakstīja:Jūs lohi esat? Kādi vēl 500e par stūri? Psc, kosmonautu saiets
Nē, protams, es zināju ka viņā būs dārgākā par parastu stūri, bet es nezināju, ka viņa ir TIK dārga. Iesākumam jau bija interesanti redzēt vai kādam vispār tādā ir, bet nu cipari kurus jūs piedāvājat nav normāli. Jauku palikšanu, kosmonauti. Kāds laiks uz Marsa?
pačeko ebayu, konkrēto neatradu bet piemēram http://www.ebay.com/itm/BMW-E36-Nardi-W ... 89&vxp=mtrinferno-ex rakstīja:Tu arī esi no tiem, kuri uzskata, ka 500e par kaut kādu koka stūri ir ok cipars? Man Tevis žēl.ZzevsS rakstīja:Atrodi lētāk ja jau tik gudrs...inferno-ex rakstīja:Jūs lohi esat? Kādi vēl 500e par stūri? Psc, kosmonautu saiets
Nē, protams, es zināju ka viņā būs dārgākā par parastu stūri, bet es nezināju, ka viņa ir TIK dārga. Iesākumam jau bija interesanti redzēt vai kādam vispār tādā ir, bet nu cipari kurus jūs piedāvājat nav normāli. Jauku palikšanu, kosmonauti. Kāds laiks uz Marsa?
P.S. vispār šādas retas lietas latvija netirgo tās liek ebaya tirgot, pasaulē ir cilvēki kas novērtē
Pēdējais labojis DKristaps - 26 Feb 2015, 17:15, kopā labots 1 reizi.
Man jebkurā gadījumā stūre kas dārgāka par 100 eiro nebūtu vajadzīga. Bet ja viņa ir reta tad jārēķinās ka jebkurā gadījumā maksās labi.inferno-ex rakstīja:Tu arī esi no tiem, kuri uzskata, ka 500e par kaut kādu koka stūri ir ok cipars? Man Tevis žēl.ZzevsS rakstīja:Atrodi lētāk ja jau tik gudrs...inferno-ex rakstīja:Jūs lohi esat? Kādi vēl 500e par stūri? Psc, kosmonautu saiets
Steidzami meklēju attiecību reduktoram (lielajam) 3.73 3.93 utt līdz 4.15 un vadītāja recaro krēslu , stāvoklis un materiāls krēslam mazsvarīgs.
Nu karoč viss skaidrs, paldies
Mekleju jaunu ,sajugam izpied gultni m43b18 motoram . 99 gada(ja tas kko dot)
jaskatas kur likt un koway rakstīja:cik varetu izmaksat m54b30 swaps?
750-1500e
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- …