Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 2228
- chevron_right
Gatavs
Aizpildīts.
Aizpildiju
aizpildiits
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
WTF??!
http://youtu.be/ZGOBUi5RA4o
Čalis izīrē bmw uc vecas nojātas mašīnas un čakarē cilvēkus!? Komentāri šitam video fascinē!
http://youtu.be/ZGOBUi5RA4o
Čalis izīrē bmw uc vecas nojātas mašīnas un čakarē cilvēkus!? Komentāri šitam video fascinē!
Nu bet daudzi jau čakarē cilvēkus,kas izīre auto. pats strādāju vienā servisā,kurā izīrēja auto un no šveices veda auto un pārdeva. Zinot kā liek taisīt tos auto ,es nekad nepirktu tos.
+pats nebrauktu taisīt tur.. Piemēram es visu izdaru,bet nu nedēļas beigas,kad gāju ar savu kladi,kurā bija pierakstīts ko esu darījis, secinināju to ka es ķipa vairāk esu izdarījis nekā būtībā esu izdarījis un pa to nesaņemot ne santīma,reāl naudas izspiešana no cilvēkiem.. a un no padarītā man maksāja 40% 5 mēnšus nostrādāju un aizgāju prom..
Novirzījos no tēmas.
nu jā kr4 zinu ko un kā dara ar tiem Īres autiņiem..
+pats nebrauktu taisīt tur.. Piemēram es visu izdaru,bet nu nedēļas beigas,kad gāju ar savu kladi,kurā bija pierakstīts ko esu darījis, secinināju to ka es ķipa vairāk esu izdarījis nekā būtībā esu izdarījis un pa to nesaņemot ne santīma,reāl naudas izspiešana no cilvēkiem.. a un no padarītā man maksāja 40% 5 mēnšus nostrādāju un aizgāju prom..
Novirzījos no tēmas.
nu jā kr4 zinu ko un kā dara ar tiem Īres autiņiem..
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Es tā sāku štukot, drīz taču forumam gads, nebriest nekāds 1gadnieka pasākums?!
Nav ne jausmas.
Pusgadu nosvinēja, gads, manuprāt, ir lielāki svētki, es tik tā, mazliet nesaprašanā!
par gada svinībām jau reiz bij runa,un ja atmiņa neviļ,tad tika nospriest,ka tādas lielas svinēšanas nebūs,jo nav īsti vēl sezona un daudzi nebūs uz vasaras diskiem,vasaras sēdinājuma+ir daļa kas vēl pārvietojas ar ziemas auto un līdz ar to tāds kārtīgs sabrauciens,tā lai būtu pa smuko un glauno! kā teikt svinības gan jau ka būs,bet kārtīgais sabrauciens ar foto+video un tantuku biedēšana būs nedaudz vēlāk,pēc gada jubilejas!
coupe 2.8
euuu, kas tiek saprast ar tantuku biedēšanu???
Neuztraucās, labs nāk ar gaidīšanu. Katrā ziņā - foruma administrācija nesēž rokas klēpī salikuši. Nu tikai citreiz.
nu gan jau kāds sadomās kādu riepu nokūpināt,vai piemēram kad brauks kollonā visi,gan jau kāds kādu līkumu mēģinās izslīpēt uttRENIO rakstīja:euuu, kas tiek saprast ar tantuku biedēšanu???
coupe 2.8
Pusgada svinībās viss bija mierīgi un skaisti.
AizpildījuArcha rakstīja:Uzdrošināšos paprasīt aizpildīt nelielu anketu par automašīnu izvēli.
vajadzīgs augskolas mājasdarbam
http://www.webropol.com/P.aspx?id=599907&cid=165798669
Liels paldies!
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Klau, man tikko radās kārtējā ideja Varbūt to 1 gada dzimšanas dienu varam kautvai simbiliski visi pasēdēt Lidiņā ???? Nu tas tikai tā , lai nav vienkārša diena. Bet lielo, grandiozo svinēšanu, to mēs arī paspēsim , kad būs skaistāks laiks un visiem gatavi autiņi Nu, nu ? Ko sakat ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es atbalstu lidinja ideju!
makjiits garaam tur var seedeet garaam braucot bet ne taa zoliidi!
makjiits garaam tur var seedeet garaam braucot bet ne taa zoliidi!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Maķītī nebūs tik daudz vietas kur kopā pie viena galda pasēdētGofmans rakstīja:Laba doma !
Vai maķītī
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38