Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- …
- 2228
- chevron_right
Kam domāta A-TEMP poga iekš 7 pogu OBC?
Vismaz man viņu nospiežot izslēdzas temperatūras displejiņš un tas arī viss.
Vismaz man viņu nospiežot izslēdzas temperatūras displejiņš un tas arī viss.
quattro ist für sissies
Tā poga rāda āra gaisa temperatūru.
Kāds biedrs par aliņu gribētu man aizdot testam gaisa masas mērītāju? M40 motoram. Lai nav tā, ka nomainu arī to, bet problēma nav atrisināta.
Tagad nesaprotu kada marrutka pec musu vadonis visus manus postus dzes ?
Tàpēc ka savā ziņā, sāc atgādināt dīdžeju, ja tàdu atceries. Vienkārši, nevajag vienam otru aizskart.
Nu sejienes daziem krutajiem tak vajag kaut kur izladeties. Tad nu izlades objekts esmu es 
haters gone hate! 
Kāds var pateikt, vai bremžu kluči no 325i derēs uz 1.8 is, vai viņi arī kaut kā atšķirās?
Jāder!melaro rakstīja:Kāds var pateikt, vai bremžu kluči no 325i derēs uz 1.8 is, vai viņi arī kaut kā atšķirās?
ārprāts izrādās var nogurt arī no braukšanas
biju aizmirsis tās sajūtas jau. Paskatījos spido un konstatēju ka esmu nepilnu divu nedēļu laikā novālējis 2500 km pa Zviedru piķi
un domājams ka nākamajās divās nedēļas a novālēšu tik pat ja ne vairāk 
coupe 2.8
Prieks kur Tu rodies, bet pie maajaam nojaukti visi 3 guljoshie policisti... Laikam jaaskruuvee tas auto uz leju. 
viewtopic.php?f=18&t=4173
es kad ar savu autiņu pirmo reizi pa Rīgu novālēju visu dienu, es tak nevarēju vairs pavilkties. braukšana bez pieraduma/rūdījuma, vai kā to nosaukt, nogurdina.
es agrāk diezgan daudz braukāju katru dienu pa Rīgu kkādus 100-150 km darbs bij saistīts ar braukšanu. Vnk pēdēja pusgada laikā sanāca ka principā maz braukāju,a tgd še tev uzreiz tādi gabali un pa štrāsi nemainīgā ātrumā uz kruīza vidēji 110-120 km/h tik taisnais gabalsV1Beta rakstīja:es kad ar savu autiņu pirmo reizi pa Rīgu novālēju visu dienu, es tak nevarēju vairs pavilkties. braukšana bez pieraduma/rūdījuma, vai kā to nosaukt, nogurdina.
coupe 2.8
Tas tāpēc, ka esi vēl mazs un zaļš, un ļoooti viegli "pavelcies". Ieteikums - pirms drukāt dusmīgus tekstus atbildē postam, kur esi it kā apbižots, pasēdi un 10 reizes dziļi ievelc elpu. Un tikai tad sāc rakstīt. Vnk ņem visu vieglākV1Beta rakstīja:Nu sejienes daziem krutajiem tak vajag kaut kur izladeties. Tad nu izlades objekts esmu es
Gaisa masas mērītājs M40 1.8 motoram der arī no M40 1.6?
Vai man jāmeklē tieši no 1.8, vai tikai no M40 1.8?
Vai man jāmeklē tieši no 1.8, vai tikai no M40 1.8?
Tik krutas brīvdienas bija. Papsēju gan copē būt, gan pasauļoties, gan dārza darbus padarīt, gan bembim pieķerties, gan drifta treniņā pabūts, kur viss noritēja supr gludi un nejutu pat kā 4h pagāja. Jūtu tagad, kad viss apdedzis esmu saulītē
Bet viss labais reiz beidzas...
vienīgais ko es paspēju ar pacopēt, atklāt peldsezonu, un nogaršot stikla desu! protams pēc peldes!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Kāds varētu pateikt, cik varētu izmaksāt mašīnas pilnīga pārkrasošana, piemēram uz melnu, un cik liela iespēja kaut ko sačakarēt, ja daru pats un neko no krāsošanas nesajēdzu?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- …
- 2228