Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- …
- 2228
- chevron_right
šodien Jelgavā piebraucu pie rimi un aiz manis tulīt iegriež mācībnieks. izlec kēkss ārā kam vel tiesību nav un saka, ka pirks manu mašīnu. prasu cik dosi un atbild, lai es nosaku cenu. beigās gatavs par 1300ls ņemt bija 
kapeec bija ? pargaja gribesana ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nesaprotu vienīgais to,kā šie krievu tautības cilvēki,kuri ir tādi Krievijas patrioti,ko tad viņi visi tagat pērk vācu mašīnas un brauka ar viņām,vācieši tak karā tik daudz sakapāja šos...ritīgi ienaidnieki...ja jau viņi ir tādi patrioti,tad lai pērk un braukā ar Krievu patriotiem,vai Kaļinām.... 
Špaktele dara brīnumus...
viņš teica, ka nav tiesību un zvanīs pēc mēneša vai diviem, kad iegūs. numuru palūdza un iedevu. nu redzēs zvanīs vai nē. varēja redzēt, ka viņš bija nenormālā sajūsmā 
nu V1beta viss ir iespejams, savu 1,6 pa 1000ls pardevu
, taka viss kas var gadities

vajag gribēt un izdosies 
Tak aizsūti viņam vēl kādas bildes... Teiksim, katru nedēļu pa bildītei, lai pamīž karstu. 
Man taada aizdoma ,ka vinjsh vienkaarshi par Tevi konkreeti iereeca ,vai arii Tu mums te atkal staasti Minhauzena staastinjusV1Beta rakstīja:viņš teica, ka nav tiesību un zvanīs pēc mēneša vai diviem, kad iegūs. numuru palūdza un iedevu. nu redzēs zvanīs vai nē. varēja redzēt, ka viņš bija nenormālā sajūsmā
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ja gribi minhauzena stāstus, meklē dīdžeju rokā. tak vēl braukšanas instruktors pienāca un vēl pajautāja cik prasu 
Ja par Tavu gatavs 1300ls maksāt, tad cik par kādu citu auto, kas arī vizuāli ir izskatīgs, aši jāmeklē visiem rokā tas naudas maiss 
Galvenais ,ka pats tici tam ko staasti paareejais pofig

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu pat ja tas nebija nopietni, neiešu jau pēc tā mēneša vēnas griezt.
Tas ir vairāk kā skaidrs. Tad sanāk ka vienīgā jēga tai pogai ir lai izslēgtu to temperatūras displejiņu un viss.uteo rakstīja:Tā poga rāda āra gaisa temperatūru.
Ta nu gan jēga
quattro ist für sissies
es pieņemu, ka tas domāts lai nav jāskatās uz -37.
Orkaans rakstīja:Man taada aizdoma ,ka vinjsh vienkaarshi par Tevi konkreeti iereeca ,vai arii Tu mums te atkal staasti Minhauzena staastinjusV1Beta rakstīja:viņš teica, ka nav tiesību un zvanīs pēc mēneša vai diviem, kad iegūs. numuru palūdza un iedevu. nu redzēs zvanīs vai nē. varēja redzēt, ka viņš bija nenormālā sajūsmā
tev klāt man būtu bail iet. tā slimība ir lipīga noteikti.
Kur riga var par normalu cenu un labi uzmontet riepas, 205/40 R17 uz ET20.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- …
- 2228