Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- …
- 2228
- chevron_right
Uzbūri skaistu ainiņuNixon rakstīja:Bļā, šitā Sierras virsbūve ir sex.Šito sataisīt, iegūt vēsturisko statusu, pucēt un pa brīvdienām paripināties.
pieņemu, ka e36 saražoja vairāk kā tos busiņus.325 BMW rakstīja:Nu e36 ar jau it kā neražo vairs!
neesmu patriots bijis un nebūšu.
Nu gan Tu atradi ar ko palepoties- nekad neesmu bijis un nebūšu patriots.
Protams, labāk esi s*pists globālists kuram ir izskalotas smadzenes. Prieks par tādiem kā Tu!
Protams, labāk esi s*pists globālists kuram ir izskalotas smadzenes. Prieks par tādiem kā Tu!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
kam tu te gribi būt patriots ? Valdim un pastāvošajai kārtībai ? cmon.
Tu stulbs esi vai izliecies?
Kādai pastāvošajai kārtībai? Kādam Valdim? Kāds sakars ar to te ir? Ko var pie visa mest to valdību un varas vīrus klāt.
Patriots- savas zemes patriots. Savas Tēvzemes patriots. Nevar nemīlēt savu Tēvzemi, par kuru cīnīts simtiem gadu. Mūsu senči un senču senči ir lējuši sveidrus un asinis, lai Tu te varētu sēdēt - BRĪVĀ LATVIJĀ! Bet Tu paņem un uzspļauj visiem tiem kas karojuši, likuši savu galvu par Tēviju, tie kuri tikuši izsūtīti tie kuri ar vienu domu karā gāja - par BRĪVU Latviju, ar teikumu - neesmu un nekad nebūšu Patriots. Tad dari tāpat kā Dimiters- atsakies no pilsonības.
Un sorry, bet nevarēju pie šī nepielikt klāt, šodien vēlreiz pārliecinājos ka mūsu valdība un varas vīri ir pēdējie memļaki un dirsēji. Kā var tāds "pasākums" būt RĪGAS CENTRĀ? Kā var urāls ar savu veceni vilkties pa Rīgu Krievijas karogā? Kā var redzēt uz ielām PSRS aizliegto simboliku? Kā var būt, ka es eju pa vecrīgu, un dzirdu PSRS himnu u.t.t.? Kāda velna pēc, manā zemē, ir kaut kāds okupācijas stienis Uzvaras parkā?
Mums vajag vienreiz piecelties un pateikt nē! Gluži kā to izdarīja mūsu senči! Viņi cīnijās par neatkarību, mums tagad jācīnās par KĀRTĪBU! Nevar atļaut svinēt okupācijas svētkus. Mums jābūt kā Moldāviem, kuri pateica ka no 2014.gada 9.maijs netiks vairs svinēts Pilsētas laukumā un nebūs nekādi oficiāli pasākumi. Tas viss tiks likvidēts.Un ar to betona bluķi ir jādara gluži kā Igauņi izdarīja ar Bronzas pašku. JĀAIZVĀC! Lai stāv kaut kur Daugavpilī vai Krievijas pierobežā. Lai brauc un svinas tur! Bet lieciet mierā mani un manu tautu! Bet nē - A.god.A.Bērziņš pateicis ka nekādā gadījumā šo fantastisko pieminekli nedrīkst nojaukt. Pļura! Viss ko tagad varu pateikt par viņu. Apnikuši visi šie dirsslauķi !
Sorry par tik garu eseju

Kādai pastāvošajai kārtībai? Kādam Valdim? Kāds sakars ar to te ir? Ko var pie visa mest to valdību un varas vīrus klāt.
Patriots- savas zemes patriots. Savas Tēvzemes patriots. Nevar nemīlēt savu Tēvzemi, par kuru cīnīts simtiem gadu. Mūsu senči un senču senči ir lējuši sveidrus un asinis, lai Tu te varētu sēdēt - BRĪVĀ LATVIJĀ! Bet Tu paņem un uzspļauj visiem tiem kas karojuši, likuši savu galvu par Tēviju, tie kuri tikuši izsūtīti tie kuri ar vienu domu karā gāja - par BRĪVU Latviju, ar teikumu - neesmu un nekad nebūšu Patriots. Tad dari tāpat kā Dimiters- atsakies no pilsonības.
Un sorry, bet nevarēju pie šī nepielikt klāt, šodien vēlreiz pārliecinājos ka mūsu valdība un varas vīri ir pēdējie memļaki un dirsēji. Kā var tāds "pasākums" būt RĪGAS CENTRĀ? Kā var urāls ar savu veceni vilkties pa Rīgu Krievijas karogā? Kā var redzēt uz ielām PSRS aizliegto simboliku? Kā var būt, ka es eju pa vecrīgu, un dzirdu PSRS himnu u.t.t.? Kāda velna pēc, manā zemē, ir kaut kāds okupācijas stienis Uzvaras parkā?
Mums vajag vienreiz piecelties un pateikt nē! Gluži kā to izdarīja mūsu senči! Viņi cīnijās par neatkarību, mums tagad jācīnās par KĀRTĪBU! Nevar atļaut svinēt okupācijas svētkus. Mums jābūt kā Moldāviem, kuri pateica ka no 2014.gada 9.maijs netiks vairs svinēts Pilsētas laukumā un nebūs nekādi oficiāli pasākumi. Tas viss tiks likvidēts.Un ar to betona bluķi ir jādara gluži kā Igauņi izdarīja ar Bronzas pašku. JĀAIZVĀC! Lai stāv kaut kur Daugavpilī vai Krievijas pierobežā. Lai brauc un svinas tur! Bet lieciet mierā mani un manu tautu! Bet nē - A.god.A.Bērziņš pateicis ka nekādā gadījumā šo fantastisko pieminekli nedrīkst nojaukt. Pļura! Viss ko tagad varu pateikt par viņu. Apnikuši visi šie dirsslauķi !
Sorry par tik garu eseju
mūsu neatkarību un brīvību jau sen pārdeva. to kas pārdots nevar ar cīņu atgūt. tas ir jāatpērk. un to visu pārdeva mūsu memļaki, kas atļāva nu jau vakar notikušo pasākumu.
V1Beta rakstīja:kam tu te gribi būt patriots ? Valdim un pastāvošajai kārtībai ? cmon.
Patriotisms - Savas dzimtenes, tautas mīlestība, uzticība savai dzimtenei, tautai, gatavība pašaizliedzīgi darboties to labā.
Nevajag patriotismu jaukt ar sistēmu un varu.
ko man te aizstāvēt ? ārzemnieku mežus un villas ? cik daudz tās mūsu zemes ir palicis ? tieši tā kas nav nopirkta ? kur vien ej uzraksti - privātīpašums. pat mežā sēnes lasot tādiem jau var uzdurties. kādai tautai lai tic ? latvieši tak tagad ka tik otru uzmest un apzagt. vienīgie ko es aizstāvētu būtu ģimene un draugi. pārējie lai izdomā kā tikt galā. esmu egoists. es zinu.
Dažbrīd man šķiet ka tu tiešām neesi īsti gudrs. Tā kā DjZii teica - tu no visa teksta izvelc vienu lietu un pasniedz to. Nemāki analizēt tekstu un kaut ko pats padomāt. Tādi cilvēki kā Tu mani vienkārši fascinē.. Un nejau ar kaut ko pozitīvuV1Beta rakstīja:mūsu neatkarību un brīvību jau sen pārdeva. to kas pārdots nevar ar cīņu atgūt. tas ir jāatpērk. un to visu pārdeva mūsu memļaki, kas atļāva nu jau vakar notikušo pasākumu.
LAI LATVJU SAULE NENORIET UN LATVJU ZOBENS NESARŪS NEKAD,NEKAD,NEKAD!
Tu neesi egoists, tu vienkārši neesi gudrs.. Tu esi pieskaitāms pie tās pelēkās masas, kas neko vairāk kā priekš sevis izdarīt nevar. Tu esi tas nožēlojamais cilvēks, kuram rūp tikai pats. Bet lai tu te varētu gudri d*rst tagad, citi lika savu galvu uz zobena un atdeva savu dzīvību. Un kamdēļ ? Lai tāds gudrinieks kā Tu te varētu sēdēt un tikai visu nod*rst?V1Beta rakstīja:ko man te aizstāvēt ? ārzemnieku mežus un villas ? cik daudz tās mūsu zemes ir palicis ? tieši tā kas nav nopirkta ? kur vien ej uzraksti - privātīpašums. pat mežā sēnes lasot tādiem jau var uzdurties. kādai tautai lai tic ? latvieši tak tagad ka tik otru uzmest un apzagt. vienīgie ko es aizstāvētu būtu ģimene un draugi. pārējie lai izdomā kā tikt galā. esmu egoists. es zinu.
Viss, pietiek šodien nervus bendēt, pietika jau ar tiem urāliem uz ielām, nevajag te Tevī klausīties.
uz V1 tekstiem vispār nevajag atbildēt, to visu ir vienkārši jāignorē
viņš speciāli visur saraksta savu wtf viedokli un gaida ka kāds iesaistīsies diskusijā, lai varētu padirsties, laikam neko citu vakarā nav ko darīt un tā ir vienīgā izklaide
viņš speciāli visur saraksta savu wtf viedokli un gaida ka kāds iesaistīsies diskusijā, lai varētu padirsties, laikam neko citu vakarā nav ko darīt un tā ir vienīgā izklaide
Kāds negrib pievienoties pēc stundas (~2:40) braukt līdzi kompānijas pēc uz tallinu? Vēl ir 2 vietas mašīnā un ekskursija ir par brīvu! Ir arī o,7 Jamesons, vajag tikai kolu!

Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
nu piekrītu tavam teiktajam 100%Aduks rakstīja:Un sorry, bet nevarēju pie šī nepielikt klāt, šodien vēlreiz pārliecinājos ka mūsu valdība un varas vīri ir pēdējie memļaki un dirsēji. Kā var tāds "pasākums" būt RĪGAS CENTRĀ? Kā var urāls ar savu veceni vilkties pa Rīgu Krievijas karogā? Kā var redzēt uz ielām PSRS aizliegto simboliku? Kā var būt, ka es eju pa vecrīgu, un dzirdu PSRS himnu u.t.t.? Kāda velna pēc, manā zemē, ir kaut kāds okupācijas stienis Uzvaras parkā?
nesākšu šeit lamāties rupji, bet nu savādāk nevar pateikt to kāds riebums ir pret visu šito PSRS un urlātu padarīšanu. Būtu vairāk cilvēku ar tādu domāšanu kā tev, tad arī varbūt kkas mainītos
BMW-Big Money Waste
uz žīmēm neduries, var slikti beigtiesV1Beta rakstīja: pat mežā sēnes lasot tādiem jau var uzdurties
īstenība nesaprotu kas tu par fruktu esi, tu esi latvietis, bet Latviju necieni, tādā gadījumā nesi labāks par ulrām, un vēl publiski bīdīt tādus tekstus, mlec sēdētu tuvumā man un bīdītu šitādus tekstus, vnk tev ievilktu pa seju tā ka atcerētos visu Latvijas vēsturi, un to kāpēc tu tagad braukā ar savu bembi, nevis ar žiguli vai zaparu, un nestāvi pusdienu rindā pēc desām un citām mūsdienās pašaprotamām lietām.
un uz šito postu neatbildi, mani pilnīgi neinteresē tavs trulais viedoklis un tavi uzskati
BMW-Big Money Waste
ja sakam runat par so temu, tad varu pateikt ka reali LV nekad nav bijusi briva sakot ar II pasaules karu, kad mainijas Vaciesi, tad Krievi, arii pec neatkaribas atjaunosanas nesam bijusi brivi, jo briviba nozime ka esam neatkarigi parsvara, varbutas sakuma pec neatkaribas bijam mazliet vairak brivi neka tagad, jo vienmer esam bijusi atkarigi no Krievijas un vienemer ir bijis Valdibai svarigi ko Krievija domas un tas atspogulo vakardienas pasakumu ka atlauj vispar centra kaut ko tadu dariit jo paskatijos ka loti daudzi jauniesu iet dzerusi un varu deret ka nemaz nezin ko svin un par ko dzer, tikai tusinja peec, vajadzetu vispaar visus sos svinetaj gribetajus nodrisinaat kadu transportu arpus rigas kada lidlauka vai kur, kur ir skatuve, solinji,wc, policija u.t.t un lai tusee un dzerstas un netrauce sabiedribu un satiksmi, ja nu vienigi atlaut nolikt ziedus pie pieminekla. Un runajot par brivibu, tad vina arii izpauzas ka esam neatkarigi arii visados pakalpojumus, razosana, bet taka viss ir pardots arzemnieki, vai likvedets un izpardots tad reali esam atkarigi un vairs nesam brivi. Pat jaa iipasumi jau pieder arzemniekiem, LV tiek izsaimniekota nepajokam, ja nu vienigi butu gatavs kaut ko LV laba dariit tas ir deel teritorijas un ja butu ceriba ka kaut kas naks pie varas kaut kas sakariigs , nevis cinities del tiem 100 resnisiem vai arzemneiku ipasumiem. sory ja kadam nepatiik mans viedoklis, bet nu velejos izteikties. Pasa valdiba jau neko nedara lai LV arii paliktu LV jo visi Latviesi jau brauc prom jo reali nevar savilkt galus kopaa, bet valdiba taa vieta lai kaut ko labotu un liktu aizbraucejiem vai potencialiem aizbraucejiem atgriezties vai palikt vini vienkarsi atbalsta leto iebrauceju darbaspeeku. nebrinisos ka pec paris gadiem redzesim ka skraida kaut kaadi tumsadaini vai skibacaini siikie apkaart 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Klavin, tikpat ka neviena valsts nav paspietiekama, un atkariga no Krievijas un tml lielajam valstim ir nevien Lv, bet visa eiropa!
piekriitu, tikai citam valstim tomer ir sava razosana u.t.t bet LV ta naturali ir izpardota un likvideta, vienvar sakot citas mazaak, citas vairaak atkariigas, un tapec par briivu valsti nevar nosaukt. Kaut vai del valodas, citas normalas valstiis ir valsts valoda prasiita un zinaat anglu, bet LV ir dzimtaa jaazin + Krievu kura nav otra LV valoda un vel anglu (respektivi ar kuru varetu saizinaties ar tiem Krievu runajosiem kuri nezin vai nu negrib zinaat LV valodu, neskatoties ka dziivo visu savu muzu LV )
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
lai nu mazais muldoņa sāk ar sava paklāja iztīrīšanu un tad bļauj ka valstī vis ir slikti.
Nav mums te vis labi, bet nav arī vsi slikti. Paši vien esam atbildīgi par to kāda ir mūsu valsts. Ja katrs savu darbu darītu godprātīgi tad daudzas problēmas nebūtu. Liela daļa nespēj savā pagalmā lapas sagrābt, bet tai pašā laikā bļauj uz citiem ka ceļi sūdīgi.
Nav mums te vis labi, bet nav arī vsi slikti. Paši vien esam atbildīgi par to kāda ir mūsu valsts. Ja katrs savu darbu darītu godprātīgi tad daudzas problēmas nebūtu. Liela daļa nespēj savā pagalmā lapas sagrābt, bet tai pašā laikā bļauj uz citiem ka ceļi sūdīgi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- …
- 2228