Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 2228
- chevron_right
+1 par Lido
tik ne tieši 8. martā, var kādu dienu pirms vai pēc 8. marta
tik ne tieši 8. martā, var kādu dienu pirms vai pēc 8. marta
Drīzāk jau ka 9., jo tā tad ir piektdiena. Kaut gan. Man arī tās brīvdienas varētu būt aizņemtas..
Saspaidīts.Archa rakstīja:Uzdrošināšos paprasīt aizpildīt nelielu anketu par automašīnu izvēli
Vispār e36.lv varētu izcelties atkal ar to, ka grandiozi tiek atzīmētas tieši pusgadu svinības! Piemēram 1.5 gadi, nevis kā citiem tieši apaļās! Vai vēl stilīgāk 3.6 gadi!
Ps. Arī sapildiju anketu!
es par pasēdēšanu un +1 arī par to neraksturīgo svinēšanu 1.5 utt.
super ja būs pasiģelka uz gada jubileju,tad es vēl LV būšu un varēšu pievienoties,galvenais lai marta pirmajā pusē!
super ja būs pasiģelka uz gada jubileju,tad es vēl LV būšu un varēšu pievienoties,galvenais lai marta pirmajā pusē!
coupe 2.8
Nu droši vien sākumā, jo gadiņš paliek 8. martā cik man zināms
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man arī šī ideja tīri labi patīk. Jo tāpat gada pasākumu īsti svinēt nav vērts īstajā datumā, var vienīgi apvienot ar sezonas atklāšanu un tā. Un kā jau pirmais lielais pasākums mums arī bija pusgada svinības, tad šo tradīciju varētu arī turpināt. Es par!Veeteks rakstīja:Vispār e36.lv varētu izcelties atkal ar to, ka grandiozi tiek atzīmētas tieši pusgadu svinības! Piemēram 1.5 gadi, nevis kā citiem tieši apaļās! Vai vēl stilīgāk 3.6 gadi!
Keep calm and lift weights
a kad būs sezonas atklāšana, aptuveni
Tad kad man būs gatavs auto..
hahaha Bet , ja nopietni ? Mani arī īstenībā interesē šis jautājums
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tad pēc Ruu teiktā es paspēšu
Droshvien tad gan vajadzes laicigi rezetvet vietas
Varbut kadam interese leta navigacija ? strada ideali + muža bezmaksas kartes ar to updeitiem navigacija strada bez interneta
e36 speciala cena 40ls
http://www.ss.lv/msg/ru/electronics/pho ... ngffd.html
e36 speciala cena 40ls
http://www.ss.lv/msg/ru/electronics/pho ... ngffd.html
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
zb sodien jau stradat jabrauc majas vai uz kadu masazniku jaizlaiz
Paldies par palidzibu sakara ar anketu
ideja par lidinu patik
ideja par lidinu patik
Welcome, runājot par Lido, ideja interesnata, tik jānoprecizē laiks un vietāArcha rakstīja:Paldies par palidzibu sakara ar anketu
ideja par lidinu patik
varbut kaads zin,kadu adresi,kur var pielaikot diskus tjip uz sava auto,lai redzetu kaa izskataas
zinu,ka agrak bija viena,bet aizmirsu kaa vinju sauca un tgd nevaru atrast,ja ir kada un zinat,tad iekopejat linku
zinu,ka agrak bija viena,bet aizmirsu kaa vinju sauca un tgd nevaru atrast,ja ir kada un zinat,tad iekopejat linku
Instagram - Sandis_e36
kurš varētu man neta kabelim štekeri uzlik jaunu?
Man dzīvnieku banda pārlocijusi vadu tieši pie štekera,tgd nets tik ir kad ar roku vadu turu gaisā
Man dzīvnieku banda pārlocijusi vadu tieši pie štekera,tgd nets tik ir kad ar roku vadu turu gaisā
coupe 2.8
Jautā Gofmans!
Šeit ir kāds, kas nodarbojas ar evakuatora pakalpojumiem? :) Vajadzētu saldu cenu no Ādažiem > Rīga (Teika). Vēlamais laiks - 3diena/4diena - sarunātu sīkāk vēlāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 2228