Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- …
- 2228
- chevron_right
7 gadus esmu lietojis tikai OEM domkratu, nekad nav bijušas problēmas. Tikai jāievēro elementāra piesardzība - domkratu liekam precīzi vertikāli, skatamies, lai ceļot nešķiebjas, saliekam klucīšus zem ratiem vai vismaz roceni pievelkam, un - aidā!
Zuze'm atkal "loģiskais" teikums 
hey baigais jautājums,atceros te kkas pirka tos šķībacaino ražotos radiatorus. Čomam izbeidzas radiators un vajag uz sitienu dabūt vienu eksemplāru. Nepateiksiet kur pirkāt?
coupe 2.8
Divi auto.
pilnigi neiesaku man gazas tosols pa visam malam ka tas radiators uzsilaMartinez rakstīja:hey baigais jautājums,atceros te kkas pirka tos šķībacaino ražotos radiatorus. Čomam izbeidzas radiators un vajag uz sitienu dabūt vienu eksemplāru. Nepateiksiet kur pirkāt?
Pats pirku jau nonjemtu un nekaada vaina nav. Jau pusgadu tosols ir aptuveni tik cik ieleeju.
Kurš no foruma ņēmās ar gāzes iekārtām?
Vajag šo to pajautāt, laikam apkopi jāuztaisa.
Vajag šo to pajautāt, laikam apkopi jāuztaisa.
BMW-Valcha ņemās ap gāzes iekārtām 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
man ir no 320 vanos radiaators shodien nonjeemu bet ja vaig varu uzlikt atpakalj!Martinez rakstīja:paldies,paldies,paldies![]()
neko nekur garaam nelaida!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Jāpiekrīt Dj_Zii, pats ieberzos ar ķīnieti, jo uz sitienu arī vajadzēja un nevienam nebija tajā brīdi, nopirku, uzliku, nesu atpakaļ. Lai gan laimes spēle, jo uz Alfas uzlikām ķinieti un aizmirsām, taču nav tā laika un nervu vērts.Dj_Zii rakstīja:pilnigi neiesaku man gazas tosols pa visam malam ka tas radiators uzsilaMartinez rakstīja:hey baigais jautājums,atceros te kkas pirka tos šķībacaino ražotos radiatorus. Čomam izbeidzas radiators un vajag uz sitienu dabūt vienu eksemplāru. Nepateiksiet kur pirkāt?skaties tad labak nissi
vai mekle lietotu oem bet nem tikai tad ja stav uz mašinas vel un var parbaudit
besiiii, riit vakarpusē tikai dabūšu detaļas motoram, tākā uz atklāšanu netieku.... 
paldies,ka jau teicu! Es savam nekad neliktu kinieti,vnk ar cali braucam un sim sieva zvana ka radiators pipec,ka vajag autinu pa fikso sataisit,tad nu vnk skatijas kas pirmais un letaks.Jonjis rakstīja:Jāpiekrīt Dj_Zii, pats ieberzos ar ķīnieti, jo uz sitienu arī vajadzēja un nevienam nebija tajā brīdi, nopirku, uzliku, nesu atpakaļ. Lai gan laimes spēle, jo uz Alfas uzlikām ķinieti un aizmirsām, taču nav tā laika un nervu vērts.Dj_Zii rakstīja:pilnigi neiesaku man gazas tosols pa visam malam ka tas radiators uzsilaMartinez rakstīja:hey baigais jautājums,atceros te kkas pirka tos šķībacaino ražotos radiatorus. Čomam izbeidzas radiators un vajag uz sitienu dabūt vienu eksemplāru. Nepateiksiet kur pirkāt?skaties tad labak nissi
vai mekle lietotu oem bet nem tikai tad ja stav uz mašinas vel un var parbaudit
tam calim ir pasrats 96g 1.9tdi ta ka domaju nederes,bet paldies par piedavajumumileniums rakstīja:man ir no 320 vanos radiaators shodien nonjeemu bet ja vaig varu uzlikt atpakalj!Martinez rakstīja:paldies,paldies,paldies![]()
![]()
neko nekur garaam nelaida!
coupe 2.8
Lūdzu sakiet, ka kautkur par sakarīgām naudām var atrast M sliekšņu klipšus
Nenormali stedzami vajag, bet bimmeršopā vairs nav 
divi auto nav ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Puse jau no kastes ir

jaabuut bagaatai izteelei 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- …