Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- …
- 2228
- chevron_right
Būtu jābūt?KLAVINS rakstīja:divi auto nav ?
tad jau drīzāk par tabureti vai nez kko citu
es vnk bieži redzu ka sauc vsādus auto un detālas dīvainos vārdos. un bieži vien skatos un bŗinos kur tas vis rodas 
tāpat priekšējo resti par nierēm saukt-nieres kādreiz esat redzējuši?
tāpat priekšējo resti par nierēm saukt-nieres kādreiz esat redzējuši?
E36 tā detaļa tādu nosaukumu ir aizguvusi no E30, jo E30 tā detaļa tiešām atgādinot TV, kad vēl radiators ir klāt. 
yanks...par nieri

nu jaa buutu jaabuut,tur viniem agraak klaasts ar tiem klipsiem bija pamatiigsKon4a rakstīja:Būtu jābūt?KLAVINS rakstīja:divi auto nav ?Bija doma apr Latbemu un BMAuto, bet tur jau cenas drošvien kosmosā, vismaz WESS Select man pateic a1,65Ls par gab., bez gumijas puļķa
ta pazvani visiem kantoriem un uzinaasi cenas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
apgaismo mani neziniiti kaa tad to detalju nosaukt lai tev nebuutu aizspriedumu!?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Radiatora un bampera kronšteinu tureklis
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
paskaties katalogā vai tu tur atradīsi tālrādi vai tomēr priekšējo paneli(front panel)
Servisa valodaa vinjsh veel saucaas "atsleegu panelis" 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
atcerejos kas man vel janomaina 
draugam atveda ~300 spolejamas riepas. un vėl kādas 200 atvedīs
sodien jau savu e36 tā piekrāvu ka nebija vietas kur pašam sedēt
nu tik varēs visu vasaru spolēt 
sodien jau savu e36 tā piekrāvu ka nebija vietas kur pašam sedēt
Šodien normāli pasauļojos darbā + aizstaigāts līdz jūrai, tik žēl ka darba drēbēs. 
Sedu skaidra, gaidot rīdienu 
Tātad, būtu nepieciešams sataisīt/restaurēt stūres reiku (tek). Varbūt kāds zin vai ir tam nesen gājis cauri - kur un pa kādām naudām to varētu izdarīt ?
kaut kādi 70ls!
Prasīt vari liet. siikais!
Prasīt vari liet. siikais!
Kads var ieteikt kadu labu puletaju riga? 6dienas rits iesacies slikti, kadam atmarozakam rokas vajadzetu nocirst, ar atslegu ievilcis sviku pa visu aizm. sparnu...
Zem vef tilta ir kantoris kas to dara.Samaksaju 50 ls un pec 2h bija kartiba.Mojo rakstīja:Tātad, būtu nepieciešams sataisīt/restaurēt stūres reiku (tek). Varbūt kāds zin vai ir tam nesen gājis cauri - kur un pa kādām naudām to varētu izdarīt ?
Vel gada garantija
nevaru atrast tā jūzera topiku kurš atklāšanā ar marihuānu skrājās 
330 Balcers,vilks25 rakstīja:nevaru atrast tā jūzera topiku kurš atklāšanā ar marihuānu skrājās
Un kursh kuru? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- …