Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- …
- 2228
- chevron_right
viņš ir BMW club Latvia biedrs un ka viņš ir tur tikai likumsakarīgi.zuze91 rakstīja:Man acis rāda netā vai arī Devils ar lillā driftmobīli 18.maijā atradās biķeros ne pie pārējiem 333 ?
Skatos bildes powerā un nevar saprast ir nav ?
jau divarpus gadus lietoju HTC HD 7. nu tikai dieva dēļ nepērciet to windows phone. Android telefons vienalga jua kāds.
Windows phone ar nav ne vainas, māsai ir 800 Lumia, vienīgais kmr pierod pie tā interfeisa var nošauties, vēl kas, visas darbības ar kompi (failu pārsūtīšana utt) jāveic caur tādu programmu kā Zune, kas, kā jau Windows programma, visailk cenšas Tev kko pārdot un ir diezgan sarežģīta, tā teikt, WP nav ne vainas priekš tiem, kas labi draudzējas ar datoriem.. 
man ne pati programma kaitina un zune, bet proggrammatūras atbalsta trūkums. kāds man tas telefons bija nopērkot, tāds ir tagad. viena vienīga navigācija tik nākusi klāt.
Es atkal gribu ieteikt iphonu 5, lidz nonacu lidz abolam loti biezi mainiju telefonus... Tagad esmu loti apmierinats telefonu...
Man draugam ir grauztais aabols 4s, meegjinaaju es vinju paspaidiit un secinaaju ,ka mani vinjsh necepii nu nemaz
Androidi tomeer rullee
Androidi tomeer rullee
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu nez es savam HTC atri nonesu to Windos MobileFinks rakstīja:Windows phone ar nav ne vainas, māsai ir 800 Lumia, vienīgais kmr pierod pie tā interfeisa var nošauties, vēl kas, visas darbības ar kompi (failu pārsūtīšana utt) jāveic caur tādu programmu kā Zune, kas, kā jau Windows programma, visailk cenšas Tev kko pārdot un ir diezgan sarežģīta, tā teikt, WP nav ne vainas priekš tiem, kas labi draudzējas ar datoriem..
Personīgi iesaku HTC vai iPhone. Vēl Samsungs varētu būt ok, bet kaut kādi LG un šitādi brīnumi atbaida jau pa gabalu. 
Tad patiesam iesaku kadu no HTC vai Samsunga klasta...Orkaans rakstīja:Man draugam ir grauztais aabols 4s, meegjinaaju es vinju paspaidiit un secinaaju ,ka mani vinjsh necepii nu nemaz![]()
Androidi tomeer rullee
Man ir HTX one X viss bija labi līdz sāka pats slegties ārā ne no kā un citreiz pat vairākas reizes dienā, dzirdēju ka tā pati problēma ir arī samsungiem, bet īsti nez kuram tieši.
Nu jau bik vairaak kaa 2 gadus lietoju LG Optimus 2X un nevaru teikt neko sliktu!Ruu rakstīja:Personīgi iesaku HTC vai iPhone. Vēl Samsungs varētu būt ok, bet kaut kādi LG un šitādi brīnumi atbaida jau pa gabalu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nezinu ka visi Android lietotaji, bet Apple produkciju 100% atbalstu un apmierina! sakot jau no 3g! ar katru versiju tikai uzlabojas un paliekk labaki! bija samsungs, riebas, nepatik neviens no tiem s3,s4, note utt! kaitinosi, parak daudz visa nevajadzigaaa utt!
pasaki kas tajos ābolos uzlabojas ? iOS V2, V3 V4 vai kā viņi nu tur saucas, visi ir vienādi. varbūt spējīgāki uz ko vairāk jā, bet dizainā starpību neesmu pamanījis nekādu lielo.
kas te teica par to HTC One X. lasīju xda forumā, ka tas esot ražotāja gļuks.
dizaina zinja nemainas? tu doma arpuse? pasties bildes kautvai! ja doma iekshu zinja? ar katru modeli tiek uzlabots procesors, iekseja atminja un atbalsta funkcijas! aplikacijas kas nak uz apple ir daudz vieglak parskatamas, izmantojamas! Izturibas zinja : metala korpusu nevar salidzinat ar to plastmasas sudu kas plist ka nokrit, cik reizes man abolits nav nokritis un vis kas ir noticis ir saskrapejusies plevite virsu, 5ls un ka jauns! ergonomika, daudz ertaks, ir svars ko tu juti nevis doma ka esi pazaudejis telefonu! dizains - musdienigs un klasisks viena! Oke atzisu ka androids vinju lena gara sitis pushu, bet apple pieturas pie lietam kas ir vajadzigas un labas, nevis stuke ieksa telefona miljoniem nevajadzigu S*****V1Beta rakstīja:pasaki kas tajos ābolos uzlabojas ? iOS V2, V3 V4 vai kā viņi nu tur saucas, visi ir vienādi. varbūt spējīgāki uz ko vairāk jā, bet dizainā starpību neesmu pamanījis nekādu lielo.
+1 gluzi manas domas...
par android un iphone var ilgi un dikti strīdēties. 
Tādā gadījumā, ja traucē ražotāja sabāstie mēsli (iet runa par Android), jāmeklē tad konkrēti ar pliku Androidu. Ja nekļūdos, saucās Nexus vai kaut kā tā.
Manuprāt, visi viņi ir labi un vienalga LG, Nokia, HTC, Samsungs vai Apple. Viss atkarīgs kādu operētājsistēmu gribi un vrb kāda cita specifiska fīča atšķirās, bet pa lielam viņi visi visu nepieciešamo nodrošina. Jāizvēlas to, kurš labāk pēc dizaina patīk un miers, protams standarta lietotājiem.
nekad nesapratīšu kam visiem tos smārtfonus vajag. pariezāk sakot liekas, ka tikai lai pirkstus pavēdinātu. lielai daļai patīk laikam jāties ar visādiem apdeitiem un sazin kādiem citiem sū
es ar IT lietām un datortehniku esmu uz "tu" un man kaut kā īsti nav bijusi vajadzība pēc tādas dārgas spēļmantiņas.
Smiekli arī nāk par tiem kas sēž rindās lai dabūtu jaunos āboļus. Patika kā viens kaut kur powerā teica: "Ja jauno modeli tik ļoti vajag tad īstenībā vecais nafig nebija vajadzīgs"
Apkārt ar cilvēkiem te ir visādi HTC un citi brīnumi. Daļa paši atzīst, ka nesaprot nafig nopirkuši, jo lai pazvanītu un sms nosūtītu to visu nafig nevajag.
Vēl bija gadījums, ka ziemā pie -10 grādiem ar vienu tādu brīnumu nebija iespējams pazvanīt. Nez nosalis vai kā, bet nu ekrāns ne pa kam negribēja ar pirkstu sadarboties.
Gan jau drošvien mani tūlīt te nories, bet tāds ir mans viedoklis
Smiekli arī nāk par tiem kas sēž rindās lai dabūtu jaunos āboļus. Patika kā viens kaut kur powerā teica: "Ja jauno modeli tik ļoti vajag tad īstenībā vecais nafig nebija vajadzīgs"
Apkārt ar cilvēkiem te ir visādi HTC un citi brīnumi. Daļa paši atzīst, ka nesaprot nafig nopirkuši, jo lai pazvanītu un sms nosūtītu to visu nafig nevajag.
Vēl bija gadījums, ka ziemā pie -10 grādiem ar vienu tādu brīnumu nebija iespējams pazvanīt. Nez nosalis vai kā, bet nu ekrāns ne pa kam negribēja ar pirkstu sadarboties.
Gan jau drošvien mani tūlīt te nories, bet tāds ir mans viedoklis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- …