Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- …
- 2228
- chevron_right
salā nedarbojās vecie LG tači. pats pamēģināju reiz. kvalitatīvs ekrāns strāda arī pie -30. vai parastam cilvēkam vajag smartphone arī nezinu. laikam jau modes jautājums 
Pirms draudzene nopirka iphone 4s, biju līdzīgās domās ar Tevi par to ābolu. Paspaidīju un tik dikti iepatikās, ka labprāt sev arī tādu pirktu.V1Beta rakstīja:par android un iphone var ilgi un dikti strīdēties.
Meklēju jaunu telefonu, jo gribēju labu kameru, internetu un, protams, zvani un sms... Tā nu nopirku Samsung Galaxy Grand ar 2 SIM karšu funkciju. Esmu apmierināts. 
Sony experi Go varu runāt peldoties un lietu kā šobrīd arī netā sērfot.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es pats tik 3-4 menešus tik lietoju smartu. Principa piepirku tik tādēļ, lai laukos sedet interneta, foruma... Un pie tā ar palicis, ja ļoti daudz jaruna ne pip... netur tāds bačas un ladet vislaik ka vien ir iepsejam krīt uz nerviem.
Uz doto mirkli lietoju 2 lai nesanak pēkšni meža vidu stāvēt ar 3% uzladetu baču... 
+1000yanks rakstīja:nekad nesapratīšu kam visiem tos smārtfonus vajag. pariezāk sakot liekas, ka tikai lai pirkstus pavēdinātu. lielai daļai patīk laikam jāties ar visādiem apdeitiem un sazin kādiem citiem sūes ar IT lietām un datortehniku esmu uz "tu" un man kaut kā īsti nav bijusi vajadzība pēc tādas dārgas spēļmantiņas.
Smiekli arī nāk par tiem kas sēž rindās lai dabūtu jaunos āboļus. Patika kā viens kaut kur powerā teica: "Ja jauno modeli tik ļoti vajag tad īstenībā vecais nafig nebija vajadzīgs"
Apkārt ar cilvēkiem te ir visādi HTC un citi brīnumi. Daļa paši atzīst, ka nesaprot nafig nopirkuši, jo lai pazvanītu un sms nosūtītu to visu nafig nevajag.
Vēl bija gadījums, ka ziemā pie -10 grādiem ar vienu tādu brīnumu nebija iespējams pazvanīt. Nez nosalis vai kā, bet nu ekrāns ne pa kam negribēja ar pirkstu sadarboties.
Gan jau drošvien mani tūlīt te nories, bet tāds ir mans viedoklis
man vēl jo projām ir telefons ar pogām (triecienizturīgais), un neko citu man nevajag, ērts, izturīgs, un nav jāmīž par ekrānu un citiem sūdiem, kas var notikt tam telefonam ja ikdiena dari fiziskus, aktīvus darbus.
davaj visi tačskrīnu ipašnieki izaicinājums--- mans pogu klucis pret jūsu 200- 300ls vērtajiem smaaartiem, tātad ņemam savus telefonus un laižām pret sienu, who won, who's next
p.s ja kāds teiks ka nevaru atļauties krutu tālruni/spēļmantiņu- varu atļuties, bet tam neredzu jēgu izmest labu summu kkam tādam, kas pēc mēneša jau būs novecojis, vai manā gadījumā ieplīsis ekrāns vai sazin kas cits
BMW-Big Money Waste
Nu ja Tu pērc viņu zvaniem un sms tad arī paliec pie tā.
Man bieži noder apskatīties autobusu sarakstu, apskatīties darba epastu, ielūrēt, kur ir lielākās propkas utt. Aplūkot ziemas prieku baudīšanas topiku šeit vispār bija tip top. Un ur vēl daudz funkciju, ko izmantot. Te ir uzsvars priekš kam tu pērc lietu.
p.s. ja kāds ir auns un pērk smartus, lai zvanītu un sūtītu sms, tad tā ir tikai un vienīgi viņa paša tizluma pazīme nevis preces vaina.
Man bieži noder apskatīties autobusu sarakstu, apskatīties darba epastu, ielūrēt, kur ir lielākās propkas utt. Aplūkot ziemas prieku baudīšanas topiku šeit vispār bija tip top. Un ur vēl daudz funkciju, ko izmantot. Te ir uzsvars priekš kam tu pērc lietu.
p.s. ja kāds ir auns un pērk smartus, lai zvanītu un sūtītu sms, tad tā ir tikai un vienīgi viņa paša tizluma pazīme nevis preces vaina.
Bljin ,te saakas taada pati tuksha dirshana ,kaa poverii!!! Tak tika uzdots vienkaarsh jautaajums ,kaadu labaak njemt tai cenu grupaa un neviss NAH VISPAAR IR VAJADZIIGS TAADS TELEFONS!!!! Tiem kam pietiek ar pogu kluchiem seediet un priecaajaties par vinjiem , neviens tak jums neliedz to prieku!!!!!!!! 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
topika nosaukumu apskatījies
visi viņi ir vienādi sūdi, pērc kuru gribi. visi karas un ātri ēd bateriju. ja nekaras šodien tad rīt nokārsies.
Pietiekami esmu atinstalējies kompjus lai vēl teiktu ka kādam vajag telefonu kur var nepārtraukti kko instalēt.
Pietiekami esmu atinstalējies kompjus lai vēl teiktu ka kādam vajag telefonu kur var nepārtraukti kko instalēt.
es savu kruto tačinieku pārdevu, lai iepirktu priekš ziemas arī smukus ļitakus un daudzmas labas ziemas riepas
tagad staigāju ar pastā pirktu samsungu pa Ls 12
iesaku, praktisks, vnk, bača tur nedēļu
p.s.
kolēģis darbā par Tevis minēto LG, Orkaan, ir ļoti apmierināts
iesaku, praktisks, vnk, bača tur nedēļu
p.s.
kolēģis darbā par Tevis minēto LG, Orkaan, ir ļoti apmierināts
divi smārti mājās ir. vienam instalēju dēļ apdeitiem un arī ne jau katru dienu, bet reizi pusgadā. otrais ar androidu nekārās un problēmu nav. tie kam ir problēmas, tiem katru dienu vajag jaunākos apdeitus. jēgas nekādas no tā.
pus pasaules elektronikā iekša ir samsung čipi un citi izstrādājumi. tapēc neticu ka nav arī iekš HTC.
Procesorus ražo cik firmas?
Ekrānus ar drošvien visiem vienā cehā štancē.
operētājsistēmas ar ir principā divas-vai nu windows vai linux(uz tā dzīvo andrtoīds)
Karoč jūs varat izvēlēties brendu nevis produktu. visiem lācīšiem vēderā ir viens un tas pats.
Atceros stāstiņu, ka ābols iesūdzējis samsungu par kaut kāda dizaina kopēšanu. Aābols tiesā uzvar.
Samsungs rezultātā paceļ cenu čipiem ko tirgo ābolam
Procesorus ražo cik firmas?
Ekrānus ar drošvien visiem vienā cehā štancē.
operētājsistēmas ar ir principā divas-vai nu windows vai linux(uz tā dzīvo andrtoīds)
Karoč jūs varat izvēlēties brendu nevis produktu. visiem lācīšiem vēderā ir viens un tas pats.
Atceros stāstiņu, ka ābols iesūdzējis samsungu par kaut kāda dizaina kopēšanu. Aābols tiesā uzvar.
Samsungs rezultātā paceļ cenu čipiem ko tirgo ābolam
Pēdējais labojis yanks - 21 Mai 2013, 15:17, kopā labots 1 reizi.
es labprāt kādu jauno samsungu iegādātos. patīk man un arī dizains labs. tikai cenas drusku par traku priekš telefona 
Vai kādam ir atsauksmes par BlackBerry Z10?
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Man arī besī mans HTC. Apdeiti, kāršanās, ziemā salst pirksti u.t.t, bet tas telefons man ir nepieciešams un nākas paciest. Lai vai kāds sūds tā truba būtu, tomēr, tas ir ērtākais veids kā nočekot epastu, internetus, lietot navigāciju n shit 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Pa lielam tā arī ir. Vienā cenu grupā pa lielam viens un tas pats būs smārtam vēderā. Es pārsvarā pievērstu uzmanību uz korpusu un dizainu, kā tādu.yanks rakstīja:Karoč jūs varat izvēlēties brendu nevis produktu. visiem lācīšiem vēderā ir viens un tas pats.
Nu nu. Tad jau vienā cenu grupā portatīvie datori arī popig Acer vai Asus? Tas nekas, ka Acer būs pilnīga plastmasa miza, bet Asus tomēr būs kvalitatīvāks. Nu ja vēl ieķer Dellu, tad jau vispār..
katrs jau pērk savu iemīļoto brendu. katram dzīvē kāda vilšanās ar kādas firmas produktu.
runa jau ir par to ka ķida ir vienāda.Ruu rakstīja:Nu nu. Tad jau vienā cenu grupā portatīvie datori arī popig Acer vai Asus? Tas nekas, ka Acer būs pilnīga plastmasa miza, bet Asus tomēr būs kvalitatīvāks. Nu ja vēl ieķer Dellu, tad jau vispār..
Ķida ta vienāda, bet izpildījums atšķirās.
Lai arī ķida vienāda, viens būs sūdīgāks nekā otrs. Kvalitātes atšķirās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- …
- 2228